Dok te mami secerom te hrani!
|
|
|
post # 1 | 21.01.2012 , 10:27 PM
|
Ima jedna izreka a ide ovako: Dok te mami secerom te hrani, a kad te namami i lebac ti brani.
Sve vam je jasno! Da li se muskarci drasticno promene nakog sto stupe u brak sa zenama? Da li se muskarci obavezno promene u negativnom smislu? Kakva su vasa razmisljanja i stavovi o tome?
U mom slucaju nije tako. Muz se nije promenio, cak sta vise je bolji prema meni. Mada da priznam, nekad to i ne zasluzujem. 
Poruku je menjao/la Leksi - Subota, 21.01.2012, 10:40 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 2 | 22.01.2012 , 12:53 PM
|
|
|
| |
|
post # 3 | 22.01.2012 , 1:04 PM
|
Quote (Leksi) Da li se muskarci obavezno promene u negativnom smislu? Quote (Leksi) U mom slucaju nije tako. Muz se nije promenio, cak sta vise je bolji prema meni.
pitanje/odgovor
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 4 | 22.01.2012 , 3:46 PM
|
Vagabond83, To pitanje sam postavila i drugim zenama, ili muskarcima. A ja sam odgovorila sa svog stanovista.
|
|
| |
279 poruka na forumu
| |
69
| |
637
|
|
post # 5 | 26.01.2012 , 2:24 PM
|
Quote (Leksi) Da li se muskarci drasticno promene nakog sto stupe u brak sa zenama? Da li se muskarci obavezno promene u negativnom smislu? Kakva su vasa razmisljanja i stavovi o tome?
Da promene se ali se menjaju i zene ne mogu da budu isti sa 20,30,40,50 .... Ne mora da bude obavezno u negativnom ali u vecini slucajeva je tako ali se i zene menjaju isto i vecina njih u negativnom smislu. Brak najcesce napravi i od muskarca i od zene da se dosta ulenje,da ne vode racuna o sebi i da se vise ne trude ni oko cega,misle da onog trenutka kad su se potpisali da su sve u zivotu zavrsili.Brak mora da se nadogradjuje,cuva od monotonije i dosade,brano od svih spoljasnih negativnih uticaja.
Lepi,silni,grozni!Zeljan sam te i ja, Da banes pod maskom druga ili gosta;
|
|
| |
|
post # 6 | 27.01.2012 , 9:28 PM
|
Quote (Tugomirka) Brak najcesce napravi i od muskarca i od zene da se dosta ulenje,da ne vode racuna o sebi i da se vise ne trude ni oko cega E to je ziva istina. Licno me nerviraju supruznici koji se opuste, i onda im je kriv svako za njihove nedostatke. Umesto da rade na sebi u svakom smislu. 
|
|
| |