|
Osobe s' kojima se ne cujemo i vise nista nije kao pre ?
|
|
|
|
post # 1 | 26.01.2012 , 3:37 PM
|
Evo dajem primer fb. Upoznavanje preko fb-a je kratkotrajno i brzo se zaboravi... Da li ste vi imali takvih situacija ?

|
|
| |
|
|
|
post # 3 | 27.01.2012 , 7:59 PM
|
Obicno su to bivse devojke 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 4 | 27.01.2012 , 8:19 PM
|
Pa imao sam takvih slucajeva ono dopisujes se sa nekim i posle nisi na fb duze vreme i kad udjes ne posaljes poruku nadas se da ce ona i nista 
|
|
| |
|
|
post # 5 | 15.02.2012 , 11:51 AM
|
Ja nikada ne zaboravljam osobe koje su mi znacile...cak ni kada one mene zaborave... 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
|
post # 6 | 15.02.2012 , 12:41 PM
|
Quote (Punisher1) Evo dajem primer fb. Upoznavanje preko fb-a je kratkotrajno i brzo se zaboravi... Da li ste vi imali takvih situacija ? Slažem Se !! Mene FB strašno nervira 
Life is Like a Box of Ammo... 
|
|
| |
|
|
post # 7 | 27.02.2012 , 5:28 PM
|
Još pitaš. Inače na netu volim da posjećujem chatove. Tu sam se upoznala s njih milion i dopisivala neko vrijeme,ali eto kasnije se to zaboravi. Čak i ljudi iz "realnog" svijeta ponekada zaborave na osobe koje su im nekada bile drage. Imam prijatelja koji kada je našao djevojku zaboravio na sve okolo. Ne volim to i pokušavam da sa svima ostanem u nekakvom ok odnosu. 
|
|
| |
|
|
post # 8 | 27.02.2012 , 6:22 PM
|
imam par takvih osoba na fb ..i jednu veoma vaznu u pravom zivotu ali taj ponos.... 
|
|
| |
213 poruka na forumu
| |
5
| |
74
|
|
|
post # 9 | 02.03.2012 , 10:50 AM
|
Ja se nisam čuo s pojedinim drugarima iz osnovne škole već 4 godine (tj. od kako smo završili osnovnu školu ).Samo s par njih još uvijek imam kontakt, jer idemo u istu srednju školu.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
|
post # 10 | 05.07.2012 , 2:19 AM
|
Da bila sam u takvoj situaciji tu osobu je ne moguce da zaboravim.. jednostavno sam se previse navikla na nasa dopisivanja to je postalo dio mog zivota i onda odjednom sve padne u vodu.. kao da nista nije ni bilo.. al je ostavilo veeliki utisak na mene..
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |