|
Da li ste nekad razmisljali o zivotu???
|
|
|
|
post # 21 | 20.02.2012 , 8:07 PM
|
Svakodnevno...i chesto se pitam da li ja samo tapkam u mestu a zhivot prolazi pored mene 
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
|
post # 22 | 20.02.2012 , 9:54 PM
|
Šta reći Život je iscrpljujuća maratonska štafeta. Pazi da te neko ne saplete i predaj svoju štafetu novom boljem trkaču da bi u miru skapao 

|
|
| |
|
|
post # 23 | 20.02.2012 , 10:36 PM
|
Zivot je lep! Treba uzivati u zivotu, usreciti sebe i druge!
...when the rainy days are gone and the balance returns...
|
|
| |
|
|
post # 24 | 21.02.2012 , 1:02 PM
|
Kao i svaka normalna persona, naravno da razmisljam o zivotu i slatkoj buducnosti. Ne zelim se osvrtati na proslost... Svi pravimo lose i dobre zivotne poteze, svaki ima svoje mjesto i razlog zasto se desio.
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
|
post # 25 | 21.02.2012 , 10:08 PM
|
Život je jednom rječju sranje, a ono na što stvarno moraš obratiti pažnju su ljudi oko tebe. Uvjek će gledati kako da te zajebu, kako da ti zabiju nož u leđa i nikad nisi načisto sa njima. Budi sretan, zaista sretan, ako nađeš dva prijatelja koja ti neće pričati iza leđa kada im se okreneš. Život će uvjek gledati kako da ti donese novu prepreku, kako će ti dati novi problem. Jedino što možeš je boriti se, boriti se protiv svih tih koji rade protiv tebe.
Imam samo 16 godina, pa sad zamislite u kakvom ja okruženju živim, ako sam već sada izgubio vjeru u ljude. Samo se molim dragom bogu, da ću je jednom vratiti.
|
|
| |
|
|
post # 26 | 21.02.2012 , 11:56 PM
|
Quote (blacked) Imam samo 16 godina, pa sad zamislite u kakvom ja okruženju živim, ako sam već sada izgubio vjeru u ljude. Samo se molim dragom bogu, da ću je jednom vratiti. Najteze je u tim godinama, svi se takmice, ljubomora je jako izrazena.. Ali svakome dodje momenat kad rascisti olos oko sebe, i ostane sa par odanih prijatelja, i nekolicinom kvalitetnih ljudi za druzenje. Quote (blacked) Život će uvjek gledati kako da ti donese novu prepreku, kako će ti dati novi problem. Jedino što možeš je boriti se, boriti se protiv svih tih koji rade protiv tebe. Zivot jeste borba i najjaci opstaju!
...when the rainy days are gone and the balance returns...
|
|
| |
|
|
|
post # 28 | 28.06.2012 , 11:21 PM
|
Pa razmišljam često. A kad smo već kod toga, šta mislite, da li postoji sudbina? Da li treba neke stvari jednostavno da pustimo i samo da kažemo "Maaa, ako je suđeno, dogodiće se"??
oskcd
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
|
post # 29 | 28.06.2012 , 11:51 PM
|
Pa izmedju rodjena i smrti......treba proziveti,zivot na svoj nacin...kako tebi odgovara i kako dolikuje naravno.......... 
|
|
| |
|
717 poruka na forumu
| |
38
| |
281
|
|
|
post # 31 | 29.06.2012 , 2:27 AM
|
Pa zivot je lijep, a sve sto je lijepo kratko traje. Tako da treba nastojati da uzivas u svakom trenutku svog zivota. 

|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
|
post # 32 | 01.07.2012 , 2:09 PM
|
e bro's n sistaz...jedan stariji covjek me bacio u duboko razmisljanje... on ima 35+-godina,zenu i djecu,dobar posao drzavni vec dugo radi tu,djecu znam odlicna i primjerna djeca u skoli,pametni,ne iskvareni,znaci sve najbolje...naucio ih je da budu ljudi,dobri,posteni i moralni... covjek je bio navijac borca (lesinar),svirao gitaru :D,vario,pio,bio klosar,furao se na fazon raste...vari i pije i danas al okrenut je 100% porodici..ono izadje sa drustvom al ipak misli na djecu...
e jednom prilikom u kafani,sjedili tako,zajebancija,rolling n drinking....i sad pita on nas sve u kafani,mala kafana a u njoj tu svi se znamo ono jbg:"E aj recite mi sad,jeste razmisljali ikad o tome hocete li dopustiti vasoj djeci kad ih budete imali da vare i rade tako stvari ko i vi,jbg kad vi vec znate dosta o tome,nije vam lose sa ovakvim drustvom i to?"
nastao muk,svi nesto govore i ponovo u zajebanciju,niko to i ne spominje vise....al bro's meni se jos uvjek mota po voogla
sta vi mislite o tome? da li biste dopustili djeci da rade stvari koje ste i vi radili...da provedu zivot kao i vi,msm bar taj dio zivota.....ja jos uvjek neznam sta bi rekao,osim na to nek se skoluju i rade kako misle da treba bez mog uticaja,ja cu naravno biti kao i svaki normalan roditelj,bar kolko tolko "normalan"
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 33 | 05.08.2012 , 8:29 PM
|
Svaki dan razmisljam, svaki dan...
:P
|
|
| |
|
|
|
|
post # 36 | 07.08.2012 , 2:58 PM
|
Razmišljam jako često. I često se postavim nekako da sa strane posmatram svijet, gledam ga nekim drugim očima... Quote (oskcd) da li postoji sudbina? Da li treba neke stvari jednostavno da pustimo i samo da kažemo "Maaa, ako je suđeno, dogodiće se"?? Ja baš ne vjerujem u to i ježim se kada neko spomene riječ "sudbina"! Zašto bi se ikako trudili i bilo šta radili ako je negdje zapisano sve -.-
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
|
post # 37 | 07.08.2012 , 3:01 PM
|
Nikad ne krijem svoj dlan, jer nema sudbine samo maksimum...
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
|
|
post # 40 | 11.08.2012 , 4:18 AM
|
Zivi svaki dan kako posledan, jedan dan sigurno bices u pravu
Mislim da duri previse razmisljam za njega, necu u detalje, ali vec sam smorio mozak sa tim.
Poruku je menjao/la GHosT_R1DeR - Subota, 11.08.2012, 4:19 AM
|
|
| |