Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Da li je život suviše kratak

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 1 | 13.12.2011 , 8:21 AM

Da li je život suviše kratak da bi ga posvetite jednoj osobi?

Cula sam skoro kako tip kaze jednom prijatelju ono u biti kao ma zivot je kratak da ga provedes s jednom ribom !!!
Sta taj ima u glavi?
Mislim nebitno je musko zensko ima tako i zenskih sto kazu verujem.

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

275
poruka na forumu
487 4191

post # 2 | 13.12.2011 , 10:23 AM

Pa i nije...ako si posvecen i volis tu osobu i postujete se uzajamano onda verovatno nije...ali ako ste jedni od onih sto vole flert,po meni je bolje raskinuti u startu nego kasnije kada bude kasno za to...kao sto kazu bolje dobar razvod nego los brak :)

Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 3 | 13.12.2011 , 12:25 PM

Zivot je jedinstven i lep Da je kratak kratak je al ne iz razloga gore navedenog nego ovako vreme brzo leti.
Mislim da nema nista lepse nego doziveti starost sa osobom koju smo zavoleli koju volimo i postujemo
kad covek ima to onda je sve lepo .Ali ako nema ljubavi onda smo mi nezadovoljni svime ne samo zivotom
Quote (don_petar)
kao sto kazu bolje dobar razvod nego los brak

U ovom gore se slazem :)

;)

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 4 | 13.12.2011 , 3:04 PM

Svi mi imamo rok trajanja.
E sad, samo je do nas, kako da taj rok iskoristimo.
Koliko kvalitetno?!

Ja sam se odlucila u 21 godini za jednog muskarca, sto se mene licno tice do kraja zivota. Drugi mi ne treba.
On je ono sto nisam ja, i obrnuto. :) Ne trazimo previse jedno od drugoga, ne gusimo se, ne namecemo svoju volju
jedno drugom, nego zivimo, dogovaramo se, pa i ucimo jedan od drugog. I kad se ima tako dobar temelj, lako je ostalo sve.
Iskreno ne vidim se pokraj drugog muskarca kao ostvarena licnost osim kraj njega. :)

Smatram da zivot nije kratak, kratak je samo nas rok trajanja :)

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

velikoStopaloobdukcija uma
1098
poruka na forumu
755 2949

post # 5 | 14.12.2011 , 7:43 PM

zivot nosi kratke pantalone

studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 6 | 05.01.2013 , 1:33 PM

Mislim da je zivot predug ako ga provodimo s pogresnom osobom a suvise kratak ako ga prvodimo s onom osobom koju volimo
Ja mogu sebi zamisliti zivot s takvom osobom i verujte imam osecaj rekla bi sve bi opet ispocetka kad bi dosao kraj
Ponekad je ljubav i snagu tesko opisati recima

;)

• Page 1 of 1
  • 1
Search: