Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Decko vam ne posvecuje mnogo svog vremena..

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 1 | 21.01.2012 , 9:52 PM

Naime, imala sam drugaricu, koja se ljutila na decka jer on nije htio da se druzi s njom svaki dan,
pa tako ni da izlaze. Cak nije joj ni slao poruku svaki dan. Ona je to naravno dozivljavala tragicno, svaka druga joj bila: Leksi, on mene ne voli dovoljno, njemu nije stalo do mene, bla bla. Dok joj nisam objasnila neke stvari.

Meni je to sasvim normalno, jer svakodnevno vidjanje vodi ka monotoniji u vezi. I vrlo lako je moguce, da taj
par i raskine.

Sta vi mislite o tome?
Da li ste ikada bile u toj situaciji?
Da li trazite svakodnevnu paznju od njih?

Ili i vi kao i ja smatrate da ne treba preterivati.

Poruku je menjao/la Leksi - Subota, 21.01.2012, 9:53 PM

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 2 | 28.01.2012 , 4:29 PM

Šta ja da kažem na ovu temu kada sam sa dečkom svaki dan i čujemo se sto puta na dan već 4 godine. :D lol
Prosto smo se našli i meni to ništa ne smeta.
Nismo po ceo dan zajedno ali smo svaki dan i stalno u kontaktu.
I ja ne bih mogla drugačije.
Jer je meni sa svakim dečkom bilo tako.
I oni se nisu bunili. :D

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 3 | 28.01.2012 , 11:17 PM

Quote (Marija_Nikola)
Nismo po ceo dan zajedno ali smo svaki dan i stalno u kontaktu.

To je stvar opet izbora i rezije. Nista ne valja previse.
Bar ja tako mislim.
Parovi koji su 24 sata zajedno, u takvom odnosu dolazi do i do svadja i do razmirica.
Mada eto dokazala si mi da ima iznmike :)

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 4 | 29.01.2012 , 12:21 PM

Quote (Leksi)
Mada eto dokazala si mi da ima iznmike

Drago mi je. yes
Da pokažem drugima da je i to moguće i da je baš lepo. :)

19
poruka na forumu
3 19

post # 5 | 29.01.2012 , 12:28 PM

Ako nekog iskreno volis,gledaces da svaki slobodan trenutak provedes sa tom osobom i da se svakodnevno cujete.Ne treba traziti paznju od njih,pruzice je oni sami,ako nas zaista vole.. baloni

...

69
poruka na forumu
5 55

post # 6 | 31.01.2012 , 3:26 PM

Moj decko je tvrdio da mu je stalo do mene i te fore, niko nije izvlacio to iz njega... Tvrdio je da mu se svidjam ili sta vec... Poceli smo da se vidjamo na svakih 7 dana, nismo se dopisivali... Nista.. I dalje smo zajedno... Mada, mislim da to nije veza... Mnogo je tesko biti sa takvom osobom u vezi
Jednostavno mislim da je devojkama potrebna paznja, jer se one jednostavno mnogo bolje osecaju...! ;)

My eyes more red than the devil is... I'm a muthafucking monster!

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 7 | 10.08.2012 , 10:30 AM

Ja svoju rodjenu sestru kad nazovem i pitam je sta radim ona mi kaze da je s momkom.
Dodje mi da je pitam imas li ti ikog mimo njega da se druzis?

Ne shvatam jednu stvar a to je:
Koliko je bogata komunikacija izmedju dvoje ljudi koji se svakodnevno vidjaju?

U redu, brak je nesto drugo, i tu dolazi do mnotonije ako je svakodnevnica ista, ali veza bi trebala da bude leprsavija.

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 8 | 10.08.2012 , 2:25 PM

Ja se volim viđati svaki dan sa momkom,ali da nismo po cijele dane zajedno. Skoro svaki dan se vidimo pa makar i na 5 minuta. Dođe samo da me vidi i ide dalje. Ali ne bih voljela da smo po cijele dane zajedno. On ima svoje društvo,a ja svoje koje nikako ne bih voljela zanemariti..

A i ako se ne vidimo,čujemo se porukom i to je to. :)

Sve to može postati monotono,a može postati i navika. Ja mislim da je navika mnogo gora od monotonije.

Sve treba imati svoje granice ! :)

486
poruka na forumu
673 4564

post # 9 | 11.08.2012 , 11:02 PM

Nemam problema sa tim...on mi poklanja bas onoliko vremena koliko mi je potrebno da znam da je uvijek tu za mene...daleko smo pa se viđamo jednom do dva puta sedmicno...ali to je po meni super..imamo vremena da se pozelimo..ali i za sebe ,za prijatelje, porodicu..nikakvo pretjerivanje ...zlatna sredina yes yes

♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 10 | 13.11.2012 , 7:26 AM

Ne ocekujem svakodnevnu paznju tj da mi tepa i da se mazi ali ocekujem da me primeti
Ne ocekujem mnogo nista jer to predje u dosadu svi imalo lose dane pa tako i oni
ali ocekujem kad sam tu da me vidi da me poljubi da prica samnom inace uffff

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 11 | 13.11.2012 , 4:34 PM

ne volim to na svakih pet minuta zivkanje... imam i ja takvu drugaricu... tj imam ih vise... ok cujemo se jednom dvaput dnevno, nekad se vidimo dan za danom, nekad se ne vidimo po dva tri dana... ne bih podnela to na svakih par minuta zivkanje, evo sad sam jela, sad sam se kupala, sad idem da ser*em, mislim stvarno... a i kao sto neko rece manje onda bude svadja, i vise se pozelimo... mada nisu svi isti, stvar izbora...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

• Page 1 of 1
  • 1
Search: