Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Razocarenje u nama bliske osobe

131
poruka na forumu
44 452

post # 1 | 16.01.2012 , 8:28 PM

Brat od rodjenog ujaka (s kojim zivim vec neki vremenski period) se ozenio, a za to sam saznao sasvim slucajno (preko FB)... Povredio me je taj cin da me nije obavestio, da me nije pozvao na vencanje...

Sta raditi?

Kako preci preko toga?

Zasto toliko boli?

Sta vi zapravo mislite o svemu tome?

Budi ono sto jesi, jer zivot je isuvise kratak da bi bio neko drugi...

♡ Visca el Barça ♡
2899
poruka na forumu
5196 19101

post # 2 | 16.01.2012 , 9:04 PM

a gledaj ipak ste rodbina i mozda bi trebao od njega traziti objasnjenje pa tek onda nesto odlucivati :) tako bi ja uradila a ti najbolje znas kako postupiti :) ;)

Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 3 | 16.01.2012 , 9:24 PM

Živiš sa njim a nije ti rekao? :o
Auu to stvarno nije lepo.
Ne mogu da zamislim kako ti je ali sigurno mnogo boli i nije lepo. :(
Sve zavisi od tebe, kakva si ti osoba.
Ja npr. ne bih uopšte više razgovarala s' njim.
Kad zaboravim tada mogu i da oprostim. A teško se zaboravljaju takve stvari.
Mora da prođe mnogo vremena.
Ti ga pitaj i vidi šta ima da ti kaže. Ako je u fazonu šta se ljutiš, nije to ništa bitno, hteo sam da ti javim, desilo se odjednom, onda znači da mu nije ni stalo da ti to kaže i da te ne voli kao i ti njega. I ne vredi ni da mu oprostiš jer nije zaslužio. :(

131
poruka na forumu
44 452

post # 4 | 17.01.2012 , 3:01 AM

Ne znam ni ja sta ce da bude.... Trenutno sam besan i povredjen mnogo.... Uostalom, videcemo kad se bude vratio, s obzirom da je trenutno u Srbiji.... Samo znam da ako me bude drzaloovakvo raspolozenje, nece da izadje na dobro....

Budi ono sto jesi, jer zivot je isuvise kratak da bi bio neko drugi...

70
poruka na forumu
31 371

post # 5 | 17.01.2012 , 4:25 AM

sta da radis pa jednostavno popricas sa bratom...
kao preci ... saslusas ga sta ima da ti kaze i onda reaguj....
sto boli toliko... boli jer ti je stalo do njega .....

$V@LER

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 6 | 18.01.2012 , 5:11 PM

Da je lepo nije lepo.
Evo ti moj primer. Mnogi su me osudili. Ali to je bila nasa volja.

Nisam osoba koja je mastala o velikom vencanju, da budem princeza i tome slicno.
Sa svojim muzem sam se dogovorila da to bude minimalizam ali u svemu. Tako i u ljudima.
Mesto dogadjanja je bio omanji restoran, koji moze da primi najvise 50 ljudi a toliko nas je i bilo.
Pozvali smo roditelje, kumove, bracu i sestre, i prijatelje. Bilo nas je maksimum 50.
Nisam zvala, ujake, striceve, strine, babe, dede, drugi red rodbine, treci red rodbine, nikoga, sam onog sto smo mi hteli da budu uz nas. Jer zasto ja da zovem neku strinu koja nikada mi nije uputila lepu rec, i da mi kvari vece.
To je nas dan bio. A htela sam se posvetiti svakom gostu bar 15 minuta. A ne da pozovem 1000 ljudi, a nikome ne pridjem, i opet sam rdjava.
Muziku smo resili dva mlada momka koji su svirali zabavnu muziku na akusticnim gitarama, bilo je prelepo. Nisam dozvolila snimanje svadbe, kao ni slikanje. Jer ako je lepo i trajace u secanju.Nisam htela da to ovekovecim slikama, jer to mi je zaustavljanje vremena.
Naravno, na nas su se ljutili svi. Apsolutno svi. Ali to je nasa odluka i nista nas nije zanimalo.

Tako da verovatno i tvoj brat od ujaka je imao neki razlog, koji ne znam. To moras sam da ga pitas.
Jer ako ste bili super, i svakodnevno se druzili, to ipak nije fer. Ali nije ni razlog da ne pricate. Jer zasto da vam zivot prodje u svadji, jer garant ima objasnjenje.
Makar da te je obavestio bilo bi bolje. Ali mozda mu je zena trudna pa je sve bilo na vrat na nos. :)

Nego digni glavu, i razgovaraj s bratom, sigurno ima razlog.
Jer i ja imam razlog sto nisam zvala blizu rodinu.

Poruku je menjao/la Leksi - Sreda, 18.01.2012, 5:15 PM

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

• Page 1 of 1
  • 1
Search: