Ne ide mi iz glave ?
|
|
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 1 | 24.01.2012 , 11:11 PM
|
Ovako, idem u razred zajedno sa jednom prijateljicom vec nekoliko godina i skoro od pocetka, ja sam njoj dokazivao da mi se svidja, prvo kao prijateljica a kasnije da sam zainteresovan i za vise (valjda je primjetila) i tako, samo sam je vidjao u skoli, kada god je pitam da izadjemo nema vremena, na primjer na raspustu sam je jednom prilikom pitao a ona odgovorila nesto tipa : "Ma imam mnogo obaveza, ali dug je raspust skontat cemo" .. Ma da, sta ce onda biti kada pocne raditi ili nesto ? Ne razumijem stvarno. Onda sam jos poceo primjecivati neke promjene, nebitno je to sada. I nedavno sam odlucio da joj kazem da mi se svidja a ona je odmah pocela nesto filozofirati i onda me je naljutila jer ne govori iskreno onako kako zeli, pa sam joj rekao svasta i sta mislim o njoj i naljutila se na mene.. Nego, od tada je bas redovno sanjam sto me bas nervira, ne pricam sa njom a rado bi joj rekao, a i prije sam je sanjao par puta, ni jednu osobu cesce ne sanjam, a imam osjecaj da smo zauvijek zavrsili. Nadam se da ste sve razumjeli, ako je sta nejasno recite, ovo sam nabrzinu i pod stresom pisao.
<3 Bancy <3
|
|
| |
|
post # 2 | 25.01.2012 , 0:08 AM
|
Brate... ti su pukooooooo u nju ne izlazi ti iz glave u podsvesti ti je al' jesi sagledao situaciju iz svih mogucih uglova? sa takvim stvarima inace sa zenama treba biti opipljiv.... mada.. rekao si joj sta mislis i imas respect od mene za to.. ljubav tu ocigledno nije obostrana ali(ovo ali je cudesna rec hah) ko zna mozda postoje stvari koje ni ti ne znas.. Po meni ide ovako "Ne trci za devojkom nece ti doci okreni joj ledja i sama ce ti prici " ... E sad jedino je pitanje da li je jos uvek volis ili si zavrsio sa tim stavio tacku i nikad je vise u zivotu ne zelis videti ? Care sve je na tebi.... Srecno ! Ala se napisah 

|
|
| |
|
|
post # 4 | 25.01.2012 , 0:17 AM
|
Pricica ti je malo konfuzna, nema nekog konkretnijeg objasnjenja... No, na osnovu procitanog, zakljucio sam da tvoja psiha, ti, tvoj mozak ili kako ti se vec dopada... Reaguje sasvim normalno. Kapiram da si se malo zatreskao i da si sada u down-u. Inace, ljudi obicno sanjaju svoje nepostignute ciljeve, razresavaju konflikte u snu, pa tako i ti. Dakle, o5 neka uobicajena, normalna reakcija. Za kraj bih ti porucio: live ur life, go on! Naci ce se vec neka devojcica za tebe, ima vremena. Nadji sebi neku okupaciju. Eto, npr. budi malo aktivnji na Extra Cafe-u. I, da ne zaboravim... Bas je lepo sto si podelio svoje ljubavne probleme ovde sa nama i hvala ti na tome. Nadam se da sam ti pomogao bar malkice.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 5 | 25.01.2012 , 0:28 AM
|
Vreme ce ti dati deo odgovora, ostalo ces sam ukapirati. . . Kako god, srecno! 
. . .
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 6 | 25.01.2012 , 0:28 AM
|
Jesi, lijepo je popricati ovako sa nekim, bolje i to nego zadrzati za sebe. 
<3 Bancy <3
|
|
| |
|
post # 7 | 25.01.2012 , 0:34 AM
|

|
|
| |
|
post # 8 | 25.01.2012 , 1:09 AM
|
Quote (lemedragon) Jesi, lijepo je popricati ovako sa nekim, bolje i to nego zadrzati za sebe.
Tacno! Btw, uvek sam tu kada zatreba, just call me. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 9 | 18.04.2012 , 12:10 PM
|
http://www.youtube.com/watch?v=jDMpPG6RxSQ
ovuu unoooc necu biti treeezan ovu noc ja za sebe ne znaaama oovu noco o o o o o oc tututu
Brateeee pravi se mrtav ladan i ko da se nista nije desilo izmedju vas, iako jeste iako ti tesko pravi se mrtav ladan pali 101% iskuliraj je skroz,ako ona usput kulira onda i ti batali u pm :S ima ih hvala bogu kolko hoces...
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 10 | 18.04.2012 , 12:29 PM
|
Upravu si brate.... Naci ce se prava 
<3 Bancy <3
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 11 | 18.04.2012 , 12:36 PM
|
Jednom mora pa da ga jebes... 100 ljudi 100 cudi..1 moras naci 
|
|
| |
|
post # 12 | 18.04.2012 , 12:49 PM
|
lemedragon Odstani!!!!!!!!!!
Ta devojka apsoutno nije zaineresirana za tebe. Ti si nju otjerao od osebe sa tim sto si joj pokazivao dokazivao da ti se svidja Kazes sanjas je tu te razumem znam takve snove to je zato sto je ceznja velika sto bi voleo da se zelja ispuni Kazes kad si joj rekao da i sta osecas prema njoj naljutla te nije bila iskrena JESI SIGURAN DA NIJE ? Ona nije odgovorira ono sto si ti ocekivao pa ti se cini bila je neiskrena ali ocigledno stinu je prcala Vidis sad ne pricate al imas nocnu moru to je gore od icega Budi borac ne gubi nadu mozda ti ona sama pridje jedng dana a do tad nadji neku drugu mozda bas ta druga bude razlog vaseg pocetka mslim tebe i tvoje nocne more. I ni slucajno joj ne dokazuj nista vise 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 13 | 17.09.2012 , 2:13 AM
|
lemedragon Ja ti savetujem da se izvinis iako ti to tesko pada,ako zelis nesto da postignes,izvini se Mislim da neces pogresiti 
|
|
| |
|
post # 14 | 17.09.2012 , 2:32 AM
|
lemedragon, ja verujem da je ona shvatila od onog trena kada si poceo da joj se nabacujes, da ti se svidja... e sad, obicno je ovakvo ponasanje (njeno) znak da ona ne zeli nista vise od prijateljstva... u vecini slucajeva je to tako.. e sad, mozda u tvom slucaju nije, nzm... mada, pogresio si mnogo sa tim sto si joj sve rekao u lice sta mislis o njoj, i sto si je uvredio i povredio, jer, da si zaista nesto vise zeleo sa tom osobom, i da je stvarno sve ovako kako govoris, nebi tako reagovao i svasta joj rekao... vec bi birao reci... U ovakvim slucajevima, trebas biti smiren,pribran, pre svega strpljiv... i polako mozda bi sve doslo onako kako zelis... sada, sumnjam da ista mozes uciniti... msm, nadam se da gresim, za tvoje dobro, tj srecu...
Quote (Moonchild007) Ja ti savetujem da se izvinis iako ti to tesko pada,ako zelis nesto da postignes, I da,slazem se sa kolegom, definitivno treba da se izvinis...
Poruku je menjao/la Deki87 - Ponedeljak, 17.09.2012, 2:32 AM
:P
|
|
| |
|
post # 15 | 19.09.2012 , 9:54 PM
|
ona je shvatila da ti se sviđa ali ti se njoj ne sviđaš uključila je ignor lepo ti to zaboravi
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
post # 16 | 20.09.2012 , 7:54 PM
|
Izvini joj se, reci joj sta osecas na lep nacin. I sta bude bice, bolje da znas na cemu si.
/
|
|
| |