|
Jeste li nekad bili u zaista velikoj nevolji?
|
|
|
|
post # 1 | 16.12.2011 , 0:14 AM
|
Pa jeste li bile nekad u velikoj nevolji.Kad kazem velika nevolja mislim da je stvarno zivot u prasanju ili nesto veoma ozbiljno.Peace <3

|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 2 | 16.12.2011 , 0:17 AM
|
Na utakmici Vrbas-C.Zvezda (rukomet je u pitanju) I cuvam ja nekog napaljenog klinca, nakon 3 uzastopna duela bez faula (s moje strane naravno) on u izlivu besa me udari u nos laktom, smrska mi hrskavicu, zatim sam doziveo klinicku smrt i bio u komi 20ak dana. Mislim da je dovoljno? Ili je ovo previse?
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 4 | 16.12.2011 , 0:36 AM
|
Odbojka je jedan od fizicki najzahtevnijih sportova, a prosecan rukometas tokom sportske karijere ima oko 100nak lomova ruku (pre svega saka)
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
|
post # 5 | 16.12.2011 , 3:23 AM
|
Bio sam par puta u nevolji takvog tipa. Dva puta sam gledao u uperen pištolj. Veoma čudan osjećaj. Srećom, nijednom nije opalio. Takođe, jedna krvava tuča u kojoj smo mogli lako izgubiti glave. 

|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 16.12.2011 , 9:07 AM
|
Bila sam i ne volim na to da se secam to je zivi dokaz mladost ludost naivnost!
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 8 | 16.12.2011 , 9:19 AM
|
Nisam hvala Bogu. Jesam bila ozbiljnije bolesna ali nije to bas situacija da je nevolja neka kao sto su ovi gore primeri.
|
|
| |
|
|
post # 9 | 16.12.2011 , 12:48 PM
|
Quote (badule) Zato... Ne budite srca kamenoga,ne budite stipse i tvrdice... Otvorite svoje duse kada prepoznate nevoljnike i pruzite im ruku ,ako ste u situaciji da mozete... I u najvecoj nevolji izlaz se da nazreti...
lepo receno badule, i totalno si upravu... kad pomognes nekom, mozes se makar nadati da ce i tebi biti pruzena pomoc... a ako si stipsa,tvrdica, znaj da ces tesko dobiti pomoc... dobro nudi,dobrome se nadaj! na kraju,sve dodje na svoje!
:P
|
|
| |
|
|
|
post # 11 | 16.12.2011 , 2:19 PM
|
Mozda dva pzta da sam imao takvu vrstu frke,prvi put kad sam se slupao s autom,a drugi put sam imao mali dijalog s nekim likovima sto se kasnije ispostavilo da sam 7 dana kasnije bio u sranju i to mnogo jebenom,ali sve je hvala dragom Bogu reseno u moju korist ... i samo na kraju kazem bolje nekada i verovati nego proveravat 
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
|
post # 12 | 16.12.2011 , 4:20 PM
|
Jesam,i trudim se da zaboravim...
|
|
| |
|
|
post # 13 | 16.12.2011 , 7:41 PM
|
Ja sam jednom bio brutalno pretucen od strane Mobilne Policiskih Snaga i nije lep osecaj >.<

|
|
| |
|
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
| |
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
|
post # 16 | 13.01.2012 , 1:01 AM
|
|
|
| |
|
|
post # 17 | 13.01.2012 , 2:50 AM
|
Nazalost da, i u zivotnoj opasnosti.. Ali Bog cuva budale! Mene je dobro opomenuo par puta..
...when the rainy days are gone and the balance returns...
|
|
| |
57 poruka na forumu
| |
24
| |
158
|
|
|
post # 18 | 27.01.2012 , 6:33 PM
|
Da,kada sam se rodio 
Sto te ne ubije ojaca te...
|
|
| |
|
|
|
post # 20 | 27.01.2012 , 7:29 PM
|
Nisam bio u nekoj ozbiljnoj nevolji ili problemu, neka tuca tu i tamo i to je to Ali nikad nisam uradio neshto sto bi mi ugrozilo zivot 
|
|
| |