Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Pametne misli velikana

760
poruka na forumu
23 295

post # 1 | 24.01.2012 , 1:51 PM

Albert Ajnštajn - Logika će vas odvesti od tačke A do tačke B. Mašta će vas odvesti bilo gde. –
Martin Luter King Jr. - Svaki čovek mora za sebe da odluči da li će hodati u svetlu kreativnog altruizma ili u mraku destruktivnog egoizma.
Sigmund Frojd - Moralan je svako ko reaguje već i na iskušenje koje doživljava u samom sebi, ne prepuštajući mu se.
Antoan de Sent Egziperi - Ja ne znam za drugu slobodu osim za slobodu uma.
Ivo Andrić - Tako je živa kod slabog čoveka potreba da se vara i tako neograničena mogućnost da bude prevaren.
Pablo Pikaso - Inspiracija postoji, ali ona vas mora zateći dok radite.
Marko Aurelije - Neka vaše mišljenje bude utišano!
Oskar Vajld - Dok u sebe veruješ dotle ćeš umeti da živiš.
Milan Kundera - Svaki je ljudski život višeznačan. Prošlost svakog od nas moguće je podjednako uspešno prilagoditi biografiji omiljenog državnika kao i biografiji zločinca.
Majka Tereza - Ne postoje velike stvari, postoje samo male stvari učinjene sa mnogo ljubavi.
Sofi - Jak čovek je onaj koji se smeje dok mu srce plače.
Paolo Koeljo - Da bi verovao u svoj vlastiti put, nema potrebe da dokazuješ kako je tuđi pogrešan.
Aristotel - Prijateljstvo je jedna duša u dva tela.Nemoguće je da se sve dokazuje.Nada je san budnih.
Alfons Kap - Sreća se sastoji od izbegnutih nesreća.
A.G. Matos - Postati covek je lepse nego postati kralj.Ljudi prastaju sve osim iskrenosti.
Agata Kristi - Žena zaboravlja lakše nego muškarac, ali se ona i lakše seća onog što je zaboravila.
Bataj - Ljubav je samo krik pobune protiv praznine života.
Bob Houp - Jedno ne razumem: žene su sve više gole, a modni kreatori i proizvodjaći tekstila posluju sve bolje.
Bodler - Volim te jer si mi dala ljubav, volim ljubav, jer si mi je ti dala.
Belmondo - Verna žena je ona koja se okomi samo na jednog muškarca.
Cezar - Nikada nije ni bilo kao što je bilo.
Ciceron - Nije dovoljno sticati znanje, već ga treba i upotrebljavati.Pokoravamo se zakonima da bi bili slobodni.
Dima Sin - Ko čita zna mnogo, ko zapaža zna još više.
Dior - Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
Duhamel - Istina postoji, izmišlja se samo laž.
Dušan Radović - Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

Evo nesto sto sam zabelezio u mojoj svesci tokom svih ovih godina :D

Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 2 | 24.01.2012 , 7:07 PM

• Page 1 of 1
  • 1
Search: