5 poruka na forumu
| |
80
| |
586
|
|
post # 1 | 21.01.2012 , 9:26 PM
|
Ne, nisam pogrešno napisala… Upravo je pitanje kako sačuvati njegove, a uništiti vaše zivce i to samo u slučaju da ne volite dovoljno ni sebe, a ni njega?! Pa naravno… Vama trebate vi da budete na prvom mestu, pa onda on, pa onda sve ostalo… To što ste vi razvojeni njega, verujte mi, ni u čemu ne može da spreči, može samo da mu bude jedan veliki plus..
Zbog toga da bi ste uspeli da svom dragom dok je daleko od vas sačuvate svaki živac, jer trebaće mu… A verujte mi trebaće i vama njegovi živci! E ako ste fina i dobra devojka gledajte pre svega da ga nikako:
Ništa ne zapitkujete, to je prvo i osnovno! Nema pitanja, podpitanja… Gde je bio i sa kim je bio i šta je radio i kako se proveo i sve to! To zaboravite! Ali zaista! Ta pitanja mrzite i vi, znajte da ih mrzi i ona! Jer ko voli da se bilo kome pravda!; Nikako ga ne smarate porukama dok je u gradu ili gde god da ode. Jedna poruka ili eventualno dve i sve je u redu. Vi ne želite da on provede veče sa telefonom nego sa društvom. Koliko god to rizik nosilo. Bože moj… Sami ste pristali na to pa sad lepo živce malo trenirajte! Ne bi ste ni vi voleli da kad izađete imate sto poruka! Normalna stvar! Ni u ludilu kad stigne kući i javi vam se da je stigao nemojte da ga pitate pa gde si do sad! Samo osmeh na lice i sve je u redu! Radujte se sa njim ukoliko se on lepo proveo, ali bez zvocanja i rušenja njegovog raspoloženja! Da li je dozvoljen cinizam?! Pa samo ukoliko je pijan… Tada neće ni primetiti. Svi ostali slučajevi nemojte. Pođite od sebe! Ne, nikako… I ono što je najvažnijie… Ne davite ga pričom da li je mislio na vas! Bože… Pa da jeste poslao bi vam poruku! Znači nije… A da vama kaže da nije tu bi bilo šoka! Znači ne nikako!!! Pa sad da li je bilo šta dozvoljeno?! Da jeste… Možete do mile volje da ga psujete u sebi, da ga ogovarate sa drugaricama, da pišete dnevnik, svoj blog… Da vičete po kući i da iskaljujete svoj bes na nekome ko to baš i nije zaslužio, ali gore navedene 4 stvari NE NIKAKO! Jer samo na taj način ćete sačuvati živce svog dragog… Da, da… Već rekoh u nekom od mojih postova da biti glup i slep ima svojih prednosti! I ima… Do duše vaši živci će popucati ukoliko to sebi dozvolite! I ne obnavljaju se, ali Bože moj sve na ovom svetu ima cenu, pa i veza koju pokušavate da održite na hiljadama kilometara!
Ukoliko ste pametne nikada nećete sebi dozvoliti da sedite kod kuće i da mislite gde je on i još manje da zbog toga svoje živce gubite! Toliko posla i obaveza i prijatelja! Čemu onda sedenje i čekanje… I to je NE NIKAKO!!! One četiri zabrane poštujete samo ukoliko planirate da sačuvate svoje živce, a ako planirate da ih gubite e onda nemojte da poštujete ništa!!! Mislim onda gubite i njega i njegove živce, a i vaše!
Poruku je menjao/la Medollino - Subota, 21.01.2012, 9:26 PM
"Sarajevo je grad u kojem počneš verovati u čuda i u ljubav. Tamo ti se dese neke nepredvidive stvari i nepredvidivi ljudi. Tamo se sve provincijalke zaljube u nekog svog večnog dečaka."
|
|
| |
|
post # 2 | 21.01.2012 , 9:33 PM
|
Ako hočes da da unistis njegove zivce samo napisi ovako dugacak tekst 

|
|
| |
|
|
post # 4 | 21.01.2012 , 9:39 PM
|
bosankaaa, sto manje znas, to bolje. Nekad i ne treba pitati. Recice sam. 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |