All about "fejsbuk"
|
|
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 1 | 27.01.2012 , 1:17 AM
|
Kakvo je vrijeme doslo, nekima je FB postao vazniji od pravog zivota, ne razumijem one koji su dio tog zla, imao sam i ja FB donedavno ali sam obrisao, nerviraju me vise. Nije ni problem ko je jos uvijek na ovoj "drustvenoj" mrezi vec su problem oni koji ga pogresno koriste. Vazno je imati sto vise lajkova, bolje im je pricati na chat nego izaci na kavu ? Nemam ni ja puno prijatelja, nisam odavno otisao na kavu ali naci cu vremenom prijatelje, bolje mi je i to nego da se "druzim" sa fb prijateljima. Ja bi sve dao da se FB ugasi, ne razumijem sta je nekim ljudima u glavama, oni vise vremena na FB provedu nego napolju !! To nije normalno. Radije neka igraju igrica, imaju vece koristi od te gluposti. Za sta Vi koristite fejsbuk i sta mislite o njemu ? Kritike/pohvale pisite sta god zelite.
<3 Bancy <3
|
|
| |
|
post # 2 | 27.01.2012 , 4:01 PM
|
ma nisam bas za to da se ugasi.. al ne treba preterano biti na kompu inace... 

|
|
| |
|
post # 3 | 06.02.2012 , 6:07 PM
|
Bolest zvana Fb vidite ovo i jos lako moguce da joj je otac ili neki blizi rodjak...ne bi me iznenadilo,koliko su se poremetili ljudi...
Al bitno je da se lajkuje status
ne treba da se ugasi al bilo bi dobro da se ogranici svima ispod 20 god ili da se placa pa da ne moze svaka budala da ga ima...
Fajlovi:
0770802.jpg
(48.4 Kb)
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 4 | 06.02.2012 , 6:20 PM
|
Ima neko njen fejsbuk ? Da joj Marko da po gasu, a ne da ide kod nekog dekice Davore bre trebao si da sakrijes ovako lepu bradavicu Fejsbuk je nova javna kuca, jeb* ko koga stigne.. Ugasio bih ga bez razmisljanja 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 5 | 06.02.2012 , 8:10 PM
|
Covek je platio, sta hocete.. ? 
|
|
| |
|
post # 6 | 06.02.2012 , 8:19 PM
|
Quote (Unique) Covek je platio, sta hocete.. ? Nema buraz taj ni kuceta ni maceta, a kamoli da plati 
|
|
| |
|
post # 7 | 06.02.2012 , 8:25 PM
|
Quote (Mortal) Nema buraz taj ni kuceta ni maceta, a kamoli da plati
Ej buraz, nadje se svakome neki dinar za 'vako nesto.. i najgorim seljacima kao sto je ovaj. Elem.. ne cudi na ovoj slici uopste on, vec ova mlada fufica puna "potencijala" ... jad, beda i cemer.
|
|
| |
|
post # 8 | 06.02.2012 , 9:08 PM
|
Unique, Pre bih se izivljavao na tebi za 10e nego da ovoj likusi dam 20e 
|
|
| |
|
post # 9 | 07.02.2012 , 0:15 AM
|
Ja sam za da se ugasi facebook, jer ljudi provode previše vremena za racunarom, i gube smisao za pravim životom.
Nego, slatka ova mala gore, koliko košta? 
|
|
| |
|
post # 10 | 07.02.2012 , 10:08 AM
|
Quote (Mortal) Unique, Pre bih se izivljavao na tebi za 10e nego da ovoj likusi dam 20e
Hahahhahahaahhha, ma nije valjda?
Quote (dragan_93) Ja sam za da se ugasi facebook, jer ljudi provode previše vremena za racunarom, i gube smisao za pravim životom.
Nego, slatka ova mala gore, koliko košta?
Ne znamo jos Dragane, nismo stupili u kontakt.. ako saznamo, javicemo ti. 
|
|
| |
|
|