Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Kako iznenaditi djevojku?

1
poruka na forumu
0 0

post # 1 | 05.02.2012 , 10:05 PM

Iznenadio bih djevojku,ali nesto i nemam ideja,ako moze pomoc :) ? al da nisu bas skupi pokloni :)

adis suljevic

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 2 | 05.02.2012 , 11:14 PM

Smatram da je malo trulo da ti mi pricamo kako ces ti iznenaditi svoju devojku... Ipak si ti sa njom u vezi i treba da je poznajes dobro, pa tako i da znas sta bi je iznenadilo.
Uostalom, ako vec hoces da prodjes jeftino, eto pokloni joj sebe, a sada u kom smislu... To odluci sam. ;)

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 3 | 05.02.2012 , 11:20 PM

Prvo je upoznaj bolje pa kada shvatis kakva ima interesovanja,onda ces znati cime da je iznenadis...

Ruza je univerzalni poklon ali je i klishe...
Probaj sa orhidejom ili nekim rucno napravljenim poklonom.
Bitan je znak paznje a ne impresioniranje.....(po nekom mom misljenju).

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 4 | 06.02.2012 , 1:13 AM

dobro momci nemojte da ste takvi... reci povodom cega zelis da je iznenadis, koliko ste zajedno, malo je opisi... pa cemo ti na kontu toga makar mi devojke pomici :D

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

12
poruka na forumu
2 18

post # 5 | 06.02.2012 , 2:09 AM

Pokloni joj noz,cackalice,cetkicu za zube.... Ima jos mnogo toga ako hoces da je iznenadis :) samo je pitanje u kom smislu hoces da je iznenadis :)

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 6 | 06.02.2012 , 9:12 PM

Bobby88, ti je sve rekao. ;)
Quote (Vagabond83)
Bitan je znak paznje a ne impresioniranje.....(po nekom mom misljenju).

Slažem se. Budi malo originalan. ;)

6612
poruka na forumu
1056 7133

post # 7 | 06.02.2012 , 9:35 PM

Crvena ruža i veliki medo koji drži srce u ruci. :) I malo poradi na načinu na koji ćeš to da predaš. :)

228
poruka na forumu
9 89

post # 8 | 18.04.2012 , 12:00 PM

oteraj je na tusiranje,dok ne dodje u sobu prespi laticama od ruza, mirisljave svece u obliku srca, mala vecerica, i to ej eto

Ja sam npr , Latice od ruza svugde, po rasirenom krevetu mom nraavno i postelji kada je izasla iz kupatila prekrio joj oci , odveo do sobe, spustio ruke,a soba sija od sveca mirisljava od latica, onda uzeo plazmu i mleko pomesao, ubacio bananu unutra, izmesao isto ,i uzeo belu milku cokoladu, upaljac i stavio milku belu sa lesnicima izlomljenu u kasiku i topio ispod upaljacem tj podgrevao kako bii lesnik smeksao jos i bio jos vise hrskaviji i to sve redom kada sam uradio prolio lepo rasporedio po plazmi u tanjiru i hranio je posle, i eto :)

Ajd sad nek mi da neko neki poklon za ovo hahah

1333
poruka na forumu
533 3782

post # 9 | 24.11.2012 , 2:41 AM

Quote (Dzontras)
Ja sam npr , Latice od ruza svugde, po rasirenom krevetu mom nraavno i postelji kada je izasla iz kupatila prekrio joj oci , odveo do sobe, spustio ruke,a soba sija od sveca mirisljava od latica, onda uzeo plazmu i mleko pomesao, ubacio bananu unutra, izmesao isto ,i uzeo belu milku cokoladu, upaljac i stavio milku belu sa lesnicima izlomljenu u kasiku i topio ispod upaljacem tj podgrevao kako bii lesnik smeksao jos i bio jos vise hrskaviji i to sve redom kada sam uradio prolio lepo rasporedio po plazmi u tanjiru i hranio je posle, i eto

Hahahaha ako je stvarno tako,svaka ti cast :) dao si mi lepu ideju ;)

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 10 | 24.11.2012 , 2:42 AM

Iznenadi je cekicem od 5 kila.

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

191
poruka na forumu
31 370

post # 11 | 24.11.2012 , 3:14 AM

Iznenadi je jednim High Kickom :D

• Page 1 of 1
  • 1
Search: