Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Podrska Za cyber1995 Clana EXTRACAFE

245
poruka na forumu
218 2662

post # 1 | 02.12.2011 , 4:14 AM

cyber1995 Sutra 02.12.2011 ide u bolnicu na operaciju. Dajte mu podrsku , dao mi je ovo da vam prenesem :
Idi na forum ovori temu za mene da sam bolestan da imam operaciju i da cu valjda brzo da se vratim...Hvala

Poruku je menjao/la BORCA1 - Petak, 02.12.2011, 4:15 AM

241
poruka na forumu
60 764

post # 2 | 02.12.2011 , 4:21 AM

Brate sigurnoo ce biti sve u redu i da cemo za koi dan opet da se zezamo kao sad,uz tb smo brate svi mi sa EC a i ti to sam znas ne treba ja da ti govorim samo se drzi buraz bice sve ok pa se cujemo kad nam se budes vratio..SVE NAJBOLJE OD MENE BRATE..!!

Osmeh je jedina kriva linija,koja ispravlja svee..!!

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 3 | 02.12.2011 , 4:40 AM

Rekao sam na chatu izvinjavam se jako ako gresim al mislim da decko laze evo zasto...

U bolnici je sutra ide na operaciju u 10, ne zna sta mu je nece da mu kazu ( moraju da mu kazu ima 16 god stariji maloletni ), visi na kompu ( laptop ) do 4 ujutro ni jedna sestrica ni doktor nista da mu kaze iako je sutra ujutro operacija...

Prosle god sam bio na operaciji pa zato mogu da tvrdim da su te stvari tesko moguce u 9 gasenje svetla u 1 provera svakih sat sestre obilaze nisam smeo da njakam mobilni posle 10 ne da imam komp, takodje i brat mi je sa 8 god imao operaciju i znam kako je bilo s njim, cak je imao neki test ako je previse adrenalina od straha odgadja se operacija ( tako za njega bilo ) jer nesto anestezija moz da zeza...

Sada opet kazem ako gresim izvini molim te al nema logike nista od navedenog, ako slucajno naidje neko iz medicinske videces njegovo misljenje...

Jedini razlog sto pisem ovo je sto znam kako je to i nikom ne bi pozeleo zato i smatram da ovakve stvari nisu za igranje i zajebanciju....

Sve moze al bolest ne prizivaj... :(

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

241
poruka na forumu
60 764

post # 4 | 02.12.2011 , 4:46 AM

Davor brate posle ovog sto si rekao nzm ni sta da kazem ja sam mu podrsku dao naravno kao sto bi i ucinio za svakog isto nzm ne bi bilo lepo da tako privlaci paznju na sebe ja se nadam da to ne radi jer stvarno msm da ce se mnogi razocarati u njega.Daj boze da nije tako a ako jeste sam je kriv..!!

Osmeh je jedina kriva linija,koja ispravlja svee..!!

245
poruka na forumu
218 2662

post # 5 | 02.12.2011 , 5:33 AM

Ja sam samo preneo njegovu poruku i pozeleo mu srecno , da li laze ili ne to on zna .

• Page 1 of 1
  • 1
Search: