|
Kako dokazati ljubav?
|
|
|
|
post # 1 | 14.12.2011 , 8:16 PM
|
Dali vam je neko trazio da dokazete ljubav? Ako da dali ste to ucinili i kako dali je uopce potrebno dokazati ljubav?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
|
post # 2 | 14.12.2011 , 8:29 PM
|
zima,decembarska noc sudnica osudjeni tuzilac advokati odadviej strane porota prisuti mediji informisanja tuzilac:d ali vi imat edokaze ljubavi? tuzeni:imam advokat tuzenog:prigovor.apsolutno nebitno za slucaj. tuzilac:ma dajte molim vas,aj samo zelim da dokazem d aje optuzeni kriv. sudija:khm khm,da razmislim.ne usvaja se.molim tuzneog da odgovori na postavljeno pitanje.i molio bih koleginicu da zakopca grudnjak khmmkhmmm smjeh u sudnici porota budno spava tuzeni:imam dokaz. tuzilac:d ali ej prisutan ovde u sudnici? tuzeni:da,prisutan je. advoakt tuzenog:gospon sudija,mogu li ja do wc? plac u sudnici sudija:idite zaboga,i sta ste mi doalzili takvi sa okelmbesenom besikom. advokat tuzneog:hvala. sudija:molim vas nastavite tuzilac:a d ali mozete d apokazete ljubav? tuzeni:da,mogu.(upre prstom u svoju ljubav) tuzilac:nemam vis epitanja gospn sudija.hvala. sudija:u vidu datih dokaza i zavedenog materijala kao i vaseg iskaza i potvrde,proglasavam vas krivim i osudjujem na dozivotnu ljubav.tup tup.sud se raspusta...i molim bih porotiu da s eprobudi khmm khmm.:)))))
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 3 | 14.12.2011 , 8:34 PM
|
Frizer e ako ti svojoj ovako dokazujes ljubav ja mislim d anikad nece razumeti i osetiti
Ljubav se ne dokazuje - ili je ima, ili je nema... I to se uvek oseti...
Zar u ljubavi postoje zrtve,jeli to ljubav.Ja je iskreno tako ne dozivljavam.Ljubav po meni treba na svakom koraku pokazivati,a ne dokazivati.To je velika razlika. 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
717 poruka na forumu
| |
38
| |
281
|
|
|
post # 4 | 14.12.2011 , 8:35 PM
|
Quote (Srcemoje) Dali vam je neko trazio da dokazete ljubav? da Quote (Srcemoje) Ako da dali ste to ucinili i kako ne Quote (Srcemoje) dali je uopce potrebno dokazati ljubav? ne

|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
|
post # 5 | 14.12.2011 , 8:35 PM
|
slazem se...ima d azakazem novo sudjenje,nece oni mene na prevaru d aosude,sudija je potkupljen punom kutijom kiselog kupusa i orbit zvaka 
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 6 | 14.12.2011 , 9:27 PM
|
ljubavs e dokazuje tako sto ces odrzati rec koju dajes , i pokazaces da ti je do nje njega stalo prosto da nemoze da bude 

|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 7 | 14.12.2011 , 9:35 PM
|
Da mi neko trazi da pljujem sebi u lice, pfffff da bi bilo cool kako sam dokazao ljubav 
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
|
post # 8 | 17.12.2011 , 10:21 PM
|
Ljubav ti neko moze dokazati svojim delima koje ucini radi tebe ili nekoga. Ne volim nikom reci da ga volim ali znam da pokazem tu ljubav. Kao na primer ljubav prema sebi samoj. Ustanem ujutro i suvam sebi kavu, time sam sebi dokazala kako je lepo ustati i videti se ziv u ogledalu hahahha ala lupetam. 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 9 | 02.01.2012 , 10:24 PM
|
Nikako jer se ne isplati dokazivati jer je to dokaz da ti ne veruje da te ne poznaje da te ne oseca ako mu moram dokazati.
|
|
| |
|
|
post # 10 | 02.01.2012 , 10:26 PM
|
Ne treba ljubav da se dokazuje ljubavi ili ima ili nema nema nikakvog dokazivanja 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 02.01.2012 , 10:38 PM
|
Quote (lukacar95bre) Ne treba ljubav da se dokazuje ljubavi ili ima ili nema nema nikakvog dokazivanja takoje
|
|
| |
|
|
post # 12 | 02.01.2012 , 11:30 PM
|
Quote (Leksi) Ljubav ti neko moze dokazati svojim delima koje ucini radi tebe ili nekoga. Ne volim nikom reci da ga volim ali znam da pokazem tu ljubav. .
Bravo Leksi Carice tako se to radi a ne ko cura svaku rec gutati sitnice zivot znace !!! a to nikada nece nauciti oni koji misle da je ljuvav igracka !!!
A i nevoli se recima vec srce 
Poruku je menjao/la Impi - Ponedeljak, 02.01.2012, 11:31 PM

|
|
| |
|
|
|
post # 14 | 08.01.2012 , 8:22 PM
|
Pa sad najbolji dokaz ljubavi je kad plivamo dalek u moru nema ostrva nigde a jedan slauh a on dusa moja meni da pa ljudi zar to nije ljubav 
|
|
| |
|
|
|
|
post # 17 | 09.06.2012 , 10:37 AM
|
Dzontras, to je isto kao kad zensko kako ti kazes raspizdi te stiklom po mosnicama, i onda ako jauknes i posle toga je strastveno poljubis je volis i stalo ti je do nje, jer je imala hrabrosti to da uradi. Hm. Jednom sam to uradila, i momak je pobegao od mene. Prepao se moje stikle To je jedini put da sam obukla stiklu :)ahahhahha
Ljubav je osecanje, osecanja se ne dokazuju nego osecaju. A niko nije nesposoban da oseti, bitno je da se prepusti. Ali isto tako treba da znamo kome se prepustamo i zasto.
Ja i dalje ostajem pri svojoj izjavi da mi je drago ujutro kad se pogledam na ogledao da sam ziva, jer to je dokaz da cu osetiti mnogo ljubavi od strane sebe. Jer mene niko ne moze voleti vise od sebe same 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 18 | 09.06.2012 , 1:53 PM
|
Nisam nikada dokazivala nekome svoju ljubav jer smatram da kada se ljubav osjeti da se ona ne mora dokazivati. Jednostavno kada se voli onda se voli. 
|
|
| |
400 poruka na forumu
| |
56
| |
795
|
|
|
post # 19 | 09.06.2012 , 2:13 PM
|
stalno ti traze dokaze ljubavi devojke, kao ne mozes samo da pricas, dobro tu jesu upravu, moras da pokazes da si zainteresovan, ali ljubav se razlikuje od zaljubljenosti, tako da ne znam tacno na sta si mislio od ta 2... 
When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!
|
|
| |
|
|
post # 20 | 09.06.2012 , 3:51 PM
|
Dokaz...pa cim treba dokaz necega znaci da nesto ne funkcionise kako treba Pa mora da se dokazuje,zar ne?
Nacin na koji reagujes kada vidis nekoga,nacin na koji gledas nekoga to je dokaz.(mada moze biti samo dokaz zaljubljenosti)
Ako laze srce nikad nece oko.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |