Kako iznenaditi djevojku?
|
|
|
post # 1 | 05.02.2012 , 10:05 PM
|
Iznenadio bih djevojku,ali nesto i nemam ideja,ako moze pomoc ? al da nisu bas skupi pokloni 
adis suljevic
|
|
| |
|
post # 2 | 05.02.2012 , 11:14 PM
|
Smatram da je malo trulo da ti mi pricamo kako ces ti iznenaditi svoju devojku... Ipak si ti sa njom u vezi i treba da je poznajes dobro, pa tako i da znas sta bi je iznenadilo. Uostalom, ako vec hoces da prodjes jeftino, eto pokloni joj sebe, a sada u kom smislu... To odluci sam. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 3 | 05.02.2012 , 11:20 PM
|
Prvo je upoznaj bolje pa kada shvatis kakva ima interesovanja,onda ces znati cime da je iznenadis...
Ruza je univerzalni poklon ali je i klishe... Probaj sa orhidejom ili nekim rucno napravljenim poklonom. Bitan je znak paznje a ne impresioniranje.....(po nekom mom misljenju).
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 4 | 06.02.2012 , 1:13 AM
|
dobro momci nemojte da ste takvi... reci povodom cega zelis da je iznenadis, koliko ste zajedno, malo je opisi... pa cemo ti na kontu toga makar mi devojke pomici 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 5 | 06.02.2012 , 2:09 AM
|
Pokloni joj noz,cackalice,cetkicu za zube.... Ima jos mnogo toga ako hoces da je iznenadis samo je pitanje u kom smislu hoces da je iznenadis 
|
|
| |
|
post # 6 | 06.02.2012 , 9:12 PM
|
Bobby88, ti je sve rekao. Quote (Vagabond83) Bitan je znak paznje a ne impresioniranje.....(po nekom mom misljenju). Slažem se. Budi malo originalan. 
|
|
| |
|
post # 7 | 06.02.2012 , 9:35 PM
|
Crvena ruža i veliki medo koji drži srce u ruci. I malo poradi na načinu na koji ćeš to da predaš. 
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 8 | 18.04.2012 , 12:00 PM
|
oteraj je na tusiranje,dok ne dodje u sobu prespi laticama od ruza, mirisljave svece u obliku srca, mala vecerica, i to ej eto
Ja sam npr , Latice od ruza svugde, po rasirenom krevetu mom nraavno i postelji kada je izasla iz kupatila prekrio joj oci , odveo do sobe, spustio ruke,a soba sija od sveca mirisljava od latica, onda uzeo plazmu i mleko pomesao, ubacio bananu unutra, izmesao isto ,i uzeo belu milku cokoladu, upaljac i stavio milku belu sa lesnicima izlomljenu u kasiku i topio ispod upaljacem tj podgrevao kako bii lesnik smeksao jos i bio jos vise hrskaviji i to sve redom kada sam uradio prolio lepo rasporedio po plazmi u tanjiru i hranio je posle, i eto
Ajd sad nek mi da neko neki poklon za ovo hahah
|
|
| |
|
post # 9 | 24.11.2012 , 2:41 AM
|
Quote (Dzontras) Ja sam npr , Latice od ruza svugde, po rasirenom krevetu mom nraavno i postelji kada je izasla iz kupatila prekrio joj oci , odveo do sobe, spustio ruke,a soba sija od sveca mirisljava od latica, onda uzeo plazmu i mleko pomesao, ubacio bananu unutra, izmesao isto ,i uzeo belu milku cokoladu, upaljac i stavio milku belu sa lesnicima izlomljenu u kasiku i topio ispod upaljacem tj podgrevao kako bii lesnik smeksao jos i bio jos vise hrskaviji i to sve redom kada sam uradio prolio lepo rasporedio po plazmi u tanjiru i hranio je posle, i eto Hahahaha ako je stvarno tako,svaka ti cast dao si mi lepu ideju 
|
|
| |
|
post # 10 | 24.11.2012 , 2:42 AM
|
Iznenadi je cekicem od 5 kila.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
191 poruka na forumu
| |
31
| |
370
|
|
post # 11 | 24.11.2012 , 3:14 AM
|