Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Sta da se radi...

275
poruka na forumu
52 133

post # 1 | 06.02.2012 , 11:33 PM

Moj najbolji drug me je pitao da prosetamo ja sam pristala rekao mi je da se nadjemo skroz na kraj trga tj. kod nove poste koja je od moje kuce udaljena 500metara... On mi je priznaoo da me voli i pitao me da budemo u vezi.. ja sam rekla da ne gajim nikakva osjecanja prema njemu sem prijateljska(lagala sam, i ja njega volim).. I kada sam dosla tamo nije ga bilo.. minuti su prolazili kao sati cekala sam ga skoro sat vremena..Ali ni traga od njega... Taman sam bila skupila hrabrosti da mu kazem a njega nidje.. Nego kao slag na torti poce pljusak.. Nazvala sam ga na telefon svasta mu rekla.. Obecala sam da cu da ga zaboravim ali ne mogu nema dana kada ne mislim na njega... molim vas koleginice i kolege pomagajte!

One love,
one heart.

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 2 | 06.02.2012 , 11:46 PM

Quote (Andrea:)))
ja sam rekla da ne gajim nikakva osjecanja prema njemu sem prijateljska(lagala sam, i ja njega volim)

To ti je prva greska.... Od cega, ili koga si pokusavala da ga zastitis ?

Obecala sam da cu da ga zaboravim

To ti je druga greska.. To si rekla zato sto si bila iznervirana, a nisi tako mislila... Cesto se to desava, ne samo tebi...

ali ne mogu nema dana kada ne mislim na njega...

Treca greska :D Nazovi ga i objasni mu situaciju, ili jos bolje, idi kod njega kuci, kupi neki pokloncic kao mali znak paznje... Reci mu da nisi mislila ozbiljno, da si bila nervozna i da je sve sto si mu rekla laz, da ti je stalo do njega...

molim vas koleginice i kolege pomagajte!

Cetvrta greska :D Niko ti ne moze pomoci, ako ti ne skupis hrabrosti i nazoves ga ili se vidite... Ja sam ti napisao kako bih ja uradio, ali ti sama moras da odlucis sta ces da radis :)

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

275
poruka na forumu
52 133

post # 3 | 06.02.2012 , 11:54 PM

On je ispao kukavica jer se nije pojavio!

One love,
one heart.

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 4 | 06.02.2012 , 11:57 PM

On je ispao kukavica jer se nije pojavio!

Popricaj sa njim, pitaj ga zasto nije dosao, cega se plasi... Mozda mu je iskrslo nesto hitno...

6612
poruka na forumu
1056 7133

post # 5 | 07.02.2012 , 0:08 AM

Mortal Grešniče o kakvim ti greškama? :D

Ništa ne možeš da znaš dok ne popričate. Posalji mu poruku ili ga nazovi i pitaj da se opet vidite, ali negde bliže, ukoliko ne dođe, to će značiti kraj. :/

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 6 | 07.02.2012 , 0:18 AM

Quote (dragan_93)
Grešniče o kakvim ti greškama?

Ma ja imam neku svoju matematiku :D Nista joj novo nisi rekao :D

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 7 | 07.02.2012 , 1:16 AM

minuti su prolazili kao sati cekala sam ga skoro sat vremena..Ali ni traga od njega

Nekako je morao da sazna kakva osecanja gajis prema njemu. Ne shvati to kao ispalu vec kao pomoc, i tebi i njemu. Jer ste konacno shvatili sta zelite ustvari. :) Ako me razumes? (o; Ne opravdavam njegov nacin ( moglo je to i lepse), ali neka bude. Ti si se jako oglasila povodom toga. (o;
Srecno!

Poruku je menjao/la -Dzeri- - Utorak, 07.02.2012, 1:17 AM

. . .

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 8 | 07.02.2012 , 1:44 AM

A, sta kazes, da ga pustis malo, par dana da situacija "splasne" i ti malo da se "izduvas" i onda da ga nazoves da lepo popricate? :) I nadam ce da ce taj naredni razgovor, susret uroditi plodom. :)

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 9 | 07.02.2012 , 2:17 AM

Ovo sto si rekla nama,reci njemu.
Lock korpa. :D

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

• Page 1 of 1
  • 1
Search: