Zasto dama sedi sama
|
|
|
post # 1 | 29.12.2011 , 2:07 AM
|
Gde je nestala romantika?
Gde je nestalo zavodjenje?
Niko ne moze da me ubedi da ne volimo biti zavodjeni...
Dali su danasnji muskarci nesigurni, dali smo i same doprinele tome da nema zavodnika?
Ili je prosto "krivo" vreme u kome zivimo..?
Dali se zaista danas zavodjenjem naziva cetovanje, tvitovanje, skaypovanje..lajkovanje..?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 29.12.2011 , 2:19 AM
|
Ima naravno romantike i zavodjenja ima naravno i takvih muskaraca ali devojke vise vole danas da budu zavedene u neki BMW X6, a za to je krivo vreme u kome zivimo 
|
|
| |
|
post # 3 | 29.12.2011 , 11:44 PM
|
Gde je nestala romantika? Nije nestala. Gde je nestalo zavodjenje? Nije nestalo. Niko ne moze da me ubedi da ne volimo biti zavodjeni... I ne treba, kad si upravu. Dali su danasnji muskarci nesigurni, dali smo i same doprinele tome da nema zavodnika? Vjerovatno da jeste, djevojka danas previše pucaju na bmw, audi, mercedes, vrijednosne papire, pa to daje nesigurnost pojedincima. Ili je prosto "krivo" vreme u kome zivimo..? Vrijeme nije krivo, kriv je narod što je to dopustio. Dali se zaista danas zavodjenjem naziva cetovanje, tvitovanje, skaypovanje..lajkovanje..? Mislim da je taj način zavođenja vise izraženo kod populacije od 14-17 godina.
|
|
| |
|
post # 4 | 30.12.2011 , 0:33 AM
|
Quote (Srcemoje) Gde je nestala romantika? Ja ne patim za romantikom Gde je nestalo zavodjenje? --Pa nebi bas rekla da je nestalo al se izmenilo malo. Niko ne moze da me ubedi da ne volimo biti zavodjeni... --Ja ne ubedjujem lepo je osecati zavodjenje Dali su danasnji muskarci nesigurni, dali smo i same doprinele tome da nema zavodnika? --Moguce je sve a doprinele smo tome sto smo same krenule u akciju mislim pojedine devojke tako da muskarci vole da i njih neka zavodi,ja nikad nisam palila na auta jer i sama vozim sta zelim BMW nije x6 al bice i to  i ne zelim da me neko zavodi Dali se zaista danas zavodjenjem naziva cetovanje, tvitovanje, skaypovanje..lajkovanje..? --To je definitivno istina i ne samo kao sto Almir kaze 14-17g nego sve generacije koje se bave netom
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 5 | 30.12.2011 , 1:23 AM
|
none.... nestali su ljudi...
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 6 | 30.12.2011 , 12:34 PM
|
lljubav se neguje gaji o ljubavi se ne raspravlja ona se desi nema ljubavi bez bola i patnje a svako ko je izgubio ljubav zeli je nazad ali surova realnost i vreme koje neumitno tece ne daju mnogo prostora za razmisljanje jer zivot je kratak iskoristite ga na najboli moguci nacin
covek je coveku vuk
|
|
| |
|
post # 7 | 30.12.2011 , 3:59 PM
|
Svako ko ima net... sluzi mu kao neki vid cetovanja upoznaje nove ljude pa se tako nadje i neka cura/decko i onda krene to dopisivanje, konstanto se dop. sa nekim i kad treba da se vidis sa tom osobom jednostavno nemas vise tema o kojima bi mogli da pricate zato je bolje bez neta 
|
|
| |
|
post # 8 | 30.12.2011 , 6:03 PM
|
Evo malo da se udvaram....
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 9 | 30.12.2011 , 6:05 PM
|
Quote (Almir_) Gde je nestala romantika? Nije nestala. Gde je nestalo zavodjenje? Nije nestalo. Niko ne moze da me ubedi da ne volimo biti zavodjeni... I ne treba, kad si upravu. Dali su danasnji muskarci nesigurni, dali smo i same doprinele tome da nema zavodnika? Vjerovatno da jeste, djevojka danas previše pucaju na bmw, audi, mercedes, vrijednosne papire, pa to daje nesigurnost pojedincima. Ili je prosto "krivo" vreme u kome zivimo..? Vrijeme nije krivo, kriv je narod što je to dopustio. Dali se zaista danas zavodjenjem naziva cetovanje, tvitovanje, skaypovanje..lajkovanje..? Mislim da je taj način zavođenja vise izraženo kod populacije od 14-17 godina.
Upravo to nema zavodjenja bre preko fb i tkt toga najlepse je dok se gledate pogledom zavodite 

|
|
| |
|
post # 10 | 08.01.2012 , 9:12 PM
|
Quote (panke95bre) Upravo to nema zavodjenja bre preko fb i tkt toga najlepse je dok se gledate pogledom zavodite Tako mlad tako pametan svaka cast
|
|
| |
|
post # 11 | 24.11.2012 , 11:50 PM
|
Quote (Almir) Gde je nestala romantika? Nije nestala. Gde je nestalo zavodjenje? Nije nestalo. Niko ne moze da me ubedi da ne volimo biti zavodjeni... I ne treba, kad si upravu. Dali su danasnji muskarci nesigurni, dali smo i same doprinele tome da nema zavodnika? Vjerovatno da jeste, djevojka danas previše pucaju na bmw, audi, mercedes, vrijednosne papire, pa to daje nesigurnost pojedincima. Ili je prosto "krivo" vreme u kome zivimo..? Vrijeme nije krivo, kriv je narod što je to dopustio. Dali se zaista danas zavodjenjem naziva cetovanje, tvitovanje, skaypovanje..lajkovanje..? Mislim da je taj način zavođenja vise izraženo kod populacije od 14-17 godina. Potpuno se slazem sa ovim 
|
|
| |
|
|
post # 13 | 05.12.2012 , 9:49 PM
|
ma kakva romantika i zavodjenje....to jos pamte samo dinosaurusi....
|
|
| |
|
post # 14 | 06.12.2012 , 10:01 PM
|
Ja nisam neko ko voli romantiku. Ali nikada ne mogu reći da ne volim biti zavođena. Niko ne voli kada ima sve servirano i volim kada nekoga zavodim i kada me neko zavodi. To je u ljudskoj prirodi.
Vremena se mijenjaju. Normalna je stvar da danas neće biti muškaraca kao nekada. Nekada je sve bilo skriveno i mašta je radila svoje. Kao i načini da se svi ti snovi ostvare. Danas je sve servirano. Ženska prsa nisu tabu kao nekada. Slobodno hodamo gradom u majicama sa dubokim dekolteom. Isto tako je i sa drugim dijelovima tijela.
A facebook i ostale društvene mreže samo čine svoje i nište više. Omladina to smatra boljim načinom,ali i omladina će jednom ostariti i nadam se da će shvatiti šta je to ustvari facebook.
Romantika i zavođenje nikada neće nestati,ali će se mijenjati. 
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Cetvrtak, 06.12.2012, 10:02 PM
|
|
| |