Da li imate uticaja na izgled vaseg muskarca?
|
|
|
post # 1 | 21.01.2012 , 9:43 PM
|
Da li on kritikuje vas, ili vi njega? Da vas cujem majne dame! 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 2 | 25.01.2012 , 6:21 PM
|
Ma jok. Samo kažemo jedno drugom ovo ti stoji ili ne stoji. I to je sve. 
|
|
| |
|
post # 3 | 25.01.2012 , 7:12 PM
|
ej kad nadjem decka javim vam 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
123 poruka na forumu
| |
5
| |
14
|
|
post # 4 | 25.01.2012 , 9:08 PM
|
Nista gore nego kad bi mi cura morala govoriti sta mi stoji a sta ne,pre bi se ubio kad bi na to spao da se jos ne znam obuci kako treba,al ajde neko voli dominantne cure pa dozvoljava svasta..... 
|
|
| |
|
post # 5 | 25.01.2012 , 9:14 PM
|
Ne zelim nikoga da oblikujem po svom vidjenju,niti zelim da mene bilo ko oblikuje.Prihvatam sve sto je prihvatljivo,a ono sto nije okrecem mu ledja cak i po cenu braka.Nisakim ja nisam vezan pupcanom vrpcom.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 6 | 25.01.2012 , 10:55 PM
|
ma nee... mozemo da pricamo dal nesto stoji ili ne, ali na kraju svako ce obuci ono sto voli... mislim bar ja... vazno da se meni svidja... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 8 | 27.01.2012 , 9:31 PM
|
Samo cu reci da svako ima promasaja sto se oblacenja tice. A onaj ko ne prihvati kritiku apropo istog, je samo dokaz da je pogresio ali nece da prizna. A da isto mislim ako se nekome ukaze na gresku da je to dobronamerno, a ne zato sto se ti ili ja nismo znali obuci 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 9 | 25.02.2012 , 9:55 PM
|
Ako mi se nešto ne sviđa ja to kažem. Ili samo predložim nešto kako bi se toga riješio. I on meni tako isto. I to je to. 
|
|
| |