Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Srbi_Negativci(teroristi) u Americkim filmovima?

564
poruka na forumu
128 1154

post # 1 | 10.01.2012 , 0:35 AM

U poslednje vreme Srbi su glavni povod za snimanje Americkih filmova?Zasto? Uglavnom Srbi su terorosti,ubice a Amerikanci su tu da spasu stvar(svet)? Da li su im dosadili :Vietnam,Irak;Afganistan,Pakistan,Rusija... itd pa sada traze nove teme npr(Sniper,Special force,....) A svi znamo da Angelina Jolie snima film u Bih gdje su takodje Srbi glavni krivci gdje je Tom Cruise izjavio:"Dobro je ubijati Srbe".... ? Vase misljenje o svemu ovome ?....

3362
poruka na forumu
80 604

post # 2 | 10.01.2012 , 0:45 AM

punisher1, no comment angry2

kako instalirati igru kako krekovati pc igru kako postaviti sliku na profil

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 3 | 10.01.2012 , 0:46 AM

Isto mislim da ce u filmu Andjeline Srbe opisati kao teroriste,ubice u najgorem svetlu jer mislim da nas Ameri baas mrze nzm sto nismo im nista uradili, a dok tu izjavu Toma Cruise sad prvi put cujem, i istog trenutka sam zamrzeo coveka...
Neznam sta bih rekao jos o tome stvarno nas svi skoro nacrne u filmovima kao da smo najgora bagra kao da smo divljaci, a nismo, jedan smo od najstarijih naroda u Evropi pa i u svetu imam manastire i crkve jos iz 13,14 veka imamo burnu istoriju, mozemo se ponositi na nase pretke koji su se junacki borili za ovu zemlju, a sta imaju Amerikanci gde im je istorija sta da se secaju kako su trebili Indijance i kako su se medjusobno poubijali zbog zemljista jer svo znamo kako je Amerika nastala, to su selidbe one najgore bagre iz Engleske, Portugala, Španije,Francuske znaci u svojoj zemlji nevaljaju pa ih posalju i tako se nastane u Americi i postanu najgora bagra u svetu. Jednostavno Amerikanci su krpelji a narod im je sve debil do debila..ZAKLJUCAK mi je da nas mrze zato sto smo bolji,lepsi,pametniji,ma najkompletniji narod na svetu zbog toga nas mrze! :)

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 4 | 10.01.2012 , 0:46 AM

Film ko film ljudi glume sta je u scenariju verovatno nisu ni culi za Srbiju vecina njih a od kada znam mi, rusi i ovi s bliskog istoka smo uvek negativci ne vidim neke promene u zadnje vreme..

Razlog pa rat u 90-tima je opste poznat kao pakao ko god pricao o njemu mi ili stranci i kada u filmu kau preziveo recimo Bosnu taj se smatra za nekog iskusnog agenta itd, ko kada kazu i vodio operacije na bliskom istoku, ceceniji itd kao dizu reputaciju liku u filmu nista vise :)

Sto se tice onog da spasavaju svet pa nece oni da finansiraju stotine miliona i da onda neko drugi bude heroj a oni losi mislim logicno ni mi nismo napravili film u kom pljujemo po sebi a njih hvalimo :)

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 5 | 10.01.2012 , 0:57 AM

Quote (Davor)
Sto se tice onog da spasavaju svet pa nece oni da finansiraju stotine miliona i da onda neko drugi bude heroj a oni losi mislim logicno ni mi nismo napravili film u kom pljujemo po sebi a njih hvalimo

Pa da u pravu si ali kad vec prave takav film kao o spasavanju sveta i kako su najbolji najhumaniji, neka malo prestanu sa ratovanjem u drugim zemljama neka to sa filma prenesu u stvarnost ali naravno da nece da ne ratuju i osvajaju tudje resurse i prirodna bogatstva oni bi propali za 10 godina sigurno :)

377
poruka na forumu
54 303

post # 6 | 10.01.2012 , 2:53 AM

~ Post izbrisan, zbog mogućnosti vrijeđanja na vjerskoj, etničkoj, nacionalnoj, zračnoj, nebeskoj, podzemnoj, letećoj i drugoj osnovi..

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 7 | 10.01.2012 , 3:43 AM

Quote (aldyn)
~ Post izbrisan, zbog mogućnosti vrijeđanja na vjerskoj, etničkoj, nacionalnoj, zračnoj, nebeskoj, podzemnoj, letećoj i drugoj osnovi..

A koje su to druge osnove ? :D lol pa je izbrisan ? :D

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 8 | 10.01.2012 , 3:51 AM

Od kako Hovak poceo da igra tenis, poceli da nas crne po filmovima.. :D

Sto se tice ovo za filmove, da nas mrze, pa nas zato stavljaju kao negativce, tacno je, jer ne vidim drugi razlog zasto u filmovima Expandables, sa kakvom glumackom ekipom, mi smo ubice, u filmu Nemoguca Misija 4, o5 smo mi losi... Ja na ovo gledam kroz smeh, jer oni koji te mrze najvise ti se dive ;) Srbija mala zemlja, a tako velika za Ameriku i ostalu kompaniju :)

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 9 | 10.01.2012 , 3:55 AM

Mortal, Unisti ih ljubomora bre, Niko kao mi Srbi :D lol

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 10 | 10.01.2012 , 4:04 AM

Quote (lukacar95bre)
Unisti ih ljubomora

Pomalo nam i zavide, ali sta ces :D yes

2
poruka na forumu
0 0

post # 11 | 10.01.2012 , 4:07 AM

u pravu se :) hahaha

70
poruka na forumu
31 371

post # 12 | 10.01.2012 , 4:07 AM

moje misljenje o ovome je da bih ja angelinu na ljubavni misic stavio :D
sorry zbog zargonske psovke :D

$V@LER

57
poruka na forumu
2 45

post # 13 | 10.01.2012 , 4:18 AM

Tema, je malo ne spretna za danasnje stanje, i ja znam u kojim su ulogama stavljeni Srbi, ali ja volim kada vidim da se na nasem podrucju odvija neki dio filma, volim kada se Bosnjaci, Hrvati, Srbi, i ostali narodi na podrucju Balkana stave za glumce u filmu koji ce imati milione gledaoca, a u filmu mora neko biti i negativ, a sto se tice filmova koji su snimani na podrucju Bosne i Hercegovine, uglavnom su istiniti, i Historiju ne pokusavajte da isprevrcete, msm tko god to pokusavao, nece da uspije, svi su htjeli Bosnu sebi, ali nisu uspili, itd itd itd........... da sada ne vodim u neke napetosti izmedju clanova Ec-a,.......................................

Ali molim vas ako zelite kometirati ovaj post, molim vas da ne izmisljate neke gluposti, i da nije se dogodilo ono sta jeste, i da su sada Ameri krivi, i da su nas oni ovdje zezali, jesu ali malo, ali neki narodi na tlu Balkana su nas plackali, i opustosili,

Molim vas ne ubacivajte dijelove teksta koji poticu na Mrznju na bilo kojim osnovama................................. :D ... :D

MK4

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 14 | 10.01.2012 , 4:32 AM

Quote (Ilir:D)
Ali molim vas ako zelite kometirati ovaj post

Naravno da cu da ti prokomentarisem post, zato sto je rasisticki, i nije mu mesto ovde, a ni na EC- u ;)

ali ja volim kada vidim da se na nasem podrucju odvija neki dio filma, volim kada se Bosnjaci, Hrvati, Srbi, i ostali narodi na podrucju Balkana stave za glumce u filmu koji ce imati milione gledaoca, a u filmu mora neko biti i negativ

Znaci ti volis da milioni gledalaca vide nase drzave kao negativne, a mi ispadamo ubice ? Lepo misljene imas ;)

Molim vas ne ubacivajte dijelove teksta koji poticu na Mrznju na bilo kojim osnovama

Upravo si to uradio ;)

Historiju ne pokusavajte da isprevrcete, msm tko god to pokusavao, nece da uspije, svi su htjeli Bosnu sebi, ali nisu uspili

Ovim gore tekstom, necu da kazem sta si mislio, zadrzacu misljene za sebe.... Neka se, po mogucnosti zakljuca tema, jer mi ne mirise na dobro....

Poruku je menjao/la Mortal - Utorak, 10.01.2012, 4:34 AM

• Page 1 of 1
  • 1
Search: