Brisanje nekih osoba sa spiska prijatelja
|
|
|
|
post # 22 | 09.02.2012 , 9:47 PM
|
Quote (Tugomirka) Najlakse je nesto pokvariti ili izbrisati po meni u svaki odnos treba uneti trud. Pa slazem se i sa tobom....dileme su tu velike...ali je najgore kad covjek nema svoje neke granice..pa uvijek popusta da ne bi izgubio prijatelje..ali pitanje je ko bi tu vise izgubio.. 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
|
post # 24 | 10.02.2012 , 4:21 PM
|
ponekad
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 25 | 10.02.2012 , 7:34 PM
|
Quote (Tugomirka) Kad dodje do toga da razmisljas da li da nekog izbrises sa spiska prijatelja to je po meni vec krajnja granica. Slazem se potpuno.....neka moja gledista se mijenjaju ovom tvojom izjavom..upravu si... Hoces li nam bar pojasniti svoj odgovor..ponekada..sta??
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 26 | 17.02.2012 , 3:09 PM
|
Kad vidim da stavi nesto glupo izbrisem ga, kad sam sebi like onda block 

|
|
| |
|
post # 27 | 17.02.2012 , 3:59 PM
|
Pa, mnogo puta sam izbrisala osobe iz zivota, tako da mi je fb nebitan. Nista gore kad' imas drugaricu koja ti je kao sestra (jede, pije, spava kod tebe), a posle 10.god nenormalnog druz. ti je izbrises iz zivota. To govori