|
cyber1995 slavi rodjendan :))
|
|
|
|
post # 1 | 19.12.2011 , 4:49 PM
|
E ovako odma na pocetku da kazem svi ste pozvani,i posto sam video da ovde niko mene nece da se seti i da otvori temu morao sam ja :P
Ajde sad da vidim koje poklone ste mi spremili 
|
|
| |
|
|
post # 2 | 19.12.2011 , 4:59 PM
|
Jao pa kakva panika covece i moj rodjendan bio i proso pa jel ima gde Majo sretan rodjendan ali dobro posto si se sam potrudio Sretan ti rodjendan i ne zeli mnogo da se nebi sve ispunilo pa nebi imao o cemu da mastas 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 3 | 19.12.2011 , 5:14 PM
|
Quote (Srcemoje) Sretan ti rodjendan i ne zeli mnogo da se nebi sve ispunilo pa nebi imao o cemu da mastas Ma neboj se mastam ja uvek :))) Ubacicu i tebe malo u mastu 
|
|
| |
302 poruka na forumu
| |
54
| |
942
|
|
|
post # 4 | 19.12.2011 , 5:26 PM
|
cyber1995, e kolega urednice sretan rodjendan sve najbolje 

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
| |
|
|
post # 6 | 19.12.2011 , 6:13 PM
|
Srecan rodjendan Sve najbolje
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
|
post # 7 | 19.12.2011 , 7:19 PM
|
Quote (badule) Pa evo SRETAN RODJENDAN Majo... A sto nisi stavila u profil datum,BRE!!! A poklon cu da smislim....  hvala badule Pa hvala ti drug moj  sto bre da stavim dattum pa da me svi izljube taj dana a ne ne ne volim da me svi ljube Ako moze sedam dana PARIS sa voljenom osobom.... Quote (badule) u ovom autu... Sta ce njemu ova fica bre to meni daj on nema vozacku a ti cyber1995 nemoj slucajno da budem u tvojoj masti 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 8 | 19.12.2011 , 8:32 PM
|
Srecan Rodjendan i sve najlepse 

|
|
| |
|
|
|
post # 10 | 19.12.2011 , 8:39 PM
|
srećan rođendan,sve naj,naj :)))
|
|
| |
161 poruka na forumu
| |
82
| |
376
|
|
|
post # 11 | 19.12.2011 , 8:46 PM
|
SRECAN RODJENDAN MALI JOS JEDNOM 

|
|
| |
|
|
post # 12 | 19.12.2011 , 9:08 PM
|
sretan rođendan sajber, puno lijepih želja da se ispune, novca, uspjeha i lijepih djevojčica uvijek da imaš pri ruci 
|
|
| |
|
|
post # 13 | 19.12.2011 , 9:08 PM
|
Srecan ti rodjendan!!! 
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
|
post # 14 | 19.12.2011 , 9:23 PM
|
AUUUU AL ME MUCITE
Quote (dragan1995) cyber1995, e kolega urednice sretan rodjendan sve najbolje Hvala puno :)) Quote (badule) Pa evo SRETAN RODJENDAN Majo... A sto nisi stavila u profil datum,BRE!!! Ma ima datum kako nema Quote (badule) Ako moze sedam dana PARIS sa voljenom osobom.... Jao kazi mi kolko treba da ti vratim evrica za ovaj lep odmor Quote (badule) A tebi.... Ova mala ... Jao bolje da si mi dao passusu ili andreicu93 {mrtav sam posle ovoga :D} Quote (badule) u ovom autu... Jep auto nema sta Quote (Mira91) Srecan rodjendan Sve najbolje Hvala Quote (Srcemoje) a ti cyber1995 nemoj slucajno da budem u tvojoj masti Ohoho oces,oces jos malo pa idem da spavam i tebe da sanjam u raznim pozama {e sad sam stvarno mrtav :D} Quote (Nikolakuzzz) Srecan Rodjendan i sve najlepse Hvala Quote (MarijanaBK1) srecann rodjendan sve najlepse.... meni ti daj tvoj br racuna pa cu ti uplati neki sitnis (jedno milionce) ne mogu da setam po gradu da trazim poklon, nesto mi mrsko po ovoj zimi... Ma netreba pokloni dovoljno i 10 evra sa potpisom da uramim Quote (NEX) srećan rođendan,sve naj,naj :))) Hvala,hvala Quote (andreica93) SRECAN RODJENDAN MALI JOS JEDNOM Hvala,drugi put Quote (Almir_) sretan rođendan sajber, puno lijepih želja da se ispune, novca, uspjeha i lijepih djevojčica uvijek da imaš pri ruci Ma imam devojaka i previse sad kuci dok mi traje rodjus malo ce da bude zajebano veceras ako navale xDDDD Quote (Crazy_Princess) Srecan ti rodjendan!!! Hvala,hvala
RUKE MI ODPADOSE 
Poruku je menjao/la cyber1995 - Ponedeljak, 19.12.2011, 9:24 PM
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 15 | 19.12.2011 , 9:37 PM
|
nek' je sretan sve najj ... .:)
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 16 | 19.12.2011 , 9:43 PM
|
Srecan Rodjendan Sve Najbolje Da Ti Se Sve Zelje Ostvare 
|
|
| |
|
|
post # 17 | 19.12.2011 , 9:58 PM
|
Sretan rodjendan! Sve najlepse i najbolje od srca!!! 
:P
|
|
| |
|
|
post # 18 | 19.12.2011 , 10:12 PM
|
Nek' je srecan!
. . .
|
|