|
post # 1 | 30.12.2011 , 3:15 AM
|
Zaraditi lako novac Opis to je činjenica: tvrtke kao što su Google ili Facebook zaraditi milijarde $ $ $ svaki kvartal samo zato što smo, internet korisnici koriste njihove usluge. Facebook vrijedi više od 50 milijardi $ $ $ samo zbog velikog broja registriranih korisnika. Vrijeme je da se razumijemo, da mi "korisnici" odlučiti tko je zarađivati veliki novac. WAZZUB je prvi istinski globalni zajednice da plaća nas "korisnici", samo za njih odabiru kao našu početnu stranicu. + + + FREE FOREVER + + + nema ničega za preuzimanje + + + NE posao učiniti + + + To je tako jednostavno: više korisnika da se pridruže WAZZUB obitelji besplatno, više novca mi "korisnici" će zaraditi! Primjer: Ako pozovete samo 5 ljudi da se pridruže besplatno i oni učine isto 5 nivoa, možete zaraditi oko 4.000 dolara svaki mjesec pasivno za život, ništa ne činiš drugačiji nego što već ne svaki dan. Što ako svi pozvani samo 10 ljudi? Taj iznos bi eksplodirati na: 111.110 dolara svaki mjesec. Ne postoji ograničenje! Više ljudi koje pozovete više novca ćete zaraditi. Razdoblje! Idemo Otkrijte moć "Mi"! Na 1 siječnja 2012 ćemo početi službeni WAZZUB Prelaunch. Iskoristite sada je jedan od prvih početi graditi svoju grupu. Samo unesite adresu e-pošte i kliknite na "pridruživanje".
[LINK UKLONJEN]
Izvinite zbog loseg prevoda nisam ja kriv sto googl translate nezna da prevodi <_< evo o cemu se radi imate 2 videa pa pogledajte
[LINKOVI UKLONJENI]
Poruku je menjao/la Wallker - Petak, 30.12.2011, 3:21 AM
|
|
| |
501 poruka na forumu
| |
443
| |
REP OFF
|
|
post # 2 | 30.12.2011 , 5:09 AM
|
Wallker, vidim da i ti ne znas o cemu se radi.
PS. Referal linkovi su zabranjeni.
|
|
| |