Da li biste pomogli nekome ko je u nevolji?
|
|
|
|
post # 2 | 29.01.2012 , 3:14 PM
|
Hm....prvo bih stupio u kontakt sa njim. Pokusao da ga bolje upoznam i nakon odredjenog vremena bih mogao da kazem da li bih pomogao ili ne. U coveku uvek postoji sumnja "a sta ako laze". Ali kada bih bio uveren 100% da je iskren uz naravno materijalne dokaze,pomogao bih. Naravno ako mogu...
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 3 | 29.01.2012 , 3:24 PM
|
Da, sve zavisi od mog financijskog stanja.. 
<3 Bancy <3
|
|
| |
279 poruka na forumu
| |
69
| |
637
|
|
post # 4 | 29.01.2012 , 3:27 PM
|
Quote (Vagabond83) Hm....prvo bih stupio u kontakt sa njim. Pokusao da ga bolje upoznam i nakon odredjenog vremena bih mogao da kazem da li bih pomogao ili ne. ..A sta ako je tom nekom hitno potrebna pomoc(bolasna majka,bez grejanja,slaba hrana,nedostatak lekova) pa nema vremena za upoznavanje.POsle koliko vremena ti mozes da tvrdis da poznajes nekoga? Ovo je neko koga ti poznajes.Trenbutno ne zelim da kazem o kome se radi ali cu uskoro postaviti broj ziro racuna na koji ce moci da se uplate pare.Unapred strahujem da ce odziv biti mali.Volela bih da me razuvere.Added (29 Jan 2012, 2:27 PM) ---------------------------------------------
Quote (lemedragon) Da, sve zavisi od mog financijskog stanja..
Sasvim prihvatljiv odgovor.Svako prema svojim mogucnostima.
Lepi,silni,grozni!Zeljan sam te i ja, Da banes pod maskom druga ili gosta;
|
|
| |
|
|
|
|
post # 8 | 29.01.2012 , 3:56 PM
|
Pa nije frka pomoci vec frka je procedura..znaci ja bih prvo morala obnoviti svoj racun u banci..a nisam sigurna ni da ga imam vise..a pomogla bih..koliko mogu..samo ne znam vremenski dokad bih to mogla stici...banka nije u mom mjestu ...
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
|
post # 10 | 29.01.2012 , 4:07 PM
|
Ne znam ni ja to..morala bih vidjeti ..a pomogla bih nije frka..ak na to mislite..sto da ne naravno koliko mogu
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 29.01.2012 , 5:35 PM
|
pa bih naravno akobi bio u mogucnosti od finansija
STAVIM MOJ KURAC U ZENINO DUPE PA JOJ GA PUSIM ZA 10 DIN SAT HAHAH.
|
|
| |
|
post # 14 | 29.01.2012 , 8:44 PM
|
Zavisi o kakvoj se pomoci radi i kakvoj nevolji,svakako bi pomogla bilo kome,ali imam dosta losha iskustva u tome,ili ssam pomagala mozhda pogreshnim ljudima ,uglavnom ako su finansije posle jedva ishchupam rodjeni novac,a i kada su druge stvari u pitanju,osecam shto vishe nekome pomazhesh on trazhi josh vishe i na kraju vrati ti sto puta gore.... u sushtini mislim da se svet previshe iskvario a i ljudi,sada u ovim vremenima pomazhem i pomogla bi ljudima koji stvarno gladuju i koji su nedaj Bozhe bolesni pa im treba skupljanje novca za izlechenje.......
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 15 | 30.01.2012 , 0:04 AM
|
Da nije B****e?
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 16 | 30.01.2012 , 0:07 AM
|
Pomogao bih onoliko koliko je to u mojoj moci. A, ako je ovde neko zaista u problemu, neka se javi. Tu sam da saslusam i pomognem koliko mogu.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
|
post # 19 | 30.01.2012 , 12:34 PM
|
Marija_Nikola, Ako ti fali ljubav, rado cu ti pomoci 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 20 | 30.01.2012 , 12:40 PM
|
Quote (Mortal) Ako ti fali ljubav, rado cu ti pomoci Ovde nije reč o meni. I ne fali mi, hvala ti. Ali nisi odgovorio na temu. 
|
|
| |