Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Archive - read only
Jeste li nekad bili u zaista velikoj nevolji?

2332
poruka na forumu
1535 10625

post # 1 | 16.12.2011 , 0:14 AM

Pa jeste li bile nekad u velikoj nevolji.Kad kazem velika nevolja mislim da je stvarno zivot u prasanju ili nesto veoma ozbiljno.Peace <3

790
poruka na forumu
58 477

post # 2 | 16.12.2011 , 0:17 AM

Na utakmici Vrbas-C.Zvezda (rukomet je u pitanju) I cuvam ja nekog napaljenog klinca, nakon 3 uzastopna duela bez faula (s moje strane naravno) on u izlivu besa me udari u nos laktom, smrska mi hrskavicu, zatim sam doziveo klinicku smrt i bio u komi 20ak dana. Mislim da je dovoljno? :) Ili je ovo previse?

Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi
I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.

218
poruka na forumu
23 298

post # 3 | 16.12.2011 , 0:31 AM

Uh OgnjenR23, zaebano, da si kucnemo o drvo... Nego da li si znao da odbojkaš trpi veće fizičke udarce nego bokser... Lično nikada nisam dolazio do tog stadiuma, iskreno sreća me prati...

790
poruka na forumu
58 477

post # 4 | 16.12.2011 , 0:36 AM

Odbojka je jedan od fizicki najzahtevnijih sportova, a prosecan rukometas tokom sportske karijere ima oko 100nak lomova ruku (pre svega saka)

Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi
I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 5 | 16.12.2011 , 3:23 AM

Bio sam par puta u nevolji takvog tipa. Dva puta sam gledao u uperen pištolj. Veoma čudan osjećaj. Srećom, nijednom nije opalio. Takođe, jedna krvava tuča u kojoj smo mogli lako izgubiti glave. B)

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 6 | 16.12.2011 , 7:58 AM

Bar tri puta...
Bio sam u zarobljenistvu... Video mnoga zverstva coveka nad covekom... Bio propisno izlomljen i mislim da se jos nisam oporavio...
Mogli su me ubiti u JNA dva ili tri puta... Na odsluzenju vojnog roka...
I... Interesantno,ali i ja sam Ognjene na utakmici bio tesko povredjen... Imao sam neke cudne halucinacije...

A nije nevolja samo kad je zivot goli u pitanju... Nevolja je i kada shvatis da si sam i da nikog nemas na svetu osim sebe... Kada dodju crni dani...
Ipak...
I tada ne treba gubiti nadu... Ima dobrih ljudi koji ce prepoznati tvoju muku i pruziti ti pomoc koliko i sami mogu... Za takve trenutke treba ziveti i osetiti ljudsku dobrotu kada si u nevolji...
Meni je moj pokojni otac uvek govorio: Pomozi svakom,kada se nadjes u nevolji,sam Bog ce urediti da se pojavi neko ko ce tebi pomoci.... I bio je u pravu. A i ja sam uvek pomagao svakom kome je pomoc bila potrebna.
Zato... Ne budite srca kamenoga,ne budite stipse i tvrdice...
Otvorite svoje duse kada prepoznate nevoljnike i pruzite im ruku ,ako ste u situaciji da mozete...
I u najvecoj nevolji izlaz se da nazreti...

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 7 | 16.12.2011 , 9:07 AM

Bila sam i ne volim na to da se secam to je zivi dokaz mladost ludost naivnost!

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 8 | 16.12.2011 , 9:19 AM

Nisam hvala Bogu. Jesam bila ozbiljnije bolesna ali nije to bas situacija da je nevolja neka kao sto su ovi gore primeri.

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 9 | 16.12.2011 , 12:48 PM

Quote (badule)
Zato... Ne budite srca kamenoga,ne budite stipse i tvrdice... Otvorite svoje duse kada prepoznate nevoljnike i pruzite im ruku ,ako ste u situaciji da mozete... I u najvecoj nevolji izlaz se da nazreti...

lepo receno badule, i totalno si upravu...
kad pomognes nekom, mozes se makar nadati da ce i tebi biti pruzena pomoc...
a ako si stipsa,tvrdica, znaj da ces tesko dobiti pomoc...
dobro nudi,dobrome se nadaj!
na kraju,sve dodje na svoje!

