Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Ne tvrdim da je Sloba ziv, ali nemam ni dokaze da je mrtav",

760
poruka na forumu
23 295

post # 1 | 25.01.2012 , 12:59 PM

Prvo bih skrenuo Vasu paznju na izjavu Bate Zivojinovica. „Nemam dokaze da je Slobodan Milosevic mrtav“,tvrdi Bata Zivojinovic . Prenosim Vam odlomak iz njegovog intervjua koji je dao za magazin „CODE“ broj 3,od 17.-23.avgusta 2009. na stranicama 34.-39. Evo sta Bata kaze o Slobi.

PITANJE novinara glasi,citiram:„Zbog cega kazete da Slobodana Milosevica niko nije video mrtvog? Verujete da on nije mrtav?“

ODGOVOR BATE ZIVOJINOVICA GLASI,citiram:“NIKO MILOSEVICA NIJE VIDEO MRTVOG ,A POGOTOVU MI SRBI NISMO VIDELI CAK NI FOTOGRAFIJE ,JER NE POSTOJI TAKAV ZAPIS. NJEGOV LIMENI KOVCEG NIJE OTVARAN! U POZAREVCU JE JEDAN OTPORAS GLOGOVIM KOCEM PROBIJAO SANDUK I NIJE GA NASAO. A NI MIRA,MARIJA I MARKO NISU BILI NA SAHRANI! NI U JEDNOJ ARHIVI NITI DOKUMENTACIJI NIJE ZAPISANO DA ON LEZI MRTAV. NE TVRDIM DA JE ZIV,ALI NEMAM NI DOKAZE DA JE MRTAV! BIO SAM NA SAHRANI U POZAREVCU,ALI SANDUK NIJE OTVARAN!“.
Kraj citata na stranici 39.

Postavlja se logicno pitanje da li je Sloba mozda ziv,ili je mrtav? Ako je zaista umro gde je onda sahranjen? U POZAREVCU JE JEDAN OTPORAS GLOGOVIM KOCEM PROBIJAO SANDUK I NIJE GA NASAO. Gde je Sloba nestao?
Sta vi mislite?

OPSIRNIJE http://www.lepotani.com/articleview.aspx?articleid=346

Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 2 | 25.01.2012 , 3:36 PM

Quote (Dro0ps)
Postavlja se logicno pitanje da li je Sloba mozda ziv,ili je mrtav?

iskreno bas me briga za njega... kao i za sve politicare... jedino gotivim seselja ostali su svi gov*a... ali nije iskljuceno da je ziv...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 3 | 25.01.2012 , 3:51 PM

Hmmm..zanimljiva tema... Danas je sve moguce, nista me ne moze iznenaditi... :D Svi tvrde da je Arkan mrtav, a niko sliku nije uslikao, Ceca nije plakala na sahrani, grob cuvaju njegovi tigrovi... Cuo sam da je i Tose ziv...

Poruku je menjao/la Mortal - Sreda, 25.01.2012, 3:51 PM

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 4 | 30.01.2012 , 9:53 PM

A ko je Arkana video mrtvog? :D
Ali slažem se sa Marijanom potpuno.
Quote (MarijanaBK1)
iskreno bas me briga za njega... kao i za sve politicare... jedino gotivim seselja ostali su svi gov*a... ali nije iskljuceno da je ziv...

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 5 | 30.01.2012 , 9:58 PM

Zanimljiva tema kad malo bolje razmislisstvarno Slobu niko nije video mrtvog, ono kad se sanduk spusta u zemlju obicaj je pre toga da se otvori sadnuk i da se oprosti sa mrtvacem jos 1, to kod Slobe nije bilo. :D I sto kaze Mortal, ima price kao da je i Tose ziv, mada ne verujem, a za Arkana neam pojma :D

4750
poruka na forumu
495 2877

post # 6 | 30.01.2012 , 9:59 PM

Za sve velike diktatore medju njih spada i Slobo su zivi i ako kazu da nisu bar ja tako mislim

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 7 | 30.01.2012 , 10:35 PM

Nikad mi nisu bili jasni ljudi, kojih zanima istorija (proslost)?
Koliko trebas biti nesrecna i nedefinisana licnost da svoju sadasnjoj zamaras prosloscu i istorijom?
Umesto da svako radi na sebi za svoju sadasnjost, i skoru buducnost, oni razglabaju o proslosti.

Iskreno briga me za tim monstrumima!
Briga me, ko je ziv, ko je mrtav.
Ko su oni meni ili nama da se mi bavimo njima i njihovim zivotima? Niko i nista.

Ti isti vam nisu dali bolju buducnost, nego namerno vas zaglavili u istoriji. Ali manite se nje.
Zivite i gradite sebe kao licnosti, neka vasem dedetu budete idol vi, a ne neki tamo monstrumi o kojima ne vredi nista reci.

Poruku je menjao/la Leksi - Ponedeljak, 30.01.2012, 10:38 PM

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

228
poruka na forumu
65 697

post # 8 | 31.01.2012 , 2:37 PM

Quote (Leksi)

istorija se ponavlja.
verovatno iz tog razloga.

Poruku je menjao/la starless - Utorak, 31.01.2012, 2:38 PM

760
poruka na forumu
23 295

post # 9 | 01.02.2012 , 2:43 PM

Koliko trebas biti nesrecna i nedefinisana licnost da svoju sadasnjoj zamaras prosloscu i istorijom?
Umesto da svako radi na sebi za svoju sadasnjost, i skoru buducnost, oni razglabaju o proslosti.

Ovu temu sam postavio,tojest nasao sam clanak u novinama,koji mi je zapao za oko,
zato sto nas truju lazima ceo zivot.razmislite samo kako bi danas ziveli,vrati se u prolost i razmisli o tome...
primer da je tu bio Tito..Primer da ameri nisu posvadjali bivsu sfrj...
Ljudi baronisu,sve lazov do lazova.
Hteo sam da cujem vase misljenje sta vi mislite o ovome,
ima neke istine tu......

A ja gledam na sutra i mislim na sutra.Posto vidim taj komentar se odnosio na mene,tojest pronasao sam se u njemu...
Al istorija je bitna za svaki deo covecanstva.
Prelistaj malo neke novine i pogledaj koliko se ljudi vraca u proslost,pa cak i za vreme onog plemena MAYA iz sela tikal
kojima se zavrsava kalendar na kraj sveta 21.12.2012.. :)
I sto bi rekla starless, nazalost tako je!!!

Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: