|
Na koji nacin birate avatara?
|
|
241 poruka na forumu
| |
60
| |
764
|
|
|
post # 1 | 02.12.2011 , 2:29 AM
|
Ja ih biram po omiljenim crtacima,filmovima,serijama,likovima,pevacima.glumcima i naravno likova iz igrica Pa da vas cujem na koji nacin vi birate avatare?
Osmeh je jedina kriva linija,koja ispravlja svee..!!
|
|
| |
|
|
post # 2 | 02.12.2011 , 3:09 AM
|
Biram od onih sto ima na EC pa koji mi se svidi,ovaj sam sam stavio jer mi se svidelo da mi je avatar avatar...
|
|
| |
|
|
post # 3 | 02.12.2011 , 9:40 AM
|
Quote (Marko27) Biram od onih sto ima na EC pa koji mi se svidi,ovaj sam sam stavio jer mi se svidelo da mi je avatar avatar...
Da mi je avatar,avatar...haha...zanimljivo... Pa svi biraju,morate se sloziti samnom,na osnovu toga da li im se svidi na prvi pogled ili ne... Nema druge... 
:P
|
|
| |
|
|
post # 4 | 02.12.2011 , 9:43 AM
|
Ja pravim svoje... Tako da... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
|
|
post # 7 | 04.12.2011 , 8:03 PM
|
Quote (dejans87) Da mi je avatar,avatar...haha...zanimljivo...
pa nekako logicno,ali vise sale radi Avatar-avatar...
|
|
| |
|
|
post # 8 | 15.12.2011 , 1:39 AM
|
Tražim bilo kakvu sponu između mene i lika na avataru (ako je u pitanju osoba) da bih mogao da se poistovjetim Quote (starless) po svojoj naravi. ili neka fizička karakteristika 

|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
|
post # 9 | 15.12.2011 , 7:50 PM
|
kao prvo avtar mora da bude primjer djeci i omaldinskim penzionerima i onima koji se tako osjecaju,d abude doabr drug i djak...prvo dam oglas u svim medijima i na banderama sa brojem telefona,posle zakazem audiciju i u zpar jednostavnih provokativnih pitanj asuzim izbor na tri potencijalna kandidata i onda studiozno prilazim svakom od potencijalno izabranih kandidata i sa njim au cetiri oka vodim razgovor,naravno uz prisustvo i jso dva clana zirija,veoam sam rigorozan po tom pitanju i samo ce kvalitet isplivati na povrsinu avatara,nema mita i korupcije,samo kvalitetno rasudjivanej trazim i zdravo razmislajnej uz naravno i zdravo ishranu,prevashodno avatar mora da bude zdrav,prav,sporskog duga,miran,bez poriva i lakog sna,da bude cjenejn u drustvu i siroj okolini,da pazi sta radi i kako se ponasa u javnosti i na mejstima gjd ejavnost mzoe da ga snimi u nekoj neprijatnoj situaciji,da ide na pijacu,da revnsono doprinosi svojoj ulici i komsijama u njoj i kao tamakv moze da bude dobar i posten avatar
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Cetvrtak, 15.12.2011, 7:52 PM
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 10 | 10.01.2012 , 10:09 PM
|
Sad je moja slika pre toga su bile jos 2 sa EC 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 10.01.2012 , 10:35 PM
|
Šta mi se svidi. Uglavnom su to devojke slične meni, koje volim. Ne na neki drugi način (pu pu daleko bilo) 
|
|
| |
142 poruka na forumu
| |
8
| |
117
|
|
|
post # 12 | 10.01.2012 , 11:26 PM
|
Ovo mi je prvi jer sam se tek registrovao Btw,ovaj pas se zove Mishka,verovatno je znate sa YT 
Tonight's the night. And it's going to happen, again and again. It has to happen.
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
|
post # 13 | 11.01.2012 , 1:22 AM
|
Zivot je kazino!! pa sam samo nesto slicno trazio 
Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 14 | 11.01.2012 , 9:08 AM
|
Quote (Dorja) uglavnom su to neke zenske ...naravno nemojte pogresno da me shvatite ahahah O.o HAHAHAHA
uglavnom stavim koji mi se svidi 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 15 | 11.01.2012 , 12:25 PM
|
Ja inace stavljam neki avatar koji mi se svidja 

|
|
| |
|
|
post # 16 | 26.01.2012 , 3:55 PM
|
ma biram ono sto mi se svidi.. 

|
|
| |
|
|
|
post # 18 | 27.01.2012 , 8:59 PM
|
Trenutno na mom avataru je Strumf Licko iz razloga sto ga obozavam. Kakva god da je situacija, on je uvek na nivou zadatka i vodi racuna o svom izgledu - koji car! 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
post # 19 | 07.02.2012 , 0:56 AM
|
pa sto najvise nalici meni. . ili da bude zanimljiv. .
|
|
| |
|
|
post # 20 | 07.02.2012 , 1:00 AM
|
Na osnovu raspolozenja ovog puta... Trenutno sam u dark fazi. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |