Ne tvrdim da je Sloba ziv, ali nemam ni dokaze da je mrtav",
|
|
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
post # 1 | 25.01.2012 , 12:59 PM
|
Prvo bih skrenuo Vasu paznju na izjavu Bate Zivojinovica. „Nemam dokaze da je Slobodan Milosevic mrtav“,tvrdi Bata Zivojinovic . Prenosim Vam odlomak iz njegovog intervjua koji je dao za magazin „CODE“ broj 3,od 17.-23.avgusta 2009. na stranicama 34.-39. Evo sta Bata kaze o Slobi.
PITANJE novinara glasi,citiram:„Zbog cega kazete da Slobodana Milosevica niko nije video mrtvog? Verujete da on nije mrtav?“
ODGOVOR BATE ZIVOJINOVICA GLASI,citiram:“NIKO MILOSEVICA NIJE VIDEO MRTVOG ,A POGOTOVU MI SRBI NISMO VIDELI CAK NI FOTOGRAFIJE ,JER NE POSTOJI TAKAV ZAPIS. NJEGOV LIMENI KOVCEG NIJE OTVARAN! U POZAREVCU JE JEDAN OTPORAS GLOGOVIM KOCEM PROBIJAO SANDUK I NIJE GA NASAO. A NI MIRA,MARIJA I MARKO NISU BILI NA SAHRANI! NI U JEDNOJ ARHIVI NITI DOKUMENTACIJI NIJE ZAPISANO DA ON LEZI MRTAV. NE TVRDIM DA JE ZIV,ALI NEMAM NI DOKAZE DA JE MRTAV! BIO SAM NA SAHRANI U POZAREVCU,ALI SANDUK NIJE OTVARAN!“. Kraj citata na stranici 39.
Postavlja se logicno pitanje da li je Sloba mozda ziv,ili je mrtav? Ako je zaista umro gde je onda sahranjen? U POZAREVCU JE JEDAN OTPORAS GLOGOVIM KOCEM PROBIJAO SANDUK I NIJE GA NASAO. Gde je Sloba nestao? Sta vi mislite?
OPSIRNIJE http://www.lepotani.com/articleview.aspx?articleid=346
Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 25.01.2012 , 3:36 PM
|
Quote (Dro0ps) Postavlja se logicno pitanje da li je Sloba mozda ziv,ili je mrtav?
iskreno bas me briga za njega... kao i za sve politicare... jedino gotivim seselja ostali su svi gov*a... ali nije iskljuceno da je ziv...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 25.01.2012 , 3:51 PM
|
Hmmm..zanimljiva tema... Danas je sve moguce, nista me ne moze iznenaditi... Svi tvrde da je Arkan mrtav, a niko sliku nije uslikao, Ceca nije plakala na sahrani, grob cuvaju njegovi tigrovi... Cuo sam da je i Tose ziv...
Poruku je menjao/la Mortal - Sreda, 25.01.2012, 3:51 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 4 | 30.01.2012 , 9:53 PM
|
A ko je Arkana video mrtvog? Ali slažem se sa Marijanom potpuno. Quote (MarijanaBK1) iskreno bas me briga za njega... kao i za sve politicare... jedino gotivim seselja ostali su svi gov*a... ali nije iskljuceno da je ziv...
|
|
| |
|
post # 5 | 30.01.2012 , 9:58 PM
|
Zanimljiva tema kad malo bolje razmislisstvarno Slobu niko nije video mrtvog, ono kad se sanduk spusta u zemlju obicaj je pre toga da se otvori sadnuk i da se oprosti sa mrtvacem jos 1, to kod Slobe nije bilo. I sto kaze Mortal, ima price kao da je i Tose ziv, mada ne verujem, a za Arkana neam pojma 
|
|
| |
|
post # 6 | 30.01.2012 , 9:59 PM
|
Za sve velike diktatore medju njih spada i Slobo su zivi i ako kazu da nisu bar ja tako mislim
|
|
| |
|
post # 7 | 30.01.2012 , 10:35 PM
|
Nikad mi nisu bili jasni ljudi, kojih zanima istorija (proslost)? Koliko trebas biti nesrecna i nedefinisana licnost da svoju sadasnjoj zamaras prosloscu i istorijom? Umesto da svako radi na sebi za svoju sadasnjost, i skoru buducnost, oni razglabaju o proslosti.
Iskreno briga me za tim monstrumima! Briga me, ko je ziv, ko je mrtav. Ko su oni meni ili nama da se mi bavimo njima i njihovim zivotima? Niko i nista.
Ti isti vam nisu dali bolju buducnost, nego namerno vas zaglavili u istoriji. Ali manite se nje. Zivite i gradite sebe kao licnosti, neka vasem dedetu budete idol vi, a ne neki tamo monstrumi o kojima ne vredi nista reci.
Poruku je menjao/la Leksi - Ponedeljak, 30.01.2012, 10:38 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
65
| |
697
|
|
post # 8 | 31.01.2012 , 2:37 PM
|
Quote (Leksi) Nikad mi nisu bili jasni ljudi, kojih zanima istorija (proslost)?
istorija se ponavlja. verovatno iz tog razloga.
Poruku je menjao/la starless - Utorak, 31.01.2012, 2:38 PM
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
post # 9 | 01.02.2012 , 2:43 PM
|
Quote Nikad mi nisu bili jasni ljudi, kojih zanima istorija (proslost)? Koliko trebas biti nesrecna i nedefinisana licnost da svoju sadasnjoj zamaras prosloscu i istorijom? Umesto da svako radi na sebi za svoju sadasnjost, i skoru buducnost, oni razglabaju o proslosti.
Ovu temu sam postavio,tojest nasao sam clanak u novinama,koji mi je zapao za oko, zato sto nas truju lazima ceo zivot.razmislite samo kako bi danas ziveli,vrati se u prolost i razmisli o tome... primer da je tu bio Tito..Primer da ameri nisu posvadjali bivsu sfrj... Ljudi baronisu,sve lazov do lazova. Hteo sam da cujem vase misljenje sta vi mislite o ovome, ima neke istine tu......
A ja gledam na sutra i mislim na sutra.Posto vidim taj komentar se odnosio na mene,tojest pronasao sam se u njemu... Al istorija je bitna za svaki deo covecanstva. Prelistaj malo neke novine i pogledaj koliko se ljudi vraca u proslost,pa cak i za vreme onog plemena MAYA iz sela tikal kojima se zavrsava kalendar na kraj sveta 21.12.2012.. I sto bi rekla starless, nazalost tako je!!!
Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!
|
|
| |