|
Da li je isto biti zaljubljen u nekog i voleti nekog?
|
|
|
|
|
post # 2 | 08.12.2011 , 12:14 PM
|
To mu,na kraju krajeva dodje na isto...Iako nije isto...Ja se slazem sa tobom i tvojom tvrdnjom....
:P
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 3 | 08.12.2011 , 12:42 PM
|
lepo si to rekao... ne mozes voleti nekog koga i ne poznajes (mislim u smislu njegove navike i sl), a zaljubljenost je tu da u pocetku ne vidimo njegove mane... drzi nas jedno vreme... ja mislim da zaljubljenost pomaze da zavolimo nekog... ali nije isto to sigurno... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 4 | 08.12.2011 , 12:48 PM
|
Quote (MarijanaBK1) lepo si to rekao... ne mozes voleti nekog koga i ne poznajes (mislim u smislu njegove navike i sl), a zaljubljenost je tu da u pocetku ne vidimo njegove mane... drzi nas jedno vreme... ja mislim da zaljubljenost pomaze da zavolimo nekog... ali nije isto to sigurno.. Slazem se...
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
post # 5 | 08.12.2011 , 12:54 PM
|
Quote (emran^surcinac) Mnogi ljudi grese u tome,i ja msm da nije isto a evo i razloga zasto..ne mozes voleti osobu sa kojom nisi u vezi vec samo biti zaljubljen i ne mozes se zaljubiti u osobu sa kojom si u vezi vec mozes da je zavolis.. Ali voleo bih da cujem i vasa misljenja mozda ja gresim..!!
Odgovor koji si sam dao na svoje pitanje,veoma je slican onome koji bih ja napisao.....tako da......slazem se i nemam sta da dodam
|
|
| |
|
|
post # 6 | 08.12.2011 , 4:26 PM
|
Nije isto. Slažem se s' tobom. 
|
|
| |
|
|
post # 7 | 08.12.2011 , 7:19 PM
|
Moze se voliti neko s kim nismo u vezi al to onda nije vrsta ljubavi koju pruzamo partneru ili njemu da je pored nas jer bi tad bilo jos intenzivnije nego volimo na drugi nacin svaka minuta s tom osobom koju provodimo je kratka ceznja za njim -njom je velika kad bi rekla to je zaljubljenost lagala bi jer zaljubljenost kratko traje a ljubav traje jako dugo to je moje misljenje ... Takodje podrzavam i vase misljenje jer objasnjava vasu licnost osecaje i iskustva.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
|
|
post # 11 | 09.12.2011 , 1:18 AM
|
Nije isto. Meni licno je biti zaljubljen ljepse jer s to desava na pocetku, ti leptieici, nervoza, prvi izlasci i sl. Razlika je u tome sto zaljubljen mozes biti vise puta i moze te proci a volis samo jednom i kad zavolis nema povratka, volis cio zivot.. 
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 09.12.2011 , 11:37 AM
|
Quote (Marko_IL) E bato... Jel si cuo nekad za one zabranjene ljubavi??? Kad postoji neka nepremostiva prepreka izmedju tebe i devojke a ti gajis nenormalno jaka osecanja prema njoj... Zar to nije neki vid ljubavi??? Bravo Marko
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 14 | 09.12.2011 , 12:15 PM
|
VEruj da nemam pojma,ja mislim da jeste kao isto,ne znam 
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
363 poruka na forumu
| |
29
| |
337
|
|
|
post # 16 | 21.12.2011 , 10:26 PM
|
To su stvarno dva razlicita pojma... Zaljubljenost je kada osobu ocenjujes po fizickom izgledu, a ljubav je kada osobu volis po onome sto stvarno jeste tj po naravi, karakteru i dobroj dusi... 
Ја сам године провео са тобом, теби дао све за тебе живео...
|
|
| |
|
|
post # 17 | 22.12.2011 , 5:13 AM
|
To se danasnje klinke zaljubljuju, pa kazu da vole decka, ili obrnuto.. Ali kada ti osetis pravu ljubav, kada zagrlis voljenu osobu da prodje srtuja kroz vene, kada osetis da je celi svet tvoj, kada osetis da ti niko nista ne moze, kada znas da si najsrecniji covek na svetu, tada znas da volis.... Biti zaljubljen i voleti nekog, to nikada nece biti isto...
Poruku je menjao/la Mortal - Cetvrtak, 22.12.2011, 5:14 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
|
post # 19 | 11.05.2012 , 4:41 PM
|
Nije isto biti zaljubljen i voleti Najlepse je kad volimo a jos smo i zaljubljeni uhhhhhhhhhhhh brate 
|
|
| |
|
|
post # 20 | 11.05.2012 , 6:13 PM
|
Kada si zaljubljen osjećaš ljubav,kada voliš osjećaš ljubav. To ti dođe na isto.
Jedino ako je u pitanju kada se neko voli,a da je to član porodice ili slično. Tada nisi zaljubljen već voliš. 
|
|
| |