Napravite New Folder,i idite na Rename...Pritisnite i drzite dugme ALT i kucajte brojeve 0160.....Kad to uradite,pustite ALT i pritisnite ENTER...Sad bi trebali dobiti folder bez imena...Zatim idite desni klik na folder-Properties-Customize-Change Icon,izaberete ono prazno mesto i pritisnete OK...Enjou
Poruku je menjao/la StrikePlaya - Cetvrtak, 12.01.2012, 5:10 PM
Tonight's the night. And it's going to happen, again and again. It has to happen.
Ovo je glupo ja kada sam manji bio drugacije sam ga sakrio I on sstoji ali je nevidljiv bilo 7 GB Pesama i zauzimalo mi prostor Pa sam nasao na forumu Nekki program brises preko njega i uso i sve naso i Izbrisem od 7 gb to
SsKull vam se vraca . Nakon 2/3 mjeseca mozda i vise <3
Ovo je glupo ja kada sam manji bio drugacije sam ga sakrio I on sstoji ali je nevidljiv bilo 7 GB Pesama i zauzimalo mi prostor Pa sam nasao na forumu Nekki program brises preko njega i uso i sve naso i Izbrisem od 7 gb to
ima i drugi nacin...
Tonight's the night. And it's going to happen, again and again. It has to happen.
ma kada želim napraviti folder za koji ne želim da iko sazna njegov sadržaj koristite ba ovaj program koji imamo da skinemo i na našem sajtu ovaj programčić FOLDER LOCK zaista je sjajan za te stvari i plus ko zna raditi sa njim i ko e naučio neke trikove zna ga iskoristiti za mnogo više operacija na računaru osim što je zaključavanje foldera
Ako sam ti pomogao ili ti se sviđaju moji postovi POVEĆAJ MI REPUTACIJU ili pošalji POKLON :D
a ima još jedna cool caka koja radi na win7 operativnom sistemu naime kada želite posakrivati sve ikonice na vašem monitoru ali baš sve evo odradite ovako:
na zaokruženo mjeso kliknite 10 puta ali brzo lijevi tasterom miša......i odjednom sve ikonice će nestati sa monitora i ostaće samo pozadina....
kmoguće je i da će vam se pokazati prozor u kojem će vam PC objassniti da ste sakrili ikonice samo kliknite na ok i vidjećete prazan ekran sa samom pozadinom...da biste vratili ponovo nazad sliku samo odradite sledeće
i tako vraćate nazad svoje ikonice
NAPOMENA: ovaj fazon će raditi samo kod korisnika koji imaju instaliran program FENCES sa našeg sajta....stvarno je dobar program kao što vidite i na slikama moj računar ga ima lijepo sma rasporedio sve fajlove i više nema zabune i ganjanja po kompu tačno se zna u kojoj ogradi šta stoji lijepo nađem i to je to...........nadam se da sam pomogao
Ako sam ti pomogao ili ti se sviđaju moji postovi POVEĆAJ MI REPUTACIJU ili pošalji POKLON :D