Osobe od 13-16g
|
|
|
post # 1 | 13.12.2011 , 8:32 AM
|
Da li neko ko ima 13 - 16 godina u proseku moze znati sta je to ljubav?
Da li moze da ucestvuje u razgovorima i temama koje su vezane za pravu veliku ljubav?
Kako neko ko jos nema nikakva iskustva moze da misli da zna sve?
Kako kada iza sebe ima jednu jedinu ljubav ?
Moje licno misljenje je :Te osobe to razdoblje je tesko ali ume da voli i znam da ta ljubav isto zna da boli kao i ova velika.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
234 poruka na forumu
| |
7
| |
133
|
|
post # 2 | 15.01.2012 , 4:37 PM
|
Ljubav ne pita za godine 
|
|
| |
|
post # 3 | 15.01.2012 , 4:59 PM
|
Quote (Srcemoje) Da li neko ko ima 13 - 16 godina u proseku moze znati sta je to ljubav?
Imam 16 godina i ono sto bi rekli zaljubim se 5,6 puta u roku od 3 minuta
Quote (Srcemoje) Da li moze da ucestvuje u razgovorima i temama koje su vezane za pravu veliku ljubav?
Naravno da moze ima neko ko je i doziveo tako neku veliku ljubav jer kao sto rece Talvisota, ljubav ne pita za godine
Quote (Srcemoje) Kako neko ko jos nema nikakva iskustva moze da misli da zna sve?
To ne znam pitaj tog ko nema iskustva a zna sve
Quote (Srcemoje) Kako kada iza sebe ima jednu jedinu ljubav ?
dovoljno je 
|
|
| |
|
post # 4 | 15.01.2012 , 5:23 PM
|
Samo cu reci da su suvise neozbiljne za pravu ljubav u tim godinama 
Poruku je menjao/la Mortal - Nedelja, 15.01.2012, 5:24 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 5 | 15.01.2012 , 5:25 PM
|
Taj period se zove pubertet. I to je odgovor na sva tvoja pitanja. 
|
|
| |
|
post # 6 | 15.01.2012 , 5:34 PM
|
Slazem se sa Almir_ ja bas imam tako neki problem al jbg 
Extra-Cafe u <3
|
|
| |
377 poruka na forumu
| |
54
| |
303
|
|
post # 7 | 15.01.2012 , 6:36 PM
|
Ma AcaBre ti si kralj bgm 

|
|
| |
|
post # 8 | 15.01.2012 , 7:05 PM
|
Mortal, dakle, razvodimo se? Pa realno, to je sve klinačko... I ne mogu oni baš znati, ali ajde... Neka ih. 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 10 | 15.01.2012 , 7:54 PM
|
Quote (bosankaaa) A neslazem se s vama .. moze se meni njih 1000 svidjati al samo jednog volim i to vec duze vrijeme ono 6 godina otprilike Barselona joj u srcu. 
. . .
|
|
| |
|
post # 11 | 15.01.2012 , 8:05 PM
|
Quote (DxD) Mortal, dakle, razvodimo se? To si ti rekla, ja nisam 
|
|
| |
|
post # 12 | 15.01.2012 , 8:12 PM
|
Quote (Mortal) Samo cu reci da su suvise neozbiljne za pravu ljubav u tim godinama Quote To si ti rekla, ja nisam A? 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 13 | 15.01.2012 , 8:16 PM
|
DxD, Ono sto imamo ti i ja je posebno 
|
|
| |
|
post # 14 | 15.01.2012 , 8:22 PM
|
Mortal, a pa tako piši... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 15 | 15.01.2012 , 8:37 PM
|
Almir je to pametno rekao. To je pubertet, i period u kojem smo najosetljiviji. U kojem, mi uvek imamo pravo, a onda kad ga prodjemo uvidimo koliko nismo imali pravo, ali ponos nam nece dozvoliti da priznamo.
Iskreno u tom periodu od 13 do 16-te godine znala sam da je kosarka ono sto volim, da je knjiga ono sto zelim, i da je mama vestica.
A danas je vec to drugacije, sportom se retko koje devojke bave, za termin knjiga i nisu cule, mame ne vode brige o njima, ali zato znaju sta je sex, koja je poza nova, i naravno takmiciti se koja ce imati manje garderobe na sebi.
Pa onda kad se zaljube, to je kuknjava, istina je da boli, ali to je ne boli ako sutradan proseta drugog, a dan pre hoce se ubiti, ne moze da zivi bez njega, a glupaca ne zna da se samo bez kiseonika ne moze.
Licno smatram da su ljudi u tom periodu doduse ima izuzetaka ali vecina nezrela i da ne znaju kako bi trebala uopste da izgleda ljubav, a kamoli da je osete.
Dakle da rezimiram, citirajuci Almira: "Taj period se zove pubertet!"
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 16 | 15.01.2012 , 10:57 PM
|
Quote (-Dzeri-) Barselona joj u srcu. Ma ne dragi ti si mi u srcu samo ti nisam smjela priznati hehehe 
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
|
post # 18 | 15.03.2012 , 10:27 PM
|
Ja imam 16 god , i sto se tice ljubavi za moje godine msm da nije ne moguce ali tesko je izraziti je rijecima ''volim te i ti si meni sve'' haha srednja skola je to niko nikoga ne voli . Moje licno misljenje sve je to samo gluma ! 
Neki ljudi vide stvari kao što jesu i pitaju se: Zašto? Ja snivam o stvarima koje nisu nikada postojale i kažem: Zašto ne?
|
|
| |
|
post # 19 | 15.03.2012 , 11:59 PM
|
Quote (Srcemoje) Da li neko ko ima 13 - 16 godina u proseku moze znati sta je to ljubav?
ne
Quote (Srcemoje) Da li moze da ucestvuje u razgovorima i temama koje su vezane za pravu veliku ljubav?
tesko mozda 1 u 1000
Quote (Srcemoje) Kako neko ko jos nema nikakva iskustva moze da misli da zna sve?
ne znaju skoro nista al ne da to cuju oni su u njihovim glavama "odrasli"
Quote (Srcemoje) Kako kada iza sebe ima jednu jedinu ljubav ?
kao sto reko u 1 pitanju kakva crna ljubav sa 15-16 god 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 20 | 17.03.2012 , 1:34 AM
|
Quote (Srcemoje) Da li neko ko ima 13 - 16 godina u proseku moze znati sta je to ljubav? Da,ali ne u potpunosti.
Quote (Srcemoje) Da li moze da ucestvuje u razgovorima i temama koje su vezane za pravu veliku ljubav? Da.Pa svako ima svoj stav prema ljubavi bez obriza imao on 13 ili 35 godina.
Quote (Srcemoje) Kako neko ko jos nema nikakva iskustva moze da misli da zna sve? Može da ima stav i mišljenje i da to iznese,ali ne sa tačnošću i ne može da tvrdi to u praksi.
Quote (Srcemoje) Kako kada iza sebe ima jednu jedinu ljubav ? Zavisi kakva je to ljubav. Moja prva i jedna jedina ljubav nije bila kao kod ostalih. Mnogo teška i mogu reći da sam tu mnogo toga naučila i prošla kroz mnogo toga. Iskreno sve zavisi ko je imao kakvu tu jednu jedinu ljubav. A nekome jedna jedina ljubav traje dugo,nekada zauvijek. Zavisi.
|
|
| |