Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Depresija zbog ljubavi...

10
poruka na forumu
0 0

post # 1 | 17.01.2012 , 7:24 PM

Pozdrav svima htio bih cuti vase komentare a i savjete radi se o mom prijatelju mislim da je pao u depresiju zbog svoje bivse devojke ona ga je prevarila i otisla sa drugim a on pati vec 3 godine totalno je zapustio sopstveni zivot ne izlazi nigde
i ponekad kad ga nagovorim da izadjemo on ne prica mnogo izgubio je komunikaciju sa drugarima a i sa devojkama
postao je skroz mrtav hladan....Volio bih da cujem vase komentare da li je njemu potrebna strucna pomoc ili.....????

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 2 | 17.01.2012 , 9:55 PM

:( :( Uhhhh sta reci na tu tugu koja ce vecno da traje!!!
Veruj mi niti ga mozes nagovoriti na strucnu pomoc niti ce ikad poslusati jer ju nikad nije prebolio niti ce.
Sta mozes uciniti za nega ne pitaj ga za nju ne spominji nju dok sam ne spomene,budi tu i kad kaze zeli biti sam
postepeno ce se mozda vratiti u svet ali u njegovo srce lako nece druga uci i ako udje ikad u njoj ce traziti zenu koju je izgubio :( :(

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

790
poruka na forumu
58 477

post # 3 | 17.01.2012 , 9:58 PM

Quote (Alexnik86)
Pozdrav svima htio bih cuti vase komentare a i savjete radi se o mom prijatelju mislim da je pao u depresiju zbog svoje bivse devojke ona ga je prevarila i otisla sa drugim a on pati vec 3 godine totalno je zapustio sopstveni zivot ne izlazi nigde
i ponekad kad ga nagovorim da izadjemo on ne prica mnogo izgubio je komunikaciju sa drugarima a i sa devojkama
postao je skroz mrtav hladan....Volio bih da cujem vase komentare da li je njemu potrebna strucna pomoc ili.....???

Pa ako je takva situacija kao sto kazes, onda je definitivno u teskoj depresiji, postoji par nacina kako da mu se pomogne.
Prvi, najprostiji, da ga primoras da promeni svoj stil zivota, da se sto vise aktivira.
Drugi da ode kod psihijatra koji ce mu propisati odredjenu terapiju, verovatno Ksalol ili Flunisan
Treci nacin je da mu nadjes novu devojku :).

Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi
I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.

10
poruka na forumu
0 0

post # 4 | 17.01.2012 , 10:18 PM

Hvala za odgovore treci nacin sam vec pokusao ostavio sam ga u kaficu sa jednom devojkom i tip je totalno ostao isti kao da nije znao sta da radi..Sutradan sam pricao sa tom devojkom rekla mi je da je on ostao sa njom za stolom cutao jedva da su razmenili par reci popio par piva i pozdravio se sa njom i jednostavno otisao.....

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 5 | 17.01.2012 , 10:28 PM

:( A dusa draga pa njega to pati toliko da je za njega sve stalo od momenta kad je ona otisla uhhhhhhhh mnogi ce reci d aje lud ali on nije lud nego mu se svet srusio .
Dali s eon kad napije ili popije koju previse?
Ako da mozda je to dobro vreme da ti budes trezan da otvoris temu o tome kako se on oseca jer pijan govori sta trezan misli :) tako kazu ;)

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

1449
poruka na forumu
105 688

post # 6 | 18.01.2012 , 3:04 AM

Quote (OgnjenR23)
Pa ako je takva situacija kao sto kazes, onda je definitivno u teskoj depresiji, postoji par nacina kako da mu se pomogne.
Prvi, najprostiji, da ga primoras da promeni svoj stil zivota, da se sto vise aktivira.
Drugi da ode kod psihijatra koji ce mu propisati odredjenu terapiju, verovatno Ksalol ili Flunisan
Treci nacin je da mu nadjes novu devojku :).

NAZALOST TAKO JE

DEPRESIJA NAKON 3 godine----ne samo da uzima u obzir psihijatrijsku obradu nego je cak i NEOPHODNA zarad njegovog buduceg psihickog stanja - ako nece da dozvoli sebi taj luksuz da na kraju zavrsi kao emotivna i asocijalna biljka

Quote (Alexnik86)
Sutradan sam pricao sa tom devojkom rekla mi je da je on ostao sa njom za stolom cutao jedva da su razmenili par reci popio par piva i pozdravio se sa njom i jednostavno otisao.....

covek bespotrebno nabija sebi preveliki osecaj krivice - svaljuje na sebe svu odgovornost raspada veze ne uzimajuci ni u jednom trenutku racionalnu mogucnost da ne fali nista njemu sto ga je ona ostavila vec u mnogome vise njoj
kaznjavajuci sebe na ovakav nacin jasno da ne postize nista - potrebno ga je razbuditi po meni vise postavljanjem karata na sto u smislu stavljanja na papir(u njegovom slucaju ako je potrebno i crtanja) kakav ce njegov zivot u buduce izgledati ovakvim tempom potpuno nepotrebne samodestrukcije - ili kako treba negov zivot zapravo izgledati - pokusj mu postaviti neku misiju kao zadatak - tipa da se zaista istinski potrudi da nadje neku curu koja je vredna paznje kako bi ovoj bivsoj pokazao da postoje i bolje cure od nje koje mogu zavredeti paznje i ljubavi coveka - a ne neke kao ona SRCOLOMKE I UNISTAVACICE LJUDSKIH DUSA I OSECANJA

Quote (Srcemoje)
pijan govori sta trezan misli tako kazu

ili da ga jedno jednostavno napijes i drzis takvog jedno dva do tri dana i noci po raznim kaficima i diskotekama kako bi MOOOOZDA mu se ponovo pokrenula ta svecica u glavi koja mu je pregorela - ili da jednostavno promenis licne

ma ipak pravo da ti ja kazem - ni kafici ni diskoteke ve je njemu kafana i to ona prava kafancina potrebna kako bi se povratijo - i ne izvlaci ga odatle barem tri noci ili do prve tuce - i jos bolje ako jos i dobije batine - mozda mu se od njih mozak vrati na pravo mesto i pocne ponovo njime se pravilno koristiti

!!!

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 7 | 18.01.2012 , 12:42 PM

To je latargija...

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

poruka na forumu
REP OFF

post # 8 | 20.01.2012 , 10:26 PM

neikada

228
poruka na forumu
9 89

post # 9 | 18.04.2012 , 12:21 PM

Kako bi rekao Nikola Kojo crnom gruji, MA jeb jeb jebala te ta Des de Desperija te jebla,ocu 100 prasica i 50grla ovaca odma za svadbu :D

Ma sve je to normalno druze...i ja sam u panju i banani pa o5 eto :D

prvo dobro ga izlemaj dok ne krene moliti sisu majcinu (pali veruj mi,mene pre godinu ipo izlomili ko pizdaru najvecu ,da me majka prepoznala nije, i to najbolji drugari , i zahvalan sam im ) :D , najozbiljnije, isamaraj ga i nateraj ga da dodje vise sebi magare jedno, nije vredna njega ako je previse dobar bre, 2. teraj neka zdere ko krmaca par vikenda , znaci mora jednostavno malo da se otkaci da se izdivlja jbt, procice mu zivot ispred nosa, 3. Ne ti da mu nadjes curu nego on sam, samo mu pomozi da se krece u drustvu gde su cure zastupljenije i to je to...e sad vidis ja sam jako pametan sada a kada uletim u govna ko da sam uhvatio usranu motku pa mlatim sa njom,znaci ssam sebe ukopavam i padam u ``Desperiju`` kako zasto neam pojam,

al ovi svi na forumu ja im se zahvaljujem mnogo pravi momci i prave cure :D

Jos ovu noooc ja za sebe ne znam jos ovu noooc tu ututut

14
poruka na forumu
1 20

post # 10 | 18.04.2012 , 12:58 PM

Mozda mogu pomoci, razumemo se :) Daj kontakt na private. Skype itd.

Bicu tu.. I kad ne treba

1333
poruka na forumu
533 3782

post # 11 | 24.11.2012 , 1:55 AM

Quote (Alexnik86)
postao je skroz mrtav hladan....Volio bih da cujem vase komentare da li je njemu potrebna strucna pomoc ili.....?

Nije njemu potrebna nikakva strucna pomoc,verovatno ju je mnogo voleo i za njega je bila sve,to mogu savrseno da razumem i patnju takodje...I sam sam bio takav jedno vreme...ali dodje vreme kada se trgnes i shvatis neke stvari,da vredis mnogo vise itd... da ne smaram,njemu je samo ljubav potrebna i samo ce ga ljubav u potpunosti "izleciti". ;)

♡ Visca el Barça ♡
2899
poruka na forumu
5196 19101

post # 12 | 24.11.2012 , 12:26 PM

Ja ti tu ne mogu pomoci jer sam i sama u istoj situaciji...

Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 13 | 24.11.2012 , 12:33 PM

desilo mi se i desava se upravo ...damn a proso sam vec isto -.-' ono puco bi sebi u glavu da mi drug oce dati onaj gan lol

Be my love?

400
poruka na forumu
56 795

post # 14 | 24.11.2012 , 6:11 PM

Cini mi se da je traumatizovan tim raskidom, pa je akutna depresija kod njega prerasla u hronicnu klinicku depresiju, treba mu pomoc lekara u vidu nekih medikamenata, mozda antidepresiva, da malo poguraju volju, i naravno psihoterapija.

Added (24 Nov 2012, 5:11 PM)
---------------------------------------------

Quote (Bosankaaa)
Ja ti tu ne mogu pomoci jer sam i sama u istoj situaciji...

Mozda mogu ja tebi pomoci brows

When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!

577
poruka na forumu
548 3795

post # 15 | 24.11.2012 , 6:57 PM

Ja mislim da mu je neko sihre bacio !

Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !

326
poruka na forumu
317 2359

post # 16 | 24.11.2012 , 7:15 PM

Ja sam mnogo depresivan ostavljaju me devojke uvek same, stvarno ne znam sta im je :D hihiih

834
poruka na forumu
212 1454

post # 17 | 24.11.2012 , 9:37 PM

pa ako si mu drug znas valjda sta ga je usrecivalo ?auta,zene alkohol...bilo sta ? znaci ako ima tako nesto pocni tim da ga vracas u zivot..a onda kasnije devojke ...jer devojke ne otkidju previse ni na normalne a kamoli na profesionalnog depresivca... :D

400
poruka na forumu
56 795

post # 18 | 25.11.2012 , 0:40 AM

Adrijana_, daj neku mantru :)

When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!

896
poruka na forumu
89 981

post # 19 | 05.12.2012 , 8:46 PM

Po tome se zaznaje da je neko slab ;)

Boze moj sam sam se rodio necu sigurno umreti za tom devojkom,a i samom prevarom je dokazala da nije dostojna moje ljubavi yes

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 20 | 06.12.2012 , 10:20 PM

Depresija i ljubav ne bi trebali ići zajedno. :)

Ljudi mogu sve što požele. Tako i biti svjesni sebe i svog svijeta.
Patiti zbog ljubavi koja nije imala niti će imati budućnost je glupo.
Shvatite da postojite i da ćete uvijek imati sebe. :)

• Page 1 of 1
  • 1
Search: