Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Beogradski Siindikat

275
poruka na forumu
487 4191

post # 1 | 13.12.2011 , 10:46 AM

Grupa koja je svoje stihove posvetila nekom vremenu i nekim ljudima,obicnim ljudima ,grupa koja je radila na osvecivanju svesti omladine i ucila mlada da se ne loze na brz novac i ostale zezancije

Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 2 | 13.12.2011 , 10:48 AM

:o U bemu misa nikad cula za ovo niti znam staje to osim sto je grupa kako se borila i zasto pojasni da bi znali i mi koi neznamo :D

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

275
poruka na forumu
487 4191

post # 3 | 13.12.2011 , 11:12 AM

Quote (Srcemoje)
U bemu misa nikad cula za ovo niti znam staje to osim sto je grupa kako se borila i zasto pojasni da bi znali i mi koi neznamo

Da ti pojasnim,mislim ovo mi e prva tema koju sam postavio,ali nie bitno,ovako:
Beogradski sindikat je beogradska hip-hop grupa,koja je nastala 1999. godine i imala je u svom sastavu 11 clanova.Oni su izdali 3 albuma,imena clanova su:
Žobla - MC (b. Blažo Vujović)
Ogi - MC (b. Ognjen Janković)
Deda - MC, producer (b. Marko Đurić)
Dare - MC (b. Darko Marjanović)
Škabo - MC, producer (b. Boško Ćirković)
Đolo Đolo - MC, video director, producer (b. Đorđe Jovanović)
Dajs - MC (b. Vladimir Ćorluka)
Feđa - MC, producer (b. Feđa Dimović)
Šef Sale - MC, producer (b. Aleksandar Karadžinović)
Prota - producer (b. Aleksandar Protić)
IRon - DJ (b. Stefan Novović)

NAzivi albuma su:
BSSST ...Tisincina 2002. god je snimljen
Svi zajedno 2005 je snimljen
Diskretni heroji 2010 . god.

"Ако сви прихватају лаж коју намеће Партија - ако сва писана документа причају исту причу - онда лаж постаје историја и прелази у истину. Парола Партије је гласила: Ко контролише прошлост, контролише будућност; ко контролише садашњост, контролише прошлост. А ипак се прошлост, иако по природи измењива, није изменила. Све што је данас истина, истина је од почетка до вечности." –

To je samo jedan od citat koji im je pomogao da snime pesme..a vi skontajte sta znaci,upotrebite mozak malo,mojne da sve ja pisem,zanima me i vase misljenje :)

Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 4 | 13.12.2011 , 5:03 PM

postoji već nekoliko tema o BS

• Page 1 of 1
  • 1
Search: