Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Zasto je ponekad...

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 1 | 11.12.2011 , 0:07 AM

Zasto je ponekad tesko biti iskren prema osobama koje volimo?
Nap kad pita on nju ili ona njega sta je s tobom zasto si se promenio-la
A odgovor zvuci: ma nije nista onako los dan --a razlog neko drugi!
Dali se plasimo da ne povredimo ili cekamo bolju priliku da objasnemo?
Sta vi radite u toj situaci?

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

362
poruka na forumu
137 1278

post # 2 | 11.12.2011 , 0:09 AM

Verovatno sto smatramo da cemo ako slazemo, manje povrediti tu osobu. U vecini slucajeva kad dodje do problema, kakvog god u zivotu, ljudima je mnogo lakse da slazu i sebe i druge. Tesko se prihvata istina koja nam ne odgovara.

" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "

1830
poruka na forumu
280 1781

post # 3 | 11.12.2011 , 0:43 AM

Ja sam direktan nemam takve situacije odma karte na sto jer sto cekas duze zapadas u sto veci problem iz kog tek onda nemozes da se cupas ? logicno je zar ne

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 4 | 13.12.2011 , 12:55 PM

Ja sam u takvim situacijama jako velika kukavica koja ide okolo okolo i gubi se sa staze jer nezna kako da objasne jer se boji reakcije jer se plasi bola koji ce da zada kad prizna.
Cesto puta znam reci pa kazi direktno pa sta bude ali to nije tako jednostavno barem meni nije sve ovisi sta covek treba reci i kome ako je neko ko me apsolutno ne zanima nista mi nije tad sam direktna ali ako je neko ko mi znaci mnogo ili mi znacio ili sta znam familija e onda sam manja od mrava to je moja velika mana :(
Na kraju se i onako uspostavi da sam krila i da sam ipak ranila osobe koje volim.

;)

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 5 | 13.12.2011 , 3:45 PM

Osobu ne mozes vise povrediti no da joj slazes.
Sto znaci, da je bolje reci istinu.
Ne okolisam, jer nisam naucena da ista pa ni istinu da kazem nekim okolnim putem.
Kada odgodis reci istinu, samo gubis vise vremena da uzivas. Jer cemu cekanje?

Ali svi smo mi razliciti, tako i razmisljamo, ali koliko smo razliciti toliko u nekim situacijama i slicni, ali istinu ma kakva da je treba reci direktno, ne okolisati, jer vise cete nekog povrediti tom sitnom lazi, nego istinom.

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 6 | 05.01.2013 , 1:35 PM

Neznam kako je drugima ali verujte bila sam iskrena prema onima koje volim rekla sta osecam sta mislim a sad kazem bolje da sam cutala
Zasto?
Iz razloga sto nikad neznamo sta druga strana oseca.
Poslije se razocaramo i kajemo za svaku rec
Mada nemora da znaci da je uvek tako ja samo kazem meni je tako bilo.

Poruku je menjao/la Srcemoje - Nedelja, 06.01.2013, 2:00 AM

;)

Smiley
654
poruka na forumu
586 3137

post # 7 | 05.01.2013 , 5:38 PM

Pa to je sve zavisno kakve smo srece i sa kojom budalom trenutno zavrsimo :) Al realno ne valja preterivati u tim nekim stvarim dok se ne uvjeris da je bas bas bas ta osoba prava i da sve to nesto mozes da joj saopstis :P

Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 8 | 05.01.2013 , 10:17 PM

Mrzim kada mi neko kaže da sam se promjenila,a nisam. To je moj bivši radio svaki put kada bi osjetio da mu fali "ljubavi".

Kada je meni dosta i kada neko drugi naiđe kažem. Ne mogu biti s jednim,a misliti na drugoga.
Tako lažem i sebe i njega. :)

267
poruka na forumu
180 789

post # 9 | 21.01.2013 , 2:56 PM

Nije tesko....ali se uvek pitas,dali je i ta osoba iskrena prema tebi i dali treba biti otvoren od pocetka :)

• Page 1 of 1
  • 1
Search: