Megaupload je srusen
|
|
|
|
post # 2 | 20.01.2012 , 9:22 PM
|
jedan od jacih sajtova... steta sto se ovo desilo... -_-
:P
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 3 | 20.01.2012 , 9:37 PM
|
nije srusen trenutno je blokovan vratice se on Quote (StrikePlaya) Anonymous NAJJACI 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
142 poruka na forumu
| |
8
| |
117
|
|
post # 4 | 20.01.2012 , 9:39 PM
|
Slazem se 
Tonight's the night. And it's going to happen, again and again. It has to happen.
|
|
| |
|
|
post # 6 | 20.01.2012 , 9:58 PM
|
|
|
| |
|
post # 7 | 21.01.2012 , 11:06 PM
|
Znaci, smorio sam se kao cigance u solarijumu. Ozb, bez zezancije, bas mi je zao, bio je jedan od najjacih sajtova. R.E.P. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 8 | 21.01.2012 , 11:42 PM
|
Najaci nema sta ali R.I.P Quote (Bobby88) Znaci, smorio sam se kao cigance u solarijumu. Ozb, bez zezancije, bas mi je zao, bio je jedan od najjacih sajtova. R.E.P. Ma i ja sam se smorio,moram da menjam linkove filmova 
|
|
| |
|
post # 9 | 22.01.2012 , 0:18 AM
|
Idemoooooo FBI....

|
|
| |
|
234 poruka na forumu
| |
7
| |
133
|
|
post # 11 | 22.01.2012 , 11:42 AM
|
|
|
| |
|
post # 12 | 22.01.2012 , 6:31 PM
|
Talvisota, to je to, hahahha! 
|
|
| |
|
post # 13 | 22.01.2012 , 6:34 PM
|
Unique, Talvisota, hahaahahahhahahha... Kakva slika.... ahahahahahahahahahahahahaha..... ahahahahahahahahahahah.. Gde li nadje ovo ? ahahahahahahahahah
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 14 | 22.01.2012 , 6:39 PM
|
Stvarno je najjaci sajt bio valjda ce da ga vrate 
|
|
| |
|
post # 15 | 23.01.2012 , 2:49 AM
|
Posle gašenja sajta megaupload.com, nastala je velika pometnja kod sajtova iste namene. Filserve.com je krenuo masovno sa brisanjem uploadovanih fajlova, a ukinut je i sistem zarade. Novac koju su korisnici zaradjivali od sajta fileseve.com je jednostavno nestao. Na sajtu jos jednog od popularnih servisa za upload fajlova Filesonic.com možemo videti sledeće obaveštenje:
All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally.
If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager.
Uskoro se očekuje ukidanje poznatih velikih torrent sajtova od strane američke vlade...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 16 | 25.01.2012 , 4:32 PM
|
Au sta uradi to ovaj moj fbi! moram otkaz da dam u fbi-u
Naime, Osnivac Megauploada gosin. Smic, nalazi se u prtvoru na Novom Zelandu!
Americki FBI izdao je poternicu koja saradnike, kao i osnivaca Megaupload-a tereti da su od 2010 godine zaradili preko 150 miliona dolara, prodajom premium naloga na megaupload-u ... Prodajom premium naloga, omogucili su svojim korisnicima da "skidaju pirateriju", i tako naprave stetu i ostete autorska prava, autora ciji sadrzaj je preuziman putem megaupload-a . . .
Osnivac megaupload-a je u pritworu, jer se sumanja da bi takodje mogao da pobegne iz drzave, policija je jos uwek u potrazi za njegovaSmicova tri saradnika!
E to sam ja ukratko ispricao da ne pisem ceo tekst, sta vi mislite o ovome? podrzavate ili ne?

|
|
| |
|
|
post # 18 | 25.01.2012 , 5:08 PM
|
Mukica... Zao mi ga je. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 19 | 25.01.2012 , 5:34 PM
|
Ja se njemu divim......i zato sto je meni licno megaupload extra,a i zbog same cinjenice da je covek zaradio tolike pare.....
|
|
| |