KOJU SREDNJU SKOLU DA UPISEM??
|
|
|
post # 1 | 29.01.2012 , 0:13 AM
|
Ljudi imam jedan stvarno veeeliki problem,a to je ne znam koju srednju skolu da upisem!Zavrsavam osmi razred,pitala sam i starije drugare za savet i roditelje,bukvalno sve koje poznajem,ali do sad kakve sam primere dobijala,i nisu mi se bas svideli -.- Inace,ne volim matematiku i fiziku ali mi hemija dobro ide. :)[b]
|
|
| |
|
post # 2 | 29.01.2012 , 0:18 AM
|
Glupo je da ti mi kazemo sta da upises. Mozemo samo da ti navedemo prednosti ili mane, svoje ili neke druge profesije. Ja licno volim medicinu, ali tu nema 'leba. Tako da ti to ne savetujem. A time ti nisam pomogao nikako. Zar ne? Ako volis hemiju, mozda bi ti "legla" farmacija (farmaceutski tehnicar) ili hemijski tehnicar, mozda kozmeticar...
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 3 | 29.01.2012 , 0:21 AM
|
Pa da Razmisljam izmedju ekonomske i gimnazije.. samo sa gimnazijom nemam nista,a volela bih da upisem fakultet dramskih umetnosti,al' kao sto kazes "tu nema 'leba" Pa ne bih volela da mi to bude jedina opcija,a da je neka druga sk. umesto gimnazije onda bih mogla nesto da izvucem..
|
|
| |
|
post # 4 | 29.01.2012 , 0:23 AM
|
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |