Hack
|
|
136 poruka na forumu
| |
33
| |
436
|
|
post # 1 | 27.01.2012 , 5:45 PM
|
Znaima me smiju li se postavljati Tutoriali o Hackovima i td...Nish opasno. pitao sam 100x preko chata nitko ne odg nista...
"Bosanac95 is not a hacker or programmer, he just loves to experiment" 
|
|
| |
|
post # 2 | 27.01.2012 , 6:24 PM
|
bosanac95, na youtube mozes da postavis, ali ce ga skitunti admin sa youtub-a .
Se time bavis ili iz radoznalosti ? 
PerOooO
|
|
| |
|
post # 3 | 27.01.2012 , 6:26 PM
|
bosanac95, zavisi, tutorijal je o čemu ?
|
|
| |
|
|
|
136 poruka na forumu
| |
33
| |
436
|
|
post # 7 | 27.01.2012 , 6:45 PM
|
Quote (Olli43) Na youtub-u ne skidaju, ovde skidaju imao bih da postavim na hiljade tema o hakovanju ali nedaju, ne samo o hakovanju nego i kako da se zastitis od upada hakera.... neke zanimljivosti o trojancima.... svasta, samo sto nedaju, JEL MOZE DA POSTAVLJAMO NA ENGLESKOM DA BI BIO HACKER MORAS DA ZNAS ENGLESKI..... KO NEZNA TAJ NECE ZNATI a ako ptevodi na googletrans... dobice iseckan tekst i nece znati o cemu se radi necu postavljati kako srusiti websajt, kako provaliti adminovu sifru, sifru na feisu itd.. cisto edukativno.. sta mislite admini???? nista lazno sve sto radi!!!!!!!!!!!!! i ako moze na forumu deo webzastita, ili hack.... A napokon netko tko me razumije msm da se pomalo boje za vlastitu str,acc i td..
"Bosanac95 is not a hacker or programmer, he just loves to experiment" 
|
|
| |
|
post # 8 | 27.01.2012 , 6:50 PM
|
Mislim da smo vam rekli nista sto ima veze o hakovanju...
Quote (bosanac95) msm da se pomalo boje za vlastitu str,acc i td..
da da vi hakeri sa 15-16 god ste nam najveca pretnja
ko stvarno zna ne ide oko i prica ja sam haker itd...
samo treba da neko zajebe svoj komp sa vasim tutorijalima...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
136 poruka na forumu
| |
33
| |
436
|
|
| |
|
post # 10 | 27.01.2012 , 6:58 PM
|
E hakeri moji... Programi se ne traže, ne prave se tutorijali, nego se uče programski jezici...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 11 | 27.01.2012 , 6:59 PM
|
Quote (bosanac95) ovaj sam post napravio da vidim smije li se postavljati ne da se vrijedjamo.!!
naravno ne vredjamo se, al evo i 3 put nista sto ima veze sa hackom, nikakvi tut, nikava pomagala il objasnjena kao sto se ni na jednom ozbiljnom forumu ili sajtu te stvari ne smeju postavljati ( sto vise zabranjene su ) tako ni ovde... 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|