|
Da li su vas roditelji ikad istukli?
|
|
263 poruka na forumu
| |
3
| |
59
|
|
|
post # 21 | 12.01.2012 , 4:13 AM
|
vostili me i cale i keva, svim i svacim nisu birali sa cim i kako auu , kad se setim :)

|
|
| |
|
|
post # 22 | 12.01.2012 , 11:29 AM
|
Tukli se za kajis. 
|
|
| |
|
|
post # 23 | 12.01.2012 , 11:34 AM
|
Vukao sam najvise batina od svih drugova.... I kajsem, i prutom, i letvom... Da me nisu bili zavrsio bih u nekom BMW - u i zatvoru... 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 24 | 12.01.2012 , 1:03 PM
|
Ja nisam dobijao batine mozda nekad ali ovako nikad 
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
|
post # 25 | 25.01.2012 , 11:12 PM
|
Bjese to davno... 

|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
|
post # 26 | 19.02.2012 , 8:51 PM
|
Batina je bilo naravno ali samo sa mamine strane caleta nevidjam Kao klinac jako sam bio nestasan mama me zvala denis napast xD tukla me je iskljucivo varjacama koje sam joj donosio sa ekskurzije i tako xD Prve batine koih se secam su: trebao sam da krenem u skolu i bas me nesto mrzelo imao sam 8 god i ja zaglavim nogu stolicu bila neka nakaradna pa sam to mogao i moja vesela majka uzme varjacu i sa sve stolicom dobijem batine nisam mogao iscupati to pola h i naravno zakasnim u skolu i neodem Sledece batine koje pamtim su: komsija otisao u sloveniju kod cerke usao sam sa drugarima iz ulice u njegovu kucu i napravio mini zurku tada malo da odem u popravni dom ali eto ziv sam i zdrav odavno nisam dobio batine a i dalje cesto pravim bisere kada dobijem inspiraciju 
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
|
post # 27 | 19.02.2012 , 9:08 PM
|
Hah majka je redovno ubijala boga u meni ali danas sam joj zahvalan za svaku samaru 

|
|
| |
|
|
post # 28 | 19.02.2012 , 9:19 PM
|
Uh, bilo je batina i te kako... Uglavnom je to bilo zbog mog britkog jezika. Od malena sam morao da se ucim samoodbrani. Posto nisam nasilnik, onda sam "naostrio" svoj jezik i njime seckao" kad treba. Inace, nisam im zahvalan zbog batina. Vecina tih stvari je mogla da se resi i lepim recima, ne drekom i batinama.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
post # 29 | 20.02.2012 , 3:50 PM
|
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
post # 30 | 20.02.2012 , 3:55 PM
|
Kad sam bila mala. Da Bila sam razmazeni antihrist 

|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 31 | 20.02.2012 , 4:30 PM
|
Quote (nikdeni) tukla me je iskljucivo varjacama koje sam joj donosio sa ekskurzije i tako xD
ahhahaahah, pa covece zasto si i dalje ih kupovao..? 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 32 | 20.02.2012 , 7:37 PM
|
tata nikada nije ni povisio ton na mene,valjda zato shto sam bila dobra i fina ,mada je bio dovoljan i jedan njegov pogled da se useresh od straha to i dan danas osecam,a mama me je jednom tako slatko izbubecala kada sam bila mala mozhda 7 ili 8 godina,gulila sam neke shljokice sa neke figurice koja je stajala na zidu,secam se da me je opominjala svaki put ali svakoga dana shljokica je bilo sve manje i manje,ijooj kada me je saterala u coshak nisam imala gde pobeci,te batine pamtim i dan danas,od tada nikada nije podigla ruku na mene,imam izuzetno divne roditelje 
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
334 poruka na forumu
| |
69
| |
766
|
|
|
post # 34 | 20.02.2012 , 7:59 PM
|
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa looooooooooooooooooool meni do pre 5 godina dan nije mogo da prodje bez jedno minimum 20 a oce i 45 50 samara od kewe bio sam najludji u kraju 
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
|
post # 35 | 22.02.2012 , 3:23 AM
|
Ja sam bila zasticena ko beli medved od strane moje bake. Ali kad me dovate onda su me dovatatili. Nista strasno, vise sam volela da me izmlate i puste napolje nego da me kazne da sedim kuci...kakav smor
Roditelje izludjuju lazi i neposlusnost, a iz takta izbacuju jedinice u skoli 

|
|
| |
|
|
post # 36 | 22.02.2012 , 3:47 AM
|
sreca toga kod mene nije bilo 

|
|
| |
|
|
post # 37 | 22.02.2012 , 3:51 AM
|
Samo sam jednom od tate dobila samar u cetvrtoj god. kad' sam mu rekla da "jede g***a". Tad' sam dobila SAMARCINU i apsolutno nikad' vise. Pravila sam razne gluposti, nikad na vreme qci dolazila nisam, ali su se samo drali i nista vise. Mozda su trebali da me biju, jer sad' ne bih imala ovoliko dugacak jezik... 
Poruku je menjao/la Nechy92 - Sreda, 22.02.2012, 3:53 AM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
53 poruka na forumu
| |
6
| |
152
|
|
|
post # 38 | 03.03.2012 , 6:08 PM
|
Secam se jednog puta:
Ja i sestra imale oko6 godina i odlucile da iznenadimo mamu i tatu. Uzele crveni lak za nokte i krenule da farbamo celo kupatilo (lavabo, kadu, WC solju,...). Kad su mama i tata videli bas su bili iznenadjeni... 
|
|
| |
|
|
post # 39 | 14.03.2012 , 8:36 PM
|
Kao mali da ponekat kad uradim neku glupost letele su shamarchine sad nemogu ni ton da povechaju na mene 
Teki
|
|
| |
|
|
post # 40 | 14.03.2012 , 8:56 PM
|
Kada sam bila mala dobijala sam redovno kada bi bila nemirna ili nešto. Ne mnogo,ali dovoljno da se opametim. Evo danas im se zahvaljujem na tome. Inače tata me nikada nije pipnuo dok je mama i za njega znala dići ruku. 
|
|
| |