Kako se osloboditi sumnje i nepoverenja,kada jednom izgubite poverenje u partnera.
PAZNJA: U ovoj temi necemo pricati o tome ''Sta uciniti da do gubitka poverenja ne dodje''. Nego sta uciniti kada dodje do toga i kako se izboriti sa time. Jer....tada covek pocne da sumnja u sve i sve je vise i vise pritisaka u vezi. - Kada su u pitanju momak i devojka,onda je to mnogo jednostavnije nego kada su u pitanju bracni parovi.
Poruku je menjao/la Vagabond83 - Petak, 30.12.2011, 1:05 AM
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
Kada su u pitanju momak i devojka,onda je to mnogo jednostavnije nego kada su u pitanju bracni parovi.
slazem se... Po meni je najbolje raskinuti, jer kad nema poverenja dzabe sve...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
Stvarno ne znam sta da kazem na ovaj post.... Najgore je kad covek izgubi poverenje...Znam iz iskustva, i mogu samo reci da nikada nece vise biti isto kao sto je pre bilo, nazalost...
Poruku je menjao/la Almir_ - Petak, 30.12.2011, 1:49 PM
Po meni je najbolje raskinuti, jer kad nema poverenja dzabe sve...
Najbolje je to ali mng je teze kad je neko u braku pa jos ima i decu to se samo problemi nagomilavaju... Zato je lakse kad si u vezi tj..mng lakse ne brines o poverenju mozes raskinuti danas sutra svejedno
Jednom ko slaze, slagace opet. Bilo da je u braku ili u vezi. A danas je sve individualno. Mnoge zene predju preko prevare, a nekima je dovoljna i sitna laz da podnese rastavu braka. Licno jos takvog iskustva u braku a niti u vezi nisam imala, ako budem, nadovezacu se.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~