Nemate vremena za seks?
|
|
|
post # 1 | 26.12.2011 , 8:28 AM
|
Ne sećate se kada ste poslednji put zaista imali vremena da uživate u seksu?
Za parove koji gube trku s vremenom i svakodnevnim obvezama tu je seks na brzaka. Ako ga izvedete na dobar način, osvežiće i vas i vezu.
Seks na brzaka u vezu donosi spontanost, uzbuđenje i strast. Jedino što treba da znate jest kako da izvučete najviše iz malo vremena koliko vam je na raspolaganju. Donosimo nekoliko saveta uz koje možete maksimalno da uživate u seksu na brzaka.
Osećajte se seksi celoga dana
Prštite samopouzdanjem! Slika koju imate o sebi je važna za to kako se osećate u sopstvenoj koži. Što više komplimenata date, osećaćete se privlačnijima kada se seks pojavi na repertoaru - čak i ako niste u reprezentativnom vizualnom izdanju.
Očekujte mnogo
Ako se osećate seksi i očekujete skori susret sa partnerom, ne škodi da zamislite vruć scenario u glavi, pre nego se on zaista dogodi. Vizualizacijom intimnosti, pre samog čina seksa, pojačaćete uzbuđenje i bićete bliže seksualnom zadovoljenju.
Istraživanja su pokazala da zamišljanje sebe u seksi situacijama može da stimuliše neke seksualne osećaje kao da su stvarni.
Uvek budite raspoloženi
Kada osetite želju za seksom na brzaka, preskočite spavaću sobu i potražite nova mesta - kancelarija, kuhinja, auto ili javno mesto. Nova i riskantna mesta su ponekad najbolja predigra, jer nepoznati predmeti i okolina bude čula i raspaljuju strasti. Zato što je "zabranjen", prilikom seksa na javnom, ali diskretnom mestu, više se fokusirate na svaki dodir, zvuk i miris, a adrenalin raste.
Rezultat? Svaki poljubac i dodir deluje elektrišuće.
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 26.12.2011 , 2:41 PM
|
Quote (Deki87) Očekujte mnogo
Ako se osećate seksi i očekujete skori susret sa partnerom, ne škodi da zamislite vruć scenario u glavi, pre nego se on zaista dogodi. Vizualizacijom intimnosti, pre samog čina seksa, pojačaćete uzbuđenje i bićete bliže seksualnom zadovoljenju.
Istraživanja su pokazala da zamišljanje sebe u seksi situacijama može da stimuliše neke seksualne osećaje kao da su stvarni. E pa to je valjda istinito,bar s moje strane.. Ali uvek se treba imati vremena za seks 
|
|
| |
|
post # 3 | 26.12.2011 , 3:55 PM
|
Mislim da je vreme u seksu totalno nepotrebno i zanemarujuce. Osim naravno ako ste romanticni pa trazite poljubac od malog prsta, do siske na glavi. Ali posto se sve odrigrava u mozgu, a ako jos pri tome imate super mastu, i brze vijuge, za odlican seks dovoljno je 10 minuta, da budu zadovoljene obe strane. Ali opet to je individualno.
Kad si mladji zelis da to bude maratonski kako bi se hvalili kako ste spavali po tri ili cetri sata, kad ste sariji cutite o tome jer ne bude ni trecina tog vremena, ali sto ne znaci da nije kvalitetno.
Znaci sve je u mozgu, a to je dokazano.
p.s. Iskreno ja ne stignem da gledam na vreme kad imam seks. Lud je onaj ko obrati paznju. 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
78 poruka na forumu
| |
24
| |
168
|
|
post # 4 | 26.12.2011 , 10:44 PM
|
Uvek imam vremena za sex 
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 5 | 26.12.2011 , 11:28 PM
|
Quote (Leksi) Mislim da je vreme u seksu totalno nepotrebno i zanemarujuce. Osim naravno ako ste romanticni pa trazite poljubac od malog prsta, do siske na glavi. Ali posto se sve odrigrava u mozgu, a ako jos pri tome imate super mastu, i brze vijuge, za odlican seks dovoljno je 10 minuta, da budu zadovoljene obe strane. Ali opet to je individualno.
Kad si mladji zelis da to bude maratonski kako bi se hvalili kako ste spavali po tri ili cetri sata, kad ste sariji cutite o tome jer ne bude ni trecina tog vremena, ali sto ne znaci da nije kvalitetno.
Znaci sve je u mozgu, a to je dokazano. I onda kazes da nisi najprakticniji sexolog 
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 6 | 26.12.2011 , 11:59 PM
|
Quote (OgnjenR23) I onda kazes da nisi najprakticniji sexolog Da te ubacim kad budem imala slobodan termin? Samo sam realna.
|
|
| |
|
post # 7 | 27.12.2011 , 1:52 PM
|
Quote (Asmodeja) Uvek imam vremena za sex Uvek se i treba imati vremena za seks.. Quote (Leksi) Mislim da je vreme u seksu totalno nepotrebno i zanemarujuce. Osim naravno ako ste romanticni pa trazite poljubac od malog prsta, do siske na glavi. Ali posto se sve odrigrava u mozgu, a ako jos pri tome imate super mastu, i brze vijuge, za odlican seks dovoljno je 10 minuta, da budu zadovoljene obe strane. Ali opet to je individualno.
Znaci sve je u mozgu, a to je dokazano.
p.s. Iskreno ja ne stignem da gledam na vreme kad imam seks. Lud je onaj ko obrati paznju. Znaci po tebi je bolje da to sto krace traje,a po meni sasvim suprotno 
|
|
| |
|
post # 8 | 27.12.2011 , 4:50 PM
|
Quote (munja_1986) Znaci po tebi je bolje da to sto krace traje,a po meni sasvim suprotno Pogresno si me razumeo. Sta je kratko danas? 15-30min danas je sasvim normalno vreme za sex, ako znas znanje dovoljno je i 5min. Ne znam zasto svi misle u vezi trajanja seksa da je duze bolje, a da je krace sporije. Pa nije to oranje njive. Priprema, sadjenje i vadjenje. To je srast. Osim ako ne volis na duge staze da se ubijas u krevetu. Bolje 10 puta krace a strasnije, nego 2 puta mrcvarenja sto predigrom sto samim cinom.
E to je tvoje misljenje i postujem. Ali bolje je kad sve prsti u krevetu od divljine. Laze ko kaze da nije tako.
|
|
| |
|
post # 9 | 27.12.2011 , 8:08 PM
|
OVAJ SADRZAJ JE ZA MAGAZIN NE ZA FORUM LOCK-KORPA
|
|
| |