Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Archive - read only
Što kad kaže "Nisam ja za vezu"???

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 1 | 15.12.2011 , 11:27 AM

Nakon nekoliko mjeseci viđanja on vam kaže kako nije sada za ozbiljnu vezu...okrenuti se i otići ili ostati u takvom odnosu??

Postoji li šansa da se s vremenom predomisli???

Ovo sam postavila cisto iz raloga jer u danasnje vreme ima dosta ovakvih slucajeva medju mladima u svetu.
Sta vi mislite imali nade da se nesto promeni ili ne?

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 2 | 15.12.2011 , 1:14 PM

NIKAD se ne treba okrenuti i otici...
Normalno, neko mozda trenutno ima problema, pa zato i kaze da nije za vezu...
Ali to nije ono zbog cega treba odustati...
dajte mu/njoj vremena...ukoliko ga/je zaista volite...
za sve postoji rok trajanja, pa i za osobu koja tvrdi da nije trenutno za vezu!
Doduse,to najbolje procenite vi,da li vredi ili ne cekati takvu osobu... (u smislu, vremena provedenih sa tom osobom, imate li dosta toga zajednickog, da li vam je lepo kada vreme provodite zajedno, da li imate taj neki osecaj zaljubljenosti i leptirica u stomaku,i najbitnije je da dok ta neka veza traje skontate, da li ta osoba zasluzuje vas, da li vam pokazuje neke emocije, ili je to nesto sasvim drugo)...
O ovome zaista treba dobro razmisliti, jer postoji velika verovatnoca da cete, na kraju biti povredjeni,a to verujte,ne zelite...
Par puta sam ovako prosao,dok nisam naucio lekciju...
zato pamet u glavu,i samo napred... ;)

:P

velikoStopaloobdukcija uma
1098
poruka na forumu
755 2949

post # 3 | 17.12.2011 , 5:40 PM

pa mozda on ili ona mrze telefone ili internet ili kablovsku,sta znam,iam cudn asvjeta na ovoj uzarenoj planeti zakljucanog smjeha i celicnog srca od betonskog papira

studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala

393
poruka na forumu
36 392

post # 4 | 17.12.2011 , 9:05 PM

ma nema od toga vise nista kad ti tako nesto kaze... tako nesto moze da ti kaze samo neko ko ne moze da smisli bolju recenicu da nece vise da bude sa tobom!!!

Live to ride,ride to live...

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 5 | 17.12.2011 , 9:25 PM

Quote (Sinisa-Sabac)
ma nema od toga vise nista kad ti tako nesto kaze... tako nesto moze da ti kaze samo neko ko ne moze da smisli bolju recenicu da nece vise da bude sa tobom!!!

ovako nesto sam i ja 'teo da napisem. yes

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 6 | 17.12.2011 , 9:28 PM

Sinisa je rekao dobro. Ta recenica se govori obicno kada se ne moze naci pametniji izgobor za racenicu: Ne zelim da budem vise s tobom!!

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 7 | 17.12.2011 , 11:56 PM

Ne postoji SADA ili KASNIJE u vezi...
Veza je stalnost do razvezivanja ili jos cvrsceg vezivanja....
Ne zeli da bude otvoren,a prekinuo bi zbog neke druge osobe sa tobom,mada... Prija mu sex sa tobom pa ostavlja prazan prostor,tj mogucnost da mu ti odgovoris da li si za neku kombinaciju van veze... U tom slucaju ti si uvek druga zena u njegovom zivotu... To moji ortaci iz Hrvatske zovu doje..ica...
Vezu gradi iz sitnih niti. Slusajte cure sta momci govore,oni obicno bar mesec dana pre raskida pocnu nagovestavati kraj...
Ali nemojte nikako dozvoliti ni da vas uvuce u neke sheme,koje bi vas ignorisale na racun neke druge cure. Nemojte da postanete cilj njegovog pukog zadovoljstva,posto je to u stvari osnovna sustina njegove izjave: Nisam sad za ozbiljnu vezu... A zapravo misli: Necu da se vezem,ali bi mi prijalo da se malo kresemo s vremena na vreme...
Budite predmet muskih zelja,ali tako da i vase zelje budu ispostovane i zadovoljene... ;) cao

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

81
poruka na forumu
3 27

post # 8 | 21.12.2011 , 11:03 PM

''Ne brini to je sudbina
Mi nismo rodjeni
pod sretnim zvezdama''

Ne verujem da ce se nesto promeniti jer je takvo vreme doslo da ljudi ne znaju gde im je glava i da su veze kratkotrajne!

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 9 | 21.12.2011 , 11:08 PM

Quote (Sinisa-Sabac)

:D Diesel jesi morao u detalje sace deca da izlude :p to se bre uvek kaze ima nade i kad nema ima :D

;)

Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
7673
poruka na forumu
1498 10468

post # 10 | 22.12.2011 , 0:04 AM

ako oce vezu neka bude ako nece onda nista od toga ... uzalud ....

http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg
http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg

My Father was always in a good spirits,
he loved Football. It makes me a bit
sad because if he could enjoy seeing
me now, what I have achivet, that
would be a hight in his life.

BUT I AM SURE THAT
HE WATCHES OVER ME
FROM ABOVE.

CRISTIANO RONALDO ➐

228
poruka na forumu
65 697

post # 11 | 23.12.2011 , 0:40 AM

Quote (badule)
Ne postoji SADA ili KASNIJE u vezi...
Veza je stalnost do razvezivanja ili jos cvrsceg vezivanja....
Ne zeli da bude otvoren,a prekinuo bi zbog neke druge osobe sa tobom,mada... Prija mu sex sa tobom pa ostavlja prazan prostor,tj mogucnost da mu ti odgovoris da li si za neku kombinaciju van veze... U tom slucaju ti si uvek druga zena u njegovom zivotu... To moji ortaci iz Hrvatske zovu doje..ica...
Vezu gradi iz sitnih niti. Slusajte cure sta momci govore,oni obicno bar mesec dana pre raskida pocnu nagovestavati kraj...
Ali nemojte nikako dozvoliti ni da vas uvuce u neke sheme,koje bi vas ignorisale na racun neke druge cure. Nemojte da postanete cilj njegovog pukog zadovoljstva,posto je to u stvari osnovna sustina njegove izjave: Nisam sad za ozbiljnu vezu... A zapravo misli: Necu da se vezem,ali bi mi prijalo da se malo kresemo s vremena na vreme...
Budite predmet muskih zelja,ali tako da i vase zelje budu ispostovane i zadovoljene...

usvojicu te. ;) :D
bash tako kako si napisao. do reci. ne bih ja to nista menjala.

1948
poruka na forumu
188 1476

post # 12 | 23.12.2011 , 0:52 AM

Što kad kaže "Nisam ja za vezu"???

odg: Znaci hoce samo da te iz..be i cao ,nece obaveze stobom najprostije receno lol

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 13 | 04.01.2012 , 8:37 AM

Quote (Srcemoje)
Postoji li šansa da se s vremenom predomisli???

uvek postoji nada... ;) :D

:P

843
poruka na forumu
234 2303

post # 14 | 04.01.2012 , 4:19 PM

Quote (Sinisa-Sabac)

Realno...slazem se...

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 15 | 04.01.2012 , 5:32 PM

Quote (susheTZ)
odg: Znaci hoce samo da te iz..be i cao ,nece obaveze stobom najprostije receno

Hahaha jeste i to u najvise slucajeva je to razlog ali mozda nije stvarno spreman za vezu i za obaveze :D

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 16 | 08.01.2012 , 8:18 PM

E u ovoj godini mislim ovako :D
Ako kaze nisam ja za vezu to odma u pm otjerati jer to je onaj fazon znas lepa si ti devojka ali :D
ili znas skoro sam prekinuo sa curom pa :D
ili imam mnogo obaveza tako da nasa veza znas :D
nema tu sta da se ceka da se zaljubio i da je zeleo nebi se bivsim zvao pre nego ista pocelo ;)

;)

731
poruka na forumu
726 2357

post # 17 | 02.03.2012 , 11:18 AM

Nema nade za one koji su bas bezveze. :D

“I kad budem najstariji
razumecu djake
koji zvacu zvake,
i kad budem najstariji…”

352
poruka na forumu
57 512

post # 18 | 03.03.2012 , 5:02 PM

Naravno da postoji sansa da se sve promeni.Ali ako imate nerve za to.Ostaviti iskrenost po strani,zavrteti repom :) i pokazati onu goru stranu licnosti.Tada ce mu/joj doci u glavu.A ako ste slabi sa strpljenjem...oterati to u pm...

If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.

493
poruka na forumu
100 491

post # 19 | 03.03.2012 , 5:14 PM

Glupi izgovor!

Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 20 | 03.03.2012 , 5:46 PM

Nisi za vezu, ma ko te jeb*, idi i umri :)

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: