Da li ste nekad razmisljali o zivotu???
|
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 41 | 21.08.2012 , 11:27 PM
|
svaku noc kad legnem spavati ..i samo opterecujem mozak.. da mi je da jedan dan ne razmisljam ni o cemu .. :). da sve probleme ostavim sa strane.. e .…
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
262 poruka na forumu
| |
49
| |
748
|
|
post # 42 | 22.08.2012 , 4:28 PM
|
Da naravno 
™Crno-Beli!!!™
|
|
| |
|
|
|
post # 45 | 17.09.2012 , 11:36 PM
|
Svakodnevno razmisljam o tome kako poboljsati zivot. I uvek dodjem na isto da ne treba razmisljati nego ziveti!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
Mallena
|
post # 46 | 17.09.2012 , 11:37 PM
|
Dok pametni razmisljaju o zivotu, budale ga prozive!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 48 | 22.09.2012 , 1:08 PM
|
Quote (saki007) 1. Rodis se 2. Zivis i mucis se u zivotu 3. Umres O tom nacinu mislim Razmisljao sam bezbroj puta o zivotu,od detinjstva pa do sada pa i o blizoj buducnosti.Na zalost ne vidim nista lepo u svom zivotu,optimista sam i nadam se boljem ali realno gledano,vremena su takva da ce bolje tesko biti.Imam svoje snove i zelje kao i svi mi,meni su moji snovi i zelje od velike vaznosti jer mogu da uticu na dalji tok mog zivota...ali sve je to komplikovano kod mene,voleo bih nekada da sam neko drugi ali sa ovim istim mozgom,telom i duhom u sebi,samo da mi je zivot drugaciji ali ipak nismo mi ti koji biraju svoju sudbinu...Tako nekada kada mi se sve smrkne i kada se izbedacim sumiram sve ono sto je lepo i ruzno bilo u mom zivotu i pitam se samo zasto?(mislim na ono ruzno) Jer znam da to nije ono sto ja zasluzujem,pitam se da li je ceo zivot neki test jer meni tako izgleda...Zato uvek volim da kazem moju recenicu "Tezak je zivot nas umetnika". 
|
|
| |
|
post # 49 | 22.09.2012 , 5:27 PM
|
ma nek ja uvjek imam za pive i vutre i da je dobrih zena a za ostalo me boli ***** 
My crew B)
|
|
| |
63 poruka na forumu
| |
80
| |
537
|
|
post # 50 | 22.09.2012 , 10:49 PM
|
Uvijek razmisljam o zivotu. 
'' Dan bez smijeha je izgubljen dan ''
|
|
| |
|
post # 51 | 16.11.2012 , 9:15 PM
|
Da li ste nekad razmisljali o zivotu??? Pa zar ima neko da nije
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 52 | 16.11.2012 , 9:29 PM
|
razmisljam al u bliskoj buducnosti a ne nesto sta ce biti za 20 godina 
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 53 | 18.11.2012 , 6:31 PM
|
Dosta puta 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 54 | 18.11.2012 , 6:40 PM
|
Razmisljam svakodnevno i shvatio sam da je zivot lak samo do kraja osnovne skole, dok si jos dete kada drugi misle o tebi tada uzivas, cim krenes u srednju odmah krecu problemi, razmisljas sta ces sutra kad zavrsis gde da se zaposlis, da li da nastavis nesto vise od srednje, pa ti onda tu malo i roditelji namecu svoje misljenje sta da radis da mislis na sutra na posao, pa onda misljenje rodbine prijatelja svi te malo pritiskaju na neki nacin. Zato ponekad kad si sam stvarno se odmoris od svega toga i samo zelis da budes ok trenutno da ti niko ne govori da mislis na sutra jer sutra za sutra, ko zna da li ce doci, bitno je da je danas dobro... 
|
|
| |
|
post # 55 | 18.11.2012 , 10:27 PM
|
Lezim i razmisljam kako u danasnje vreme zivot nije kao nekada,pun zadovoljstva i drugarstva, sada zivot postaje u svakom pogledu, teret i odgovornost za sve cak i za sopstvenu sudbinu. Mozda zbog toga svi okrecu leda jedni drugima, jer nema se vremena vise za pice i kafu, vrijeme im je novac, biznis i afere. Za mene je sve pa i zivot kocka, jedni dobili drugi izgubili, jedni dosli drugi otisli, i sta posle...
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 56 | 18.11.2012 , 10:32 PM
|
jesam.Bas je kucka od coveka. :P
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
Smiley
|
post # 59 | 12.02.2013 , 5:03 PM
|
Uvijek razmisljam ,aaa bas me zanima da vidim taj sklop licnosti koji ne razmislja...
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 60 | 15.02.2013 , 1:10 PM
|
Da
|
|
| |