Da li su vas roditelji ikad istukli?
|
|
|
post # 1 | 06.01.2012 , 2:53 PM
|
nisam 87 godistee 87 znaci TM'87
|
|
| |
603 poruka na forumu
| |
29
| |
96
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
65
| |
697
|
|
post # 3 | 07.01.2012 , 12:23 PM
|
jesu... dok sam bila jos mala...
|
|
| |
|
post # 4 | 07.01.2012 , 1:59 PM
|
Hahaha pa normalno da su padali samari nema nikog koga roditelji nisu bili taj laze, svakom su barem samar udarili 
|
|
| |
295 poruka na forumu
| |
19
| |
198
|
|
post # 5 | 07.01.2012 , 2:56 PM
|
mene su sa cekicem tukli par samara a vecinom su kazne 

|
|
| |
|
post # 6 | 07.01.2012 , 3:10 PM
|
Niksa, Tukli te cekicem u glavu pa doguro o pukovnika hahahah
|
|
| |
|
post # 7 | 07.01.2012 , 3:13 PM
|
Nikad u životu me nisu udarili! 
|
|
| |
|
post # 8 | 07.01.2012 , 3:24 PM
|
lukacar95bre, vuuuuuciiiiiiiiiii se u sobu... Otiso u spajiz refleksno, zato sto si ga zatvarao u njemu kad je bio mali... Ne treba da ga bijes u glavu... xD
Ko si ti?
|
|
| |
131 poruka na forumu
| |
44
| |
452
|
|
post # 9 | 07.01.2012 , 3:25 PM
|
Majka je znala par puta da ubije boga u meni.... Sta cu kad sam bio i ostao zivahan... 
Budi ono sto jesi, jer zivot je isuvise kratak da bi bio neko drugi...
|
|
| |
|
post # 10 | 07.01.2012 , 3:30 PM
|
DxD, Najzesca scena u celom filmu ali na kraju jeli bre kava ste vi to porodica ? Srecna sine! hahah koji su to kraljevi objasnili kako se vaspitavaju deca 
|
|
| |
|
post # 11 | 07.01.2012 , 3:31 PM
|
Quote (lukacar95bre) DxD, Najzesca scena u celom filmu ali na kraju jeli bre kava ste vi to porodica ? Srecna sine! hahah koji su to kraljevi objasnili kako se vaspitavaju deca Jadno dete.... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 12 | 07.01.2012 , 3:56 PM
|
Samo me mama tukla, a tata me samo popreko gledao. Ali hvala mami za svaki samar, vredio je kao milion reci. Jer pametnom coveku i jednom je dovoljno. Ali meni nije bilo Pa me je tukla mnogo.
Prve vece batine sam dobila, kad sam na sahrani opsovala nasem komsiji majku, a jadna zena taman se sahranjuje, a tad sam imala 6godina. Druge vece batine sam dobila kad sam sama sebi upisala 1 u dnevnik, jer mi je uciteljica poklonila 2 iz prirode i drustva u 4 razredu. Trece e to cemo preskociti I bilo je naravno jos batina, jer sam mnogo nemirna bila. 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 13 | 07.01.2012 , 4:02 PM
|
Jao mama me tukla! Mnogo sam bre nemirna bila, straaasno! 
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
post # 14 | 08.01.2012 , 9:25 PM
|
Mama me par puta lupila kad tata nije bio kuci iz razloga sto je brat i sestra nesto zabrljali a ja joj naletila prva To je samo jedan primer,ona je osoba koja je stvar zakljucivala bez da pita dali sam to ucinila i ako bi me slucajno cula da govorim kroz plac znala je reci pa da a moglo se ipak desiti tako da nevidim svrhu nikakvu u tuci dece a ni na meni promena 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 15 | 08.01.2012 , 9:47 PM
|
nisu me tukli... batine i kazne kod mene ne postoje... ali su zato mog brata mlatili i videli da nemaju nikakvu svrhu od toga... :S sad je vec veliki za batine...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 16 | 08.01.2012 , 10:14 PM
|
Ali stvarno kad neko kaze nikad me nisu udarili, pa makar 1 samarcic su sigurno udelili roditelji jer kao sto kazu batina je iz raja izasla i to je istina 
|
|
| |
|
post # 17 | 08.01.2012 , 10:19 PM
|
Pa i nisu nesto, samo bi me majka kao malu neki put lupila po du*encetu kad se upiskim a nisam htela da kazem kad mi se ide u WC... I to je sve... 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 18 | 09.01.2012 , 0:54 AM
|
Quote (lukacar95bre) Ali stvarno kad neko kaze nikad me nisu udarili,
pa nisu me udari, jer da su me udarili pamtila bih... u zivotu nisam dobila samar, niti bilo kakve batine, naravno ne racunam lupanje po guzi, dok sam bila dete od godinu dana... al preko pelena koliko se to stvarno moze nazvati batinama? ima razlike izmedju batina i toga... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 19 | 09.01.2012 , 1:05 AM
|
A joj kod mene izraz ko vola u kupusu dolazi do izrazaja
a i jesam pravio sranja sto je, je
ne zameram im uopste da nisu ko zna sta i gde bih danas bio
Batina je iz raja izasla imam zive preimere sta se desava kada se ide "evropskim putem" i to ne jedan dva primera, al ovo nije tema za to 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
377 poruka na forumu
| |
54
| |
303
|
|
post # 20 | 09.01.2012 , 2:58 AM
|
Otac me nikad nije dotak'o A stara me zadnji put udarila kad sam bio 4 raz. osvnovne 

|
|
| |