Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Kako napraviti nevidljiv folder na Desktopu

142
poruka na forumu
8 117

post # 1 | 11.01.2012 , 12:24 PM

Napravite New Folder,i idite na Rename...Pritisnite i drzite dugme ALT i kucajte brojeve 0160.....Kad to uradite,pustite ALT i pritisnite ENTER...Sad bi trebali dobiti folder bez imena...Zatim idite desni klik na folder-Properties-Customize-Change Icon,izaberete ono prazno mesto i pritisnete OK...Enjou :D

Poruku je menjao/la StrikePlaya - Cetvrtak, 12.01.2012, 5:10 PM

Tonight's the night. And it's going to happen, again and again. It has to happen.

843
poruka na forumu
234 2303

post # 2 | 11.01.2012 , 1:24 PM

Interesantno...

338
poruka na forumu
4 75

post # 3 | 15.01.2012 , 4:05 PM

Extra... :D :D

478
poruka na forumu
20 208

post # 4 | 20.01.2012 , 6:07 PM

Ovo je glupo ja kada sam manji bio drugacije sam ga sakrio I on sstoji ali je nevidljiv bilo 7 GB Pesama i zauzimalo mi prostor
Pa sam nasao na forumu Nekki program brises preko njega i uso i sve naso i Izbrisem od 7 gb to

SsKull vam se vraca . Nakon 2/3 mjeseca mozda i vise <3

142
poruka na forumu
8 117

post # 5 | 20.01.2012 , 9:01 PM

Quote (SsKull)
Ovo je glupo ja kada sam manji bio drugacije sam ga sakrio I on sstoji ali je nevidljiv bilo 7 GB Pesama i zauzimalo mi prostor
Pa sam nasao na forumu Nekki program brises preko njega i uso i sve naso i Izbrisem od 7 gb to

ima i drugi nacin...

Tonight's the night. And it's going to happen, again and again. It has to happen.

69
poruka na forumu
8 67

post # 6 | 21.01.2012 , 12:02 PM

ma kada želim napraviti folder za koji ne želim da iko sazna njegov sadržaj koristite ba ovaj program koji imamo da skinemo i na našem sajtu ovaj programčić FOLDER LOCK zaista je sjajan za te stvari i plus ko zna raditi sa njim i ko e naučio neke trikove zna ga iskoristiti za mnogo više operacija na računaru osim što je zaključavanje foldera :)

Ako sam ti pomogao ili ti se sviđaju moji postovi POVEĆAJ MI REPUTACIJU ili pošalji POKLON :D

/´¯/)............(\¯`\
/....//........... ...\\....\
/....//............ ....\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
/./.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
(.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
\................\/.../....\. ..\/................/
\................. /........\................../
_____..)/.._______..)/..________..)/.._

234
poruka na forumu
7 133

post # 7 | 21.01.2012 , 12:55 PM

Super :)

69
poruka na forumu
8 67

post # 8 | 21.01.2012 , 3:15 PM

a ima još jedna cool caka koja radi na win7 operativnom sistemu naime kada želite posakrivati sve ikonice na vašem monitoru ali baš sve evo odradite ovako:

na zaokruženo mjeso kliknite 10 puta ali brzo lijevi tasterom miša......i odjednom sve ikonice će nestati sa monitora i ostaće samo pozadina....

kmoguće je i da će vam se pokazati prozor u kojem će vam PC objassniti da ste sakrili ikonice samo kliknite na ok i vidjećete prazan ekran sa samom pozadinom...da biste vratili ponovo nazad sliku samo odradite sledeće

i tako vraćate nazad svoje ikonice

NAPOMENA: ovaj fazon će raditi samo kod korisnika koji imaju instaliran program FENCES sa našeg sajta....stvarno je dobar program kao što vidite i na slikama moj računar ga ima lijepo sma rasporedio sve fajlove i više nema zabune i ganjanja po kompu tačno se zna u kojoj ogradi šta stoji lijepo nađem i to je to...........nadam se da sam pomogao

Ako sam ti pomogao ili ti se sviđaju moji postovi POVEĆAJ MI REPUTACIJU ili pošalji POKLON :D

/´¯/)............(\¯`\
/....//........... ...\\....\
/....//............ ....\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
/./.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
(.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
\................\/.../....\. ..\/................/
\................. /........\................../
_____..)/.._______..)/..________..)/.._

564
poruka na forumu
128 1154

post # 9 | 27.01.2012 , 3:33 PM

prejako... :D

478
poruka na forumu
20 208

post # 10 | 27.01.2012 , 4:31 PM

Kool je ali mores ih i sakriti samo kliknes hide Desktop ikons i vratis na taj tvoj nacin show Desktop Icons

SsKull vam se vraca . Nakon 2/3 mjeseca mozda i vise <3

• Page 1 of 1
  • 1
Search: