Zasto neko zeli da rasturi neciju vezu?
|
|
|
post # 1 | 08.12.2011 , 7:08 PM
|
Kao sto naslov kaze :zasto neko zeli d arasturi neciju vezu? Koi su to razlozi? Dali je to ljubomora? Ili jednostavno ne zele da gledaju kad je neko srecan. 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 08.12.2011 , 9:11 PM
|
Ljubomora. Ne postoji ništa drugo. Jedino možda iz dosade, ali takve osobe se šalju da ih pregledaju i ispituju ljudi u bijelom mantilu.
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 3 | 08.12.2011 , 9:19 PM
|
uvjek ljubomora .....
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 4 | 08.12.2011 , 9:27 PM
|
Ja sam svom sadasnjem suprugu rasturila vezu od 2god. Mada najiskrenije nisam znala za njegov status, u startu. Kasnije sam saznala, povukla se...E sto je on ostavio tadasnju curu, i bio moja senka narednih nekoliko meseci dok nisam nastavila s njim... Ne smatram sebe krivom.
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
|
post # 6 | 08.12.2011 , 10:32 PM
|
Mnogo puta sam se pitala isto pitanje a u poslednje vreme svaki dan ---ZASTO? Sta sam kome ucinila sta sam pogresno uradila da mi se neko sveti 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 7 | 09.12.2011 , 10:57 PM
|
Ma to su neki cobani i budale xaxaxaxaxa Ljubomora , Zavist a mozda i Hobi , sto ljudi sto cudi , isto pitanje je zasto su ljudi zli za takve treba biti jak i izboriti se 

|
|
| |
319 poruka na forumu
| |
10
| |
75
|
|
post # 8 | 09.12.2011 , 11:12 PM
|
Ne razumem kako se to moze rasturiti veza, mozda zato sto jos nisam bio u takvoj prilici...
ali gledano realno, ako se dvoje vole, nema tu sta ona treca osoba da radi, jednostavno treba da ih boli ona stvar za tu trecu osobu sta god ona/on radio/la ... ali cim pocne neko da okleva zbog te trece osobe, znaci da nesto tu nije kako treba i da nije kriva samo ta 3ca osoba vec i taj neko zbog koga se to desava
znate kako kazu...
Ako ne možete da se odlučite između dve osobe, izaberite drugu, jer da vam je stvarno stalo do prve, druga nikada ne bi ni postojala... 
|
|
| |
|
post # 9 | 09.12.2011 , 11:32 PM
|
Quote (GKZ) Ako ne možete da se odlučite između dve osobe, izaberite drugu, jer da vam je stvarno stalo do prve, druga nikada ne bi ni postojala... To je sasvim nesto drugo sto ti kazes nevezano za pitanje teme. Mada ima tu istine u ovom odgovoru za postavljeno nap pitanje. Muwati svoje osobe istovremeno a sa trecom ponekad
Neko moze da rasturi neciju vezu iz razloga jer je upoznat da su ljubomorni obadvoje i tako dodaje vodu na vruce ulje postepeno jer uziva da zna da se svadjaju i da nis srecni jer je bas ta osoba odbijena od osobe jedne navedene u vezi . ili mrzi tu drugu tako nekako.To se zove zle osobe ili ljubomora ili ako te nemogu ja imati nece niko ili nece on 
|
|
| |
319 poruka na forumu
| |
10
| |
75
|
|
post # 10 | 09.12.2011 , 11:46 PM
|
pa dobro moglo bi se ovde sada masu stvari navesti kao tacan odgovor 
|
|
| |
|
post # 11 | 10.12.2011 , 1:52 AM
|
Maloumnika je pun a to je ona rec koja pocinje na K a zavrsava na URAC
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
|
post # 13 | 10.12.2011 , 3:08 PM
|
Ljubomora...
|
|
| |
|
post # 14 | 01.02.2013 , 2:11 PM
|
Danas bih rekla mozda je ne namerno mozda se rodila nova ljubav MOZDA MOZDA
|
|
| |
Mallena
|
post # 15 | 01.02.2013 , 3:08 PM
|
Ako je u pitanju treca osoba u smislu ljubavice/ljubavnika.. onda je ljubav u pitanju (ili interes)
Ako su u pitanju prijatelji, braca, kumovi,... onda je zavist u pitanju (ili interes)... 
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 16 | 01.02.2013 , 7:55 PM
|
samo ljudska glupost i bezosecajnost
!!!
|
|
| |
|
post # 17 | 01.02.2013 , 10:49 PM
|
Diže mi se kosa od ovakvih stvari.
Priče o ljubomori su krajnje primitivne. Ja nisam imala takvih scena,jer im ne dopuštam da ulaze u moj život.
Možda sam ja u nečijim očima najveća trampfulja u gradu. Možda me neko gleda kao nekoga ko je uzoran. Možda sam za nekoga totalna glupača. Mene to ne zanima. Isto tako kako neko gleda na moju vezu,mene ne zanima. Roditelji nemaju pravo glasa,a kamoli masa.
Niko na mene nije ljubomoran. Ni ja nisam ljubomorna na nekoga. Osjećala bih se jadno da sam lafo ljubomorna i da je neko ljubomoran na mene. Moje društvo je krajnje normalno i nema primitivnih seljanki koje hoće da se otimaju za momke i seljačina koje misle da je svaka njihova.
Ja sam ja,a oni su oni. Neka svako drži svoju stranu.
Ko o čemu.. Dalje se zna. 
|
|
| |