:P

131
poruka na forumu
44 452

post # 10 | 16.12.2011 , 2:17 PM

Hmmmm.... Ova tema budi neke uspomene koje sam zeleo da potisnem duboko... Pre par godina sam dobio 4 uboda nozem u ledja na tadasnjem radnom mestu (obezbedjenje nocnih klubova)... No srecom nije bilo ozbiljnijih posledica...

Budi ono sto jesi, jer zivot je isuvise kratak da bi bio neko drugi...

275
poruka na forumu
487 4191

post # 11 | 16.12.2011 , 2:19 PM

Mozda dva pzta da sam imao takvu vrstu frke,prvi put kad sam se slupao s autom,a drugi put sam imao mali dijalog s nekim likovima sto se kasnije ispostavilo da sam 7 dana kasnije bio u sranju i to mnogo jebenom,ali sve je hvala dragom Bogu reseno u moju korist ... i samo na kraju kazem bolje nekada i verovati nego proveravat :)

Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !

843
poruka na forumu
234 2303

post # 12 | 16.12.2011 , 4:20 PM

Jesam,i trudim se da zaboravim...

2332
poruka na forumu
1535 10625

post # 13 | 16.12.2011 , 7:41 PM

Ja sam jednom bio brutalno pretucen od strane Mobilne Policiskih Snaga i nije lep osecaj >.<

67
poruka na forumu
19 297

post # 14 | 18.12.2011 , 6:38 PM

nije baš za pohvalu ,jedno 5,6 puta...jednom oživljavanje(na VMA),metak pored glave 10 cm(drugaru pištolj slučajno opalio),saobraćajka 2 litra krvi napukla očna kost i slepoočnica i slimljene koščice lica ali operacija uspela tako da imam sreće što ne ličim na frankenštajna ...a najnelagodnije mi je bilo na detektoru laži mada nije opasno kao životna ugroženost ali pitanje slobode...kuc kuc kuc da se više ne ponovi tako da učite na tuđim primerima,ja sam završio sa ličnim (ne pijem kad vozim i nesedam sa pijanim vozačem)

760
poruka na forumu
23 295

post # 15 | 13.01.2012 , 0:05 AM

Bio par puta,mada nije za javnost :)....

Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!

1069
poruka na forumu
17 283

post # 16 | 13.01.2012 , 1:01 AM

pa naspram ovog sto sam sve procitao moje nevolje i nisu bile tolko strasne al opet nezaboravlja se nista tako lako xD

Added (13 Jan 2012, 0:01 AM)
---------------------------------------------
mene uglavnom prati nesreca de kod sam ja tu je i neko glupost :( uglavnom dosad sam imao najvise problema u skoli osnovna :D joj jos ovu godinu da zavrsim dobro nisam dobio ukor par puta sam bio u tom polozaju naravno nisam ja uvek bio kriv neki drugovi znaju debelo izneveriti da bi se izvukli :(

105
poruka na forumu
641 1525

post # 17 | 13.01.2012 , 2:50 AM

Nazalost da, i u zivotnoj opasnosti.. Ali Bog cuva budale! Mene je dobro opomenuo par puta..

...when the rainy days are gone
and the balance returns...

57
poruka na forumu
24 158

post # 18 | 27.01.2012 , 6:33 PM

Da,kada sam se rodio :)

Sto te ne ubije ojaca te...

478
poruka na forumu
20 208

post # 19 | 27.01.2012 , 7:22 PM

Da , Ali nije za javnost ....

SsKull vam se vraca . Nakon 2/3 mjeseca mozda i vise <3

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 20 | 27.01.2012 , 7:29 PM

Nisam bio u nekoj ozbiljnoj nevolji ili problemu, neka tuca tu i tamo i to je to :D Ali nikad nisam uradio neshto sto bi mi ugrozilo zivot :D

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: