Svaleroskop:))
|
|
|
post # 1 | 13.12.2011 , 10:32 PM
|
OVAN: Nemojte paničiti ako vam sekretarica dobije neke pečate po telu, to nije variola vera. Bolje je da ne vodite ljubav na radnom stolu stolu pre nego rasklonite pečate!
BIK: Ako ste osetili kako u poslednje vreme patite od nesanice, najbolji lek biće da vam supruga svako veče priča bajke o njenoj vernosti: spavaćete kao jagnje ili kao svaki rogonja!
BLIZANCI: To što ste bili odličan tokom celog školovanja i nije vam neka preporuka za novonastale bračne dužnosti i obaveze. Jer supruga obožava ponavljače, i to po više puta!
RAK: Ne uzimajte za suprugu nipošto devojku koja je rezervni vojni starešina, jer ta vam je navikla samo da naređuje. Na nesreću, najčešće su joj komande tipa: LEZI i (O)PALI!
LAV: To što ste za šeficu dobili mladu doktorku nauka, može vam biti izgovor za molbu da vam povremeno pogleda neke stvari, a možda je ubedite i da uzme stvar u svoje ruke!
DEVICA: Uobrazili ste da ličite na ribu, jer non-stop klopate sardine, a u društvu supruge morate da ćutite kao riba. To neće pomoći ako vas žena zatekne sa nekom drugom ribom!
TERAZIJE: Ne slušajte zlobnike i puritance i ne raskidajte ljubavnu vezu sa sestrom, jer nije istina da je to rodoskrnavljenje, tim pre što je u pitanju seks sa medicinskom sestrom!
ŠKORPIJA: Nipošto nemojte da se nervirate zbog trača kako ste vi najpoznatiji taster u firmi, jer imate DUG jezik. Trač sa jezikom može da bude super reklama kod koleginica!
STRELAC: Postali ste alergični na dlaku od onog dana kad ste supruzi morali da kupite bundu. Sad se alergija odrazila i na planu seksa, jer vaša supruga ne praktikuje depilaciju!
JARAC: Vaša verenica je lekar i daje vam često bolovanje kako biste mogli par dana da odležite s njom. No, mogla bi vas uskoro "usrećiti" godinom dana bolovanja za trudnice!
VODOLIJA: Vaša supruga još nije podnela molbu za priznavanje statusa fizičkog radnika iako se bedna godinama u braku ubija dižući vam neke stvari, ali na njenu žalost - uzalud!
RIBE: Nije za potcenjivanje vaša plata, ali vam preporučujemo da se pred suprugom ne hvališete trenutnim ličnim dohotkom, jer je očito da je ona u rukama imala i mnogo veći!
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 13.12.2011 , 10:34 PM
|
ovde nema logike 

|
|
| |
|
post # 3 | 13.12.2011 , 10:36 PM
|
Impi znaci lazu pa dobro hahahaha niko nije perfeckt 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 4 | 13.12.2011 , 10:40 PM
|
pa kakva si ti to prorocica kad nije prfekt xaxaxaaxax 

|
|
| |
|
post # 5 | 13.12.2011 , 10:43 PM
|
oces ovako
DEVICA: Uobrazili ste da ličite na ribu, jer non-stop ste u pokretu, a u društvu supruge morate da se strpite da odolite drugim zenama. To neće pomoći ako vas žena zatekne sa nekom drugom ribom! Ali nece vas ipak zateci jer ste vi glumac rodjeni 
|
|
| |
|
post # 6 | 13.12.2011 , 10:48 PM
|

|
|
| |
|
post # 7 | 14.12.2011 , 10:18 AM
|
Quote (Srcemoje) BIK: Ako ste osetili kako u poslednje vreme patite od nesanice, najbolji lek biće da vam supruga svako veče priča bajke o njenoj vernosti: spavaćete kao jagnje ili kao svaki rogonja!
Auuuu No comment. Kakve bre bajke da mu pricam? 
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
post # 8 | 14.12.2011 , 12:29 PM
|
Znaci,moja sefica mora da uzme stvar u svoje ruke... omg... to nebi valjalo... 
:P
|
|
| |
|
post # 9 | 14.12.2011 , 1:30 PM
|
Quote (Srcemoje) OVAN: Nemojte paničiti ako vam sekretarica dobije neke pečate po telu, to nije variola vera. Bolje je da ne vodite ljubav na radnom stolu stolu pre nego rasklonite pečate!
ne kontam
BTW kakve ovo veze ima sa sex-om ? 
Poruku je menjao/la _Sweeper_ - Sreda, 14.12.2011, 1:30 PM
|
|
| |
|
post # 10 | 14.12.2011 , 1:47 PM
|
Quote (_Sweeper_) BTW kakve ovo veze ima sa sex-om ? Pa ima lepo ti kaze da se pazis tragova dokaza ili nekih fleka na telu u toku svaleracije 
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 11 | 14.12.2011 , 2:35 PM
|
Quote (Srcemoje) JARAC: Vaša verenica je lekar i daje vam često bolovanje kako biste mogli par dana da odležite s njom. No, mogla bi vas uskoro "usrećiti" godinom dana bolovanja za trudnice! 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 12 | 14.12.2011 , 3:05 PM
|
LAV: To što ste za šeficu dobili mladu doktorku nauka, može vam biti izgovor za molbu da vam povremeno pogleda neke stvari, a možda je ubedite i da uzme stvar u svoje ruke!
Bilo je i takvih dana kod ljubavnih veterana...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 13 | 14.12.2011 , 4:40 PM
|
|
|
| |
|
post # 14 | 31.01.2012 , 10:08 PM
|
ma kakav bre dug jezik ;O

|
|
| |
|
post # 15 | 11.02.2012 , 10:55 PM
|
Ma nema ovo pojma 

|
|
| |
|
Mallena
|
post # 17 | 07.01.2013 , 4:16 AM
|
(Srcemoje) BLIZANCI: To što ste bili odličan tokom celog školovanja i nije vam neka preporuka za novonastale bračne dužnosti i obaveze. Jer supruga obožava ponavljače, i to po više puta!
Hihihihihi... funny!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 18 | 07.01.2013 , 5:26 AM
|
Terazije, hahahahaha odavno nisam cuo ovu rec xD
|
|
| |
|