Umro Džo Frejzer
|
|
|
post # 1 | 28.12.2011 , 10:10 AM
|
Nekoliko fanova boksera Džo Frejzera ponudilo se da mu doniraju deo jetre, kako bi produžili život bivšem šampionu sveta u superteškoj kategoriji, pa ipak sve se pokazalo prekasnim za velikog boksera.
Džo Frejzer je umro u 67. godini života nakon što mu je dijagnostikovan rak ovoga septembra.
Njegov lični i poslovni menadžer Lesi Volf rekao je da je Frejzer bio "preplavljen" porukama bivših boksera i fanova koji su mu nudili pomoć.
- Postoje dokazi da se određeni ljudi bore mnogo jače od drugih i da zbog toga žive duže. On ima srce šampiona. Džo nikada ne odustaje. Čak i u ovoj borbi, on pokazuje ljudima da se ne odustaje - rekao je Volf koji je otkrio da su se pojedini obožavaoci ponudili da Frejzeru doniraju deo jetre.
U ovom slučaju transplatacije organa, deo jetre donora se usađuje u implant primaoca, a jetra se regeneriše do pune veličine za dva meseca.
Frejzer je bio prvi bokser koji je pobedio Muhameda Alija, poslavši ga na pod i dobivši na bodove legendarnu "Borbu veka" 1971. godine. Potom je dva puta gubio od Alija u epskim borbama u Manili.
On je prvak sveta postao 1970. godine kada je u petoj rundi nokautirao Džimija Elisa u "Medison Skver Gardenu".
Četiri puta je uspešno branio pojas pre nego što ga je Džordž Forman obarao šest puta u prve dve runde i preuzeo mu titulu 1973. godine. Frejzer nikada ponovo nije postao šampion sveta.
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 10.01.2012 , 1:29 PM
|
Deki87, Штета велика 
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
post # 3 | 10.01.2012 , 2:06 PM
|
Bas steta, Bio je dobar bokser 

|
|
| |
|
post # 4 | 12.01.2012 , 9:28 AM
|
BORCA1, Najbolji 
|
|
| |
|
post # 5 | 12.01.2012 , 12:42 PM
|
evo kome nije mrsko da pogleda On je prvi bokser koji je pobijedio Muhameda Alija.

|
|
| |
|
post # 6 | 12.01.2012 , 1:09 PM
|
maestro, У развалио га је :Д
|
|
| |
|
post # 7 | 12.01.2012 , 2:21 PM
|
Quote (maestro) On je prvi bokser koji je pobijedio Muhameda Alija. prvi... da da... i eto, doceka i on da pociva u miru... ovakvi ljudi se ne bi trebalo zaboravljati... bio je legenda...
|
|
| |
|
post # 8 | 14.01.2012 , 9:43 AM
|
Quote (Deki87) prvi... da da... i eto, doceka i on da pociva u miru... ovakvi ljudi se ne bi trebalo zaboravljati... bio je legenda...
Да :Д
|
|
| |
|
post # 9 | 15.01.2012 , 9:46 AM
|
Stvarno mi ga je zao ali jbg nesudimo mi kad ce da umremo...
|
|
| |
|
post # 10 | 15.01.2012 , 12:08 PM
|
Quote (cyber1995) Stvarno mi ga je zao ali jbg nesudimo mi kad ce da umremo... upravu si... tacno tako... zato treba uzivati u zivotu, i svaka sitnicu da prozivimo kao nesto veliko, okgromno... nikad se ne zna kome je kad sudjeno... zato uzivajte ljudi, volite se!!! 
|
|
| |