Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Svadja - razmena misljenja

1289
poruka na forumu
165 539

post # 1 | 22.12.2011 , 9:28 AM

hajde da pogledamo to ovako dal postoji svadja ili je to samo razmena misljenja.. sta ti mislis o tome... Ja bih to ovako prevela: Imamo razmenu mišljenja sa svađom i bez svađe. Bez svađe je naravno kad lepo pričamo, ne vičemo i ne vređamo jedno drugo, a sa svađom je naravno vikanje, i nabrajanje raznih domaćih životinja,...e sad, u oba slučaja je razmena mišljenja..ti meni, ja tebi..kažemo šta mislimo.. :)

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 2 | 22.12.2011 , 10:25 AM

Quote (sladja1)
hajde da pogledamo to ovako dal postoji svadja ili je to samo razmena misljenja.. sta ti mislis o tome... Ja bih to ovako prevela: Imamo razmenu mišljenja sa svađom i bez svađe. Bez svađe je naravno kad lepo pričamo, ne vičemo i ne vređamo jedno drugo, a sa svađom je naravno vikanje, i nabrajanje raznih domaćih životinja,...e sad, u oba slučaja je razmena mišljenja..ti meni, ja tebi..kažemo šta mislimo..

Slazem se u potpunosti!

:P

843
poruka na forumu
234 2303

post # 3 | 22.12.2011 , 1:09 PM

Quote (Deki87)
hajde da pogledamo to ovako dal postoji svadja ili je to samo razmena misljenja.. sta ti mislis o tome... Ja bih to ovako prevela: Imamo razmenu mišljenja sa svađom i bez svađe. Bez svađe je naravno kad lepo pričamo, ne vičemo i ne vređamo jedno drugo, a sa svađom je naravno vikanje, i nabrajanje raznih domaćih životinja,...e sad, u oba slučaja je razmena mišljenja..ti meni, ja tebi..kažemo šta mislimo..

Nemam sta da dodam,slazem se...

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 4 | 22.12.2011 , 1:21 PM

ja bih pre rekla sukobi misljenja... :D i ja se ne svadjam samo malo glasnije pricam, da bi osobi sa kojom pricam stavila do znanja da sam ja u pravu... :D

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 5 | 22.12.2011 , 5:11 PM

Nazovvimo to kako hocemo to je ipak diskusija koja dovodi do svadje kad se raspravljamo :D
Nego ajde da menjamo misljenje pa cu da vam kazem jel to bila svadja :p

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 6 | 18.02.2013 , 10:37 AM

Smatram da su uvrede i teške riječi one koje postavljaju granicu izmedju razmjene mišljenja i svadje..

Sve se nekako može izmjeriti na toj nekoj skali emocija.. što su emocije intenzivnije, to je bliže svadji.. :)

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

• Page 1 of 1
  • 1
Search: