DRAGI NASI ADMINISTRATORI...
|
|
|
post # 1 | 20.12.2011 , 10:51 AM
|
mozda ce se nekima uciniti smjesno, neki ce me pitati sto guram nos gdje mu nije mjesto, no jednostavno moram reci sto mi je na srcu... u poslijednje vrijeme dosta vremena provodim na extracafe, najcesce gledam filmove i bacam oko na chat... ljudi postavljaju pitanja, drugi im pomazu.... medu tima koji pomazu najcesce vidim ime NEX... i sve ovo pocelo je kao sala a onda sam malo prosvrljao po vasim profilima i vidio ovo.... na sajtu ima 8 administratora, svi ste vrijedni, puno pisete i postavljate...
ali po broju postavljenih sadrzaja NEX-u je mjesto medju vama, administratorima....
ja sam ovaj sajt nasao kada sam trazio filmove, i pretpostavljam da mu je to primarna okupacija, uz ovaj fantasticni forum naravno.... molim Vas, dajte si truda i pogledajte koliko je NEX toga postavio, ne mislite li da je vrijema da i on "pocrveni"??? covjek je registriran na sajtu 342 dana, i u to vrijeme je postavio sto bioskopa, sto downloada, ukupno 1 100 sadrzaja... to je 3,21 po danu, nitko od vas nema toliki prosjek....
covjek je zasluzio da ga primite u svoje drustvo....
s postovanjem vlado
|
|
| |
|
post # 2 | 20.12.2011 , 11:26 AM
|
Eto da se pridruzim,ako je zaista tako,ja se u potpunosti slazem da NEX pocrveni.... 

|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 4 | 20.12.2011 , 1:18 PM
|
slazem se ja sa vama, ali samo da kazem da se za ovo obratis Rogiju, i ja mislim da se on nece buniti, inace je rekao vec jednom da nema potrebe za ovim temama... tako da pisite njemu u PM, i on ce odluciti... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 5 | 20.12.2011 , 2:34 PM
|
I ja se slazem s Vladom da mali decak NEX pocrveni pa makar od zime ahhahahah
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 6 | 20.12.2011 , 2:48 PM
|
Neka pevac NEX pocrveni 
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 7 | 20.12.2011 , 3:43 PM
|
Quote (vladogrozni) ali po broju postavljenih sadrzaja NEX-u je mjesto medju vama,
dragi vlado i ostali kolicina postavljanja je najmanje bitna za administratora...
Po toj logici moze se neko prijaviti za urednika za par dana staviti 1000 sadrzaja i odmah u admine
inace Lock jer to je na Igoru i Srdjanu a ne korisnicima...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |