|
Da li sam propao u zivotu?
|
|
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
|
post # 1 | 19.01.2012 , 2:07 PM
|
Idu dani, mjeseci, godine a ja jos uvijek bez prijatelja. Jedino kada vidim nekoga to je u skoli, mozda u prolazu nekome kazem cao i to je to. Htio sam da postanem prijatelj sa nekima iz moje skole, pitam ih nesto kao : "kad cemo na kavu" ? Ali uvijek bude odgovor kao, previse su zauzeti, nemaju vremena pa kada budu imali javit ce. Pa Boze, sta ce onda biti na faxu ili kada budu imali posao ? Imam 17 godina.. Upoznao sam bio jednu divnu djevojku preko FB, vodili duge razgovore izasli 2-3 puta i onda ja kreten morao to da pokvarim, mada je bila mozda i njena krivica ali ja se osjecam krivim.. Ubit ce me ova usamljenost, sve bi dao za jednog prijatelja ili prijateljicu, sve bi ucinio. Trazim li puno ?
<3 Bancy <3
|
|
| |
|
|
post # 2 | 19.01.2012 , 2:48 PM
|
Nemoj sebe da krivis. Ocigledno nije videla tvoje prave vrednosti ili si sa svojom zatvorenoscu sam to potisnuo.To iskuliraj,bice drugih. a sto se prijatelja tice,danas se ljudi zatvaraju i okrecu drustvenim mrezama a u sutini u i oni usamljeni. Pozovi nekoga na kafu,prosetaj...to ce pomoci.
Glavu gore,nije sve tako crno. Mlad si. Sta mislis kako je onima sto nemaju nikakve sanse.Procerdali godine,ljubavi,novac,prijatelje i sada su sami sa recimo 30,40,50...godina.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 19.01.2012 , 3:06 PM
|
Nemoj tako da razmisljas. Kako razmisljas takav ti je zivot. Budi malo inicijativniji u zivotu(ne napadniji) i bice sve ok. a za ostale probleme.....svi ih imamo na tone. Ali najveci su recimo deci u africi koji nemaju cak ni sta da jedu. Tako da neka ti oni budu podstrek u zivotu. Tj pokazatelj u kolikoj si prednosti na mnoge. samo se trgni i preuzmi svoj zivot u svoje ruke.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 5 | 19.01.2012 , 4:17 PM
|
Nisi jedini koji se oseca tako ,danas se barem 50% osecaju neispunjenim,da nikome i nigde ne pripadaju...Takodje postoje i osobe za koje niko ne bi pomislio da se zaista osecaju usamljeno ,osobe koje se sale ,zabavljaju,deluju otvoreno a u stvari uvek postoji neki nevidljivi zid sa spoljasnjim svetom.Nemoj da cekas da te neko pozove ,budi taj koji ce za sebe uciniti prvi korak,ako su oni prezauzeti,uopste ne mora da znaci da te odbacuju,pokusaj i drugi put. Ja licno mislim da covek mora da nauci da slusa i shvata kako se drugi ljudi osecaju,kroz pomaganje ljudima na ovaj nacin mi sticemo prijatelje i napustamo usamljenost,jer ljudima su ljudi potrebni.
Poruku je menjao/la Passusa - Cetvrtak, 19.01.2012, 4:18 PM
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 19.01.2012 , 4:32 PM
|
lemedragon, dacu i ja svoj komentar misljenje a i predlog pa pokusaj Vagabond83, je rekao ti sve kako jeste - nemoj padati u bedak - saslusaj sta ovde ti prijatelji sa forumu pisu razmisli uzmi u obzir pa i pokusaj cak i ako ti mislis da to ne bi upalilo - ti mislis da ne bi ali daj sansu tudjim predlozima upalice sigurno - vecinu ljudi poznajem ovde vec dugo svi su veoma pametni pogotovu ovi stariji iskusniji - poslusaj
Passusa, takodje je dala dobru poentu u tome sto kaze da vecina ljudi na pogled deluje OK ali ispod povrsine su potpuno drugacijio - zidovi barijera prema spoljasnjem svetu prema najblizima prema sebi
drzi se ovde ces pronaci svu potrebnu pomoc i podrsku koja ce ti biti potrebna kako bi stekao potrebnu snagu i samopouzdanje da ih sve pokidas i da oni tebe traze da budes ti deo njihovog drustva i pozeljan kod cura - samo polako i hrabro 
!!!
|
|
| |
|
|
post # 8 | 19.01.2012 , 9:50 PM
|
Quote (lemedragon) Imam jos nekih problema, nemojte me shvatiti pogresno ali ne volim o njima pricati cak ni na forumu.. Vidis, to ti je velika greska, jer upravo sa tim pocinjes da se opustas, ili neki grupni chat, primera krstarica. To ne smes da propustas, jer ako ti ne zelis sa njima virtuelno, kako ces tek uzivo... Nisi propao bre, mlad si jos. Kad zavrsis skolu i krenes na fax tamo imas priliku da upoznas nove ljude, koji ne znaju kakav si, da li imas prijatelja, nebitno. Upoznaces ljude koji nemaju razloga da odbiju tu kafu sa tobom, jer to i oni zele. A tek kada se zaposlis, tamo opet dobijas novu sansu za prijateljstvo.
A bre sto se tice devojke, ma ih, retko ko moze sa njima. Jedino ti mogu reci da devojke vole paznju, to ne smes da omasis, ali isto tako ne treba ni preterati, jer onda si tek nagrabusio (iz iskustva).
A kreni odavde, pisi malo na forumu, zezaj se, ili mozes u inbox nekome, meni npr. nebitno.
|
|
| |
173 poruka na forumu
| |
20
| |
217
|
|
|
post # 9 | 19.01.2012 , 10:35 PM
|
HRABRO JUNACE SEVER JE UZ TEBE 
Robin Van Persie
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
|
post # 10 | 19.01.2012 , 10:54 PM
|
Hehe sjever zakon Uglavnom kada vec tako kazes, najveci mi je problem sto izgledam mladje za svoje godine i nisam dovoljno visok. Dosta sam imao problema radi toga u zivotu, evo na primjer kada igramo nogometa, nije bitno sto ja odlicno igram al' posto sam nizak medju zadnjim me izabiraju ?? A plus i facom izgledam mladje Mrzim pricati o ovim stvarima, ne zelim da mene niko zali, jer sam normala momak, poceo sam nedavno i trenirati, nisam ruzan (mada izgled nije bitan). Znaci sve bi uradio da porastem, ne znam imam li jos sanse ??
<3 Bancy <3
|
|
| |
377 poruka na forumu
| |
54
| |
303
|
|
|
post # 11 | 19.01.2012 , 10:56 PM
|
Odvojis se malo od kompa i bit ce to ok 

|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
|
post # 12 | 19.01.2012 , 11:14 PM
|
Pa uopce nisam puno na kompu, ja sam zapravo vecinu vremena napolju, mozda nisam sa prijateljima ali sam barem na svjezem zraku 
<3 Bancy <3
|
|
| |
|
|
|
post # 14 | 19.01.2012 , 11:44 PM
|
Quote (lemedragon) Imam 17 godina Datum rođenja:10 March 1992 il ne znaš brojati, il nas furaš moraš malo da poradiš na svom stavu, ako te već zadnjeg biraju kad igrate fudbala-sl put ti uletiš sa kime bi htjeo da igraš ne čekajući da te izaberu, malo zagalami nisi još uvjek sve propustio imaš još čitav život pred sobom, samo se aktiviraj na svim poljima, postani malo hiperaktivno dijete 
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
| |
|
|
|
post # 17 | 20.01.2012 , 0:28 AM
|
MarijanaBK1, te je solidno iskritikovala za sta i jesi bio i pojasnila stav nebitne visine Almir_, ti je rekao da nemas potrebe kriti nikakve podatke o sebi ili lazirati - kada si OK onda si OK sa svima nastavi tako dragan_93, je cak sve no sto sam otprilike i ja hteo reci spakovao i predocijo ti jos jasnije i predlozijo ar saveta za pocetak - ni ja se toga nisam setijo - ovde smo svi dobri prihvatamo nove pozitivna ljude - budi deo nas i napredova ces enormnom brzinom likovi su ovde"ludi" imaru bas strava fore - pokupi ih i primeni u zivotu krenuce ti
pocni postovima pusti nekima i po koju PP razgovaraj deli svoja misljenja i ideje KRSTARICUobavezno pokusaj a i moj predlog SEX SHAT nije na odmet - prosipaj ih 
!!!
|
|
| |
|
|
|
|
post # 20 | 20.01.2012 , 8:56 AM
|
e pa BADULE mi uze rec iz usta - zaista i ja mislim da bi bilo zanimljivije da promenis avatar iz sveta fantazija u kome zivis u nesto realnije pozitivnije zanimljivije 
!!!
|
|
| |