Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Tri najcesce zenske greske

790
poruka na forumu
58 477

post # 1 | 03.01.2012 , 4:56 PM

1.Zensko nestrpljenje

*Nema nikakve sumnje da je strpljenje za devojku najvaznija osobina. Vecina zenskih zivotnih promasaja omogucena je nestrpljenjem. Ima se utisak da priroda uvek strogo kaznjava zensko nestrpljenje, sto nije cudno, jer devojka koja nije strpljiva svojim ponasanjem remeti prirodni tok muske fiksacije za problem koji mu je od devojke postavljen.

*Muskarac kao glavna motorna snaga vrste i jednia zenska potpora na najsirem planu, mora napre biti doveden u stanje u kojem moze biti od koristi za devojku. Taj proces se sastoji u motivisanju muskarca, sto je lako izvesti brojnim zenskim nacinima, od privlacnosti i lepote, do stvaranja zabluda upotrebom govora primamljivim glasom.

*Medjutim, motivisanom muskarcu neophodan je izvestan vremenski period, koji moze biti i veoma kratak, pre nego sto najpre emotivno fiksira nameru, a zatim predje na realizaciju. Vitalna potreba zene je da proceni duzinu te faze i da u tom periodu ne pokaze nestrpljenje.

*Rang strpljenja medju zenskim odlikama je toliko visok, da po vaznosti moze u praki da neutralise visoke morfoloske prednosti, kao sto je fizicka lepota. U zivotu se cesto desava da strpljiva zena prosecnog izgleda, u zenskom smislu, uspe vise od izuzetne, ali nestrpljive lepotice.

*Ima zena koje su po rodjenju strpljive, bez obzira na tempo savremenog zivota kojim je strpljenje potisnuto. Ovde je vazno da zena mora biti strpljiva u medjupolnim relacijama, dok u poslovnom smislu moze biti drukcija. Devojke koje nisu strpljive u odnosu prema muskarcu, to trebaju da promene (svesno), da bi efekat njihovog medjupolnog nastupa bio bez senke.

*Muskarac suprotno devojci- ne sme da bude strpljiv. Musko strpljenje u osvajanju zene ne vodi nikuda. Nezavisnost i nezavisnost muskosti nikako ne trpi odlaganje. Bilo kakvo planiranje i razmisljanje u smislu "Bice moja kad tad", ne sme da ometa muskarca u stvaranju drugih veza sa zenama.

*Zbog toga sto muskost ne trpi odlaganje, strpljivost u polnim odnosima je mana muskarca, nasuprot devojci kojoj je to vrlina. Strpljivost devojke i nestrpljivost muskarca predstavlja idealnu kombinaciju iz koje se uvek stvara interpolna napetost.

2.Nepoznavanje vremena muske naklonosti

*Veliku gresku devojka cini kada misli da naklonost muskarca funkcionise u svakom momentu. To vazi i za poznatog i nepoznatog muskarca.

*Devojke tokom ostvarivanja biovlast-seksualnosti u procesu pridobijanja muskarca i u neumerenosti svojih teznji, vrlo tesko shvataju - da nije uvek prilika za postavljanje zahteva. Iako pametna devojka zna da odabere pravi trenutak za otpocinjanje akcije ubedjivanja muskarca, koji bi, prihvatajuci njen stav trebalo da stane na njenu stranu, ona ne moze da se odupre cak ni trenutnoj pomisli da naklonost muskarca moze povremeno izostati. U takvoj situaciji, umesto da odloze zahtev, devojke, narocito mladje, cine suprotno, nepotrebno proveravajuci musku spremnost za neseksualne ustupke.

*Medjutim, naklonost pravog muskarca, suprotno zenskom misljenju, prirodno ne postoji u svakom momentu ni prema najdrazoj zeni(majci). To potice iz dinamicke sklonosti muske akcije koja treba da savlada mnoge prirodne fizicke i bioloske snage, kao sto meteoroloski uslovi, faktori opasnosti, nepoznat teren, sila gravitacije, odmeravanje u danasnje vreme vaznih tehnickih mogucnosti.

*Muskarac, dalje, mora da uzme u obzir sve promene u okolini, koje se neprekidno desavaju, ne prepustajuci nista slucaju, a uz sve to pokaze sklonost za improvizovanu akciju ukoliko se dogadjaji odvijaju neplanirano i iznenada.

*Zbog aktivnosti koje se ticu sticanja neophodnih uslova za ostvarivanje muskosti, kada muskarac nije prijemciv za postavljanje novih zahteva, devojka, insistirajuci na njima, cini gresku koju placa, suprotno ocekivanju, smanjivanjem uticaja na muskarca.

3. Zanemarivanje zenske konkurencije koji dolazi od bliske prijateljice

*Verovatno je najcesca zenska greska olako shvatanje zenske konkurencije koja dolazi od najblizih drugarica ili prijateljica

*Zenska konkurencija je jedina ozbiljna opasnost za svaku devojaka. Problemi koje devojka ima sa muskarcima su tek odjek nemilosrdnog, cesto razarajuceg, uticaja drugih devojaka na svaku pojedinacnu devojku. Prakticno, ne postoji odbrana od ove pojave, koja deluje u svim uslovima, bez obzira na drustveni polozaj, bogatstvo ili siromastvo. Devojka, iako ima najmanje prirodnih neprijatelja od svih zivih formi, nikada ne moze biti slobodna od uticaja drugih devojaka i u tome cak ni muskarac ne moze mnogo da joj pomogne. Uvek kada se zamisljena devojka upusti u akciju, ne trazeci pomoc muskarca, muskarac treba da zna da ona u tom momentu vodi borbu sa zenskom konkurencijom.

*Glavna svrha izrazene zenske potrebe druzenja sa drugim devojkama je u stvari suzbijanje neposrednih agresivnih i konkurentnih uticaja koji se smanjuju kada se dve ili vise devojaka aktivno druze medju sobom.

*Medjutim, u svemu tome devojka cesto zaboravlja negativne uticaje koje na nju moze da proizvede najbolja ili dobra prijateljica. Najveci broj pogresnih procena u zivotu izasao je iz devojacke ubedjenosti da nesto negatvino sto joj se desilo nije moglo da dodje od najbolje prijateljice, ciju je konkurenciju, bas zbog prijateljstva smatrala nevaznom. Zahvaljujuci ovoj gresci, veliki broj devojaka izgubilo je uticaj na izabranog muskarca. Ne uzeti u obzir gornju situaciju isto je kao kada biste pustili ajkulu u ogradjen zaliv u kom plivaju muskarci, a da ocekujete od ajkulinih instinkata da se u tom casu, zbog naklonosti prema vama preobraze u vegeterijanske.

*Oba bazicna muska nagona su dva kraka polnih makaza, cvrsto povezanih, a ipak slobodnih u pokretima. Devojka je svojom specificnom prirodom pokretac ovih spregnutih poluga, dajuci im impuls akcije ili monotonost mirovanja. Dobro odigrana uloga devojke je da se domogne rukohvata muskih makaza, a da se pri tom ne nadje izmedju njenih ostrica, vec da to neprijatno mesto nameni zenskoj konkurenciji.

*Od samog nastanka coveka medju zenama vlada ostra borba, koja je u danasnje vreme veca nego ikada. Krunski uspeh za devojku je pobeda nad zenskom konkurencijom, a za muskarca da zensku konkurenciju stavi u svoju funkciju. Za ovo poslednje moze da se kaze da nije lako, ali nije ni tesko ukoliko muskarac upozna osnovne mehanizme zenskog delovanja.

Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi
I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 2 | 03.01.2012 , 8:05 PM

Minus je svima onim zenama koje ovo ne procitaju.

Strpljenje je odlika mudrih zena, koje znaju da jedino strpljenjem mogu doci do cilja. Ali ima i onih kao sto je moja sestra koja kad nesto kaze, mora se to istog trena uraditi i napraviti. E sad, kako ce se provesti u zivotu, ne znam. A zanima me. :)
Musko kakvo da je, mozda bi i ono trebalo biti srpljivo, jer ne kaze se zabe strpljen-spasen.

A dok je sveta i veka, zene ce se medjusobno boriti za naklonost muskaraca, ne primetno nego neprimetno, pa cak neprimetno i muskarcima, do one granice da nece znati ni sta ih je snaslo. :)

Ah, zene. Ta cudna bica. Ljubomorne jedna na drugu. Teze da njima drage muskarce privatizuju samo za sebe, ne shvatajuci da ga tako udaljavaju od sebe. Zapisavanje (izvinjavam se na terminu) terena je uvek malo cenjena oblast.
Imala sam musko drustvo, i njihove cure me nisu podnosile, pitala sam se uvek zasto. Udata sam bila, kakva sam opasnost?
Sada imam cetri muska prijatelja, ali morala sam njihove zene odvesti sa strane i reci da smo samo prijatelji da nemam ambicija da ih odvedem u krevet, jer mi apsolutno nisu privlacni. I tek tada su skontale da im nisam pretnja. A verovatno su i skontale dublju poruku sta sam im htela reci. :)
Zene su zlo koje hodaju tlom.

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

114
poruka na forumu
10 116

post # 3 | 09.01.2012 , 6:00 PM

Nemogu da ih nabrojim :D

Svi Psi Idu U Raj :D

760
poruka na forumu
23 295

post # 4 | 13.01.2012 , 1:04 AM

Nemogu da ih nabrojim :D

To!

Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: