Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Archive - read only
Da li sam propao u zivotu?

545
poruka na forumu
58 414

post # 21 | 20.01.2012 , 9:28 AM

Hvala velika svima, cijenim svaki Vas komentar i dosta me oraspolozi :)
Moram poraditi na sebi..

<3 Bancy <3

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 22 | 20.01.2012 , 10:22 AM

Pa sada ga pretera čoveče... Ebeš vala visinu.. :D Ja eto visoka, a šta mi to znači? Da uradam neke niže grane, a? lol
Šalim se, ne zasniva se sve na visini ili pak izgledu.. Dakle, ako već nekoga želiš da privučeš nečim, to uradi sa postupcima... Tako se i vidi karakter osobe.. :)
Evo, ova mlada dama je na MTV-u...

A visoka je oko 162-163.. :D
Što govori, nije sve u visini, trebaš malo o svemu razmisliti.. :)

Ko si ti?

486
poruka na forumu
673 4564

post # 23 | 20.01.2012 , 11:56 AM

pa zasto se brines za to ja imam 22 godine i jos nemam prijatelja..mislim nisam to rekla da te onerasplozim samo da vidis da svi mi trazimo jos nekoga kome bi 100% vjerovali..naci ces vec..to sto mislis da izgled utice na tvoje prijateljstvo..to nema veze..vjeruj..onaj ko te voli zbog izgleda..ustvari te ne voli nikako..ne brini se..sve ce biti uredu..naci ces vec nekoga mlad si i zivot je pred tobom :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;)

♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥

545
poruka na forumu
58 414

post # 24 | 20.01.2012 , 12:47 PM

A da, jos nesto sam zaboravio reci. Kad god se upoznam sa nekim (90% slucajeva) kad kazem da imam 17 godina ne vjeruju mi. Pa ne bi to vas izludilo ? Ja ne prihvacam ovu visinu, narast cu jos pa makar :)

<3 Bancy <3

564
poruka na forumu
128 1154

post # 25 | 26.01.2012 , 3:12 PM

Stav- jako vazna stvar a ostalo ce doci samo po sebi...

72
poruka na forumu
6 22

post # 26 | 04.02.2012 , 9:59 AM

jesam

Svako ko udje u moj profil neka mi posalje poklon

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 27 | 13.02.2012 , 8:33 PM

Quote (lemedragon)
Idu dani, mjeseci, godine a ja jos uvijek bez prijatelja. Jedino kada vidim nekoga to je u skoli, mozda u prolazu nekome kazem cao i to je to. Htio sam da postanem prijatelj sa nekima iz moje skole, pitam ih nesto kao : "kad cemo na kavu" ? Ali uvijek bude odgovor kao, previse su zauzeti, nemaju vremena pa kada budu imali javit ce. Pa Boze, sta ce onda biti na faxu ili kada budu imali posao ? Imam 17 godina.. Upoznao sam bio jednu divnu djevojku preko FB, vodili duge razgovore izasli 2-3 puta i onda ja kreten morao to da pokvarim, mada je bila mozda i njena krivica ali ja se osjecam krivim.. Ubit ce me ova usamljenost, sve bi dao za jednog prijatelja ili prijateljicu, sve bi ucinio. Trazim li puno ?

naravno da ne trazis previse,....trazi ljude koji imaju iste interese,slusaju istu muziku,vole iste filmove i to...u svakom slucaju nisi propao,otkud ti to.....ja imam 18 godina i kad sam u sranju vise volim da sam sam nego da prijatelje uvlacim u to,al eto par njih me nikad ne napuste iako to trazim :D
sto se tice djevojaka ista stvar,svidja mi se i sve to,par izlazaka ovo/ono i onda ili ja sjebem ili ona......
e visina druzee najmanji problem,samnom u razred ide momak koji je jedva preso 155 al je imao vise cura nego ja viskok187 a 70kg (jbg ja sam ruzan a i nisam nesto zgodan) + neznam igrati fudbala,al fizicki sam izdrzljiviji od vecine vrsnjaka...

Say you just can't live that negative way,you know what I mean,make way for the positive day!!! drz se toga,pomoce ti vjeruj ;)

Added (13 Feb 2012, 7:33 PM)
---------------------------------------------

Quote (DxD)
Pa sada ga pretera čoveče... Ebeš vala visinu.. Ja eto visoka, a šta mi to znači? Da uradam neke niže grane, a?
Šalim se, ne zasniva se sve na visini ili pak izgledu.. Dakle, ako već nekoga želiš da privučeš nečim, to uradi sa postupcima... Tako se i vidi karakter osobe..
Evo, ova mlada dama je na MTV-u...

A visoka je oko 162-163..
Što govori, nije sve u visini, trebaš malo o svemu razmisliti..

e to,nije sve u visini ako imas karakter i izgled......znas karakter privlaci a ljepota zadrzava....steta sto ja nmg ni jednu zadrzati :D

Be my love?

♡ Visca el Barça ♡
2899
poruka na forumu
5196 19101

post # 28 | 23.08.2012 , 10:10 PM

JahRastafarI93, zar nije obrnuto ljepota privlaci a karakter zadrzava?! :D :p

Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2