Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Kako vratiti bivšeg ili bivšu? (Pomoc)

5
poruka na forumu
2 7

post # 1 | 07.01.2012 , 9:17 PM

kako da vratim devojku koju volim i sve bih ucinio zbog nje,ali napravio sam nesto sto nije trebalo molim vas za dobar pre svega prijateljski savet kao da vratim nju i poverenje kod nje. Hvala vam unapred please :please: please

ADMIN: Prebaceno u Medjuljudski odnosi » Ljubav...

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 2 | 09.01.2012 , 7:38 AM

:o Jbt pa ti si stvarno ocajan
To je pitanje koje se ne moze odgovoriti ovako ili onako to sve ovisi sta si joj uradio!
Dali si ju prevario,udario,lagao,ili cak ona ima novu ljubav moras nam malo pojasniti ;)
Kazes sve bi ucinio zbog nje!
Dal ona to zna ako zna mozda s epita zasto si ipak napravio gresku mislim da je najbolje resenje da joj kazes da razgovaras s njom da vidis kako reagira. ;)

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

114
poruka na forumu
10 116

post # 3 | 09.01.2012 , 5:57 PM

Tesko.........:D

Svi Psi Idu U Raj :D

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 4 | 10.01.2012 , 11:02 PM

Ne znam šta si radio, ali teško. Poverenje se teško ponovo stiče.
Nastavi dalje i nemoj da ponoviš istu grešku sa novom devojkom.

377
poruka na forumu
54 303

post # 5 | 10.01.2012 , 11:16 PM

Imao sam istu situaciju kao ti, zbog moje gluposti plakala je i rask. smo, ali kasnije sam uspio dobiti opet njeno povjerenje :D

393
poruka na forumu
36 392

post # 6 | 10.01.2012 , 11:20 PM

ubij se...

Live to ride,ride to live...

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 7 | 10.01.2012 , 11:22 PM

Quote (Sinisa-Sabac)
ubij se...

:D :D Sinisa bre ne nagovaraj decu :D

;)

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 8 | 10.01.2012 , 11:51 PM

Quote (Sinisa-Sabac)
ubij se...

Strog si previše! Ni zbog koga to ne treba da uradi! :D

790
poruka na forumu
58 477

post # 9 | 11.01.2012 , 0:56 AM

Boze Baci ciglu i budi precizan :), :) bice drugih, uci na svojim greskama

Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi
I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.

105
poruka na forumu
641 1525

post # 10 | 11.01.2012 , 2:13 AM

Ako je zaista vredna truda budi uporan, pokazi da ti je stalo!
Ubrzo ces videti i sam da li je vredelo.
Ako ne, pusti je, preziveces..
Srecno!

...when the rainy days are gone
and the balance returns...

6612
poruka na forumu
1056 7133

post # 11 | 11.01.2012 , 7:39 AM

Posle nananja nema kajanja! :)

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 12 | 11.01.2012 , 9:20 AM

Jooooooooooooj, jako teska pitanja postavljas druze...
imao sam par situacija,slicnih...
u nekim sam izasao nekako na kraj, u pozitivnom smislu...
a u nekim, Boga mi, negativno...
Slusaj, ako ti je toliko stalo do te osobe, onda ni slucajno nemoj odustajati!
Pokusaj na sve moguce nacine (normalne,zanimljive,pozitivne) da je vratis...
I trudi se,onako djavolski!!!
ali nista nemoj raditi na silu...
razmisljaj glavom, i vratices je...
a realno, kad bi znali gde si i u cemu pogresio,
mogli bi ti dati konkretnije savete, ovako samo mozemo da nagadjamo...
Sretno...
I obevezno nam daj razlog zbog toga sta se desilo...ako zelis nasu pomoc...
;)

:P

486
poruka na forumu
673 4564

post # 13 | 11.01.2012 , 11:23 AM

ako je njoj stalo ,samo malo da se potrudis vratices je ,ali ako vise nije..nema toga sto mozes uraditi da budete ponovo zajedno..znaci vazna je volja vas oboje,,znam po sebi

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 14 | 11.01.2012 , 1:04 PM

Vreme je odlicna stav. . .

. . .

5
poruka na forumu
2 7

post # 15 | 11.01.2012 , 1:22 PM

napravio sam problem bio sam glup prevario sam je sa jednom devojkom koju je ona veoma dobro poznavala mislio sam da se nece saznati ali kada sam teo da prekinem sa njom vezu ona je otisla kod nje i rekla joj za nas. Tako da sam sada ispao prosto receno budala imao sam dve a sada nemam ni jednu. zabole mene za ovu drugu meni je bitno da bar na neki nacin pokusam da vratim poverenje kod osobe koju voli a nisam ni bio toga svestan koliko je volim.

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 16 | 11.01.2012 , 1:35 PM

Quote (fenix1995)
napravio sam problem bio sam glup prevario sam je sa jednom devojkom koju je ona veoma dobro poznavala mislio sam da se nece saznati ali kada sam teo da prekinem sa njom vezu ona je otisla kod nje i rekla joj za nas. Tako da sam sada ispao prosto receno budala imao sam dve a sada nemam ni jednu. zabole mene za ovu drugu meni je bitno da bar na neki nacin pokusam da vratim poverenje kod osobe koju voli a nisam ni bio toga svestan koliko je volim.

U potpunosti podrzavam devojku sto ti je okrenula ledja. Ako vec kazes da je ona ta prava, to tebi nikako nije smelo da se desi. Pored nje, trazis drugu osobu!? Samo ranije da ti je radila vijugica na mozgu. . .
Mozda delujem surovo, ali to je od mene. Srecno kako-god!

. . .

1795
poruka na forumu
403 2824

post # 17 | 11.01.2012 , 1:46 PM

Quote (fenix1995)

Slazem se sa devokom... Kad-tad bi ona saznala. Ako kazes da ti je toliko stalo do nje, gde si onda bio tad, kako si smeo to uraditi...? Tesko je i njoj i tebi (verovatno), ali kao prijatelj ti kazem pusti je, devojka je povredjena... Msm. ti sam znas da ti nece tako lako oprostiti. Ja znam po sebi da to ne bih oprostila, nbt. je sa kim si je prevario, ali opet.... gde bas sa osobom koju ona dobro zna, msm. zbog cega, sta ti je ona dala sto tvoja devojka koju si "toliko" voleo nije?

Ne razumem pojedine muskarce. Svaka devojka ima sve kao i ta "neka"... Aaaa onda kada je izgubite, shvatite koliko ste je vol. Nema bre toga, tad je kasno, ako ne shvatis na vreme, sve je posle nbt.

Nazalost svi se mi ucimo na svojim greskama, a retko ko na tudjim. Kada bi bilo obrnuto, sve bi bilo lepse...

Poruku je menjao/la Nechy92 - Sreda, 11.01.2012, 7:49 PM

Da ti budem drazi,
tebi pricao sam lazi,
obecao ti svemir,
a donio ti nemir.
Ljubavi sam zlato
bacio u blato. ♥

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 18 | 11.01.2012 , 7:37 PM

Quote (fenix1995)

:D :D Jao mileeeeeee dobro ti Sinisa reko Ubi se :D ili ce ona da te sravni kad upadnes u njenu zamku veruj mi mozda s ei vrati tebi mozda oprosti ali zaboraviti nece tako da ili ce ti se osvetiti :D ili ce ti nabijati na nos celo vreme pa ces i sam otici ;) Trebao si svog onog pod kontrolom da drzis nebi doslo do toga i nek ti bude jasno svaka je ista mislim ono :D :D

;)

228
poruka na forumu
9 89

post # 19 | 18.04.2012 , 12:06 PM

Quote (aldyn)
bij se...

Ne govori takvim slucajevima 2 put xD

• Page 1 of 1
  • 1
Search: