Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Kucni bioskop Quadro

363
poruka na forumu
29 337

post # 1 | 01.02.2012 , 8:45 PM

Skoro sam dobio od kuma ovaj kucni bioskop Quadro.. Sve sam dobro povezao i to radi.. Kada pustam filmove sa originalnih diskova onda je sve u redu, ali kad hocu da pustim neki film sto sam ja rezao nece.. Neki film nece ni da pokrene, dok neki hoce da pusti ali preskace neke delove i sam secka video, kao i to sto nece da nadje prevod koji sam naravno skinuo preko neta i sjedinio sa filmom... Da li mozda format filma treba da bude odredjen???

Ја сам године провео са тобом, теби дао све за тебе живео...

255
poruka na forumu
22 349

post # 2 | 02.02.2012 , 2:28 AM

voja19, proveri koje formate podrzava DVD player.
Obrati paznju na brzinu rezanja koju podrzava DVD medij (obicno do 16x ili 22x) ili CD medij da ne bi rezao brzinom koju medij ne podrzava.
Preporucujem da, kada przis diskove, u opcijama programa preko koga vrsis rezanje, izaberes sto manju brzinu narezivanja.
Npr. za DVD uvek izaberem brzinu 4x ili 8x, a za CD 48x i nemam problema sa ocitavanjem diskova, a imao sam slicne probleme kao ti kada sam przio diskove na maksimalnoj brzini.
Pretpostavljam da su filmovi koje si rezao u DivX formatu. Kod nekih pleyera potrebno je prvo pokrenuti prevod pa zatim film. Kod DVD formata bi trebao automatski da se ucita ako su oba fajla istoimena.
Ovo su barem moja iskustva i nadam se da ce ti posluziti. :)

363
poruka na forumu
29 337

post # 3 | 02.02.2012 , 2:45 PM

Proverio sam i convertovao ga u jedan od tih fajlova(jedino ako sam slucajno pogresno konvertovao).
Za brzinu rezanja sam normalno izabrao 4x jer znam da se tad najbolje nareze... nisam od onih koje mrzi da cekaju..
Sto se tice prevoda stavio sam isto ime da bi ga automatski pokrenuo ali nesto nece.. Pokusacu danas jos nesto.. hvala na pokusaju da pomognes..

255
poruka na forumu
22 349

post # 4 | 02.02.2012 , 5:19 PM

Kod DVD formata bi trebao automatski da se ucita ako su oba fajla istoimena

Lapsus :D Ovo se odnosilo na DivX format.
Ako tvoj player podrzava DivX format, dovoljno je kopirati fajlove DivX filma i njegovog prevoda na disk da bi ga ocitao.
Verovatno znas, al da utvrdimo. :)
Ukoliko pravis DVD film, preporucujem da pogledas ovaj video i probas program koji je koristio u ovom videu. Ja ga koristim vec duze vreme i prezadovoljan sam.

Mozda ti ni ovo nece pomoci, ali nije na odmet barem pokusati :)

363
poruka na forumu
29 337

post # 5 | 02.02.2012 , 8:07 PM

E dobar je ovaj program.. Pomoglo mi je bar da se pusti slika samo sto sad moram pronaci kako da ubacim prevod... Sve je ok i slika je super samo sto je prevod problem nzm kako da ga ubacim, ali u svakom slucaju hvala.. :)

255
poruka na forumu
22 349

post # 6 | 02.02.2012 , 11:03 PM

voja19, drago mi je da sam pomogao i nema na cemu :)
Prevod se lako ubaci. Kada otvoris program, napravis podesavanja, ubacis video koji zelis da narezes, sa strane kliknes na edit title i medju opcijama imas subtitle i jednostavno ubacis prevod ako ga on nije automatski ubacio (cesto ga sam program ubaci ako su film i prevod bili zajedno u istom folderu) :)

Poruku je menjao/la HELLDečak - Cetvrtak, 02.02.2012, 11:12 PM

• Page 1 of 1
  • 1
Search: