|
Sve moje bivse/ svi moji bivsi...
|
|
|
|
post # 1 | 08.01.2012 , 3:10 PM
|
Ovde mozete postavljati slike vama veoma dragih osoba, koje vise nisu sa vama, sticajem okolnosti... Lepa secanja na nekog da ne izblede...sta smo mi ljudi nego sklop lepih i ruznih secanja... Tema mozda nije prikladna za neke, ali ko razume,shvatice... molim samo da, ne postavljate slike poznatih licnosti, ili manje poznatih, budite realni, i postavljajte slike shodne temi...hvala... nije problem, ja cu prvi...
kad se samo setim...
Fajlovi:
3778814.jpg
(225.4 Kb)
:P
|
|
| |
|
|
post # 2 | 13.01.2012 , 1:16 PM
|
Nemam ama baš ni jednu sliku bivših momaka. 
|
|
| |
|
|
post # 3 | 24.01.2012 , 11:17 AM
|
Quote (Marija_Nikola) Nemam ama baš ni jednu sliku bivših momaka. kako je to moguce?
nije mi jasno da niko nece da postavlja ovde nesto... msm, haos... 
|
|
| |
|
|
post # 4 | 25.01.2012 , 3:45 AM
|
Ja mogu da postavim ali moram da te ubijem posle 
|
|
| |
|
|
post # 5 | 25.01.2012 , 10:42 AM
|
Quote (Deki87) kako je to moguce? A zašto nije moguće? Šta će mi njihove slike? 
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
|
post # 6 | 25.01.2012 , 12:11 PM
|
Ja imam od bivse slike al na nekim diskovima,samo sto nemam citac trenutno. Ali cu okacim cim uzmem drugi Visok je datum 
Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!
|
|
| |
|
|
post # 7 | 25.01.2012 , 12:41 PM
|
ne cuvam te slike..sto ce mi..vec mi je sjecanja dosta 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
|
post # 8 | 25.01.2012 , 1:14 PM
|
Quote (Marija_Nikola) A zašto nije moguće? Šta će mi njihove slike? upravu si, sa jedne strane... medjutim, zasto ih nebi cuvala u nekom svom zabacenom kutku svoga telefona? normalno, pod tim se podrazumeva osoba do koje ti je bilo jako stalo, i koju si puno volela...nisam mislio da pravis kolekciju osoba sa kojima si bila... jednostavno, neke osobe vecno ostaju u secanju,i da kazemo da je sasvim normalno imati ih,pored secanja,i negde (mobu,PC-u itd) gde se moze jednom u 100 godina pogledati, i nasmejati...onako,sretno,jer je bas upravo ta osoba bila jedna od retkih koju si volela,istinski...nije sramota postaviti sliku osobe do koje ti je stalo, ili koju nikada neces zaboraviti... ruzna secanja se brisu,lepa ostaju...
|
|
| |
|
|
post # 9 | 25.01.2012 , 1:36 PM
|
Quote (Deki87) normalno, pod tim se podrazumeva osoba do koje ti je bilo jako stalo, i koju si puno volela...nisam mislio da pravis kolekciju osoba sa kojima si bila... Upravo zato i nemam jer ni jednog nisam volela, samo ovog sa kojim sam sada. 
|
|
| |
|
|
post # 10 | 26.01.2012 , 3:18 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Upravo zato i nemam jer ni jednog nisam volela, samo ovog sa kojim sam sada. ok ,onda se tu on ne uvrstava, bar ne jos... msm, da ne cuje zlo, udala se za njega, ako Bog da... 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 20.02.2012 , 10:28 PM
|
Ovde se vise spamuje nego sto se stavljaju slike bivsih ljubavi, tako da mrdam ovu temu u korpu 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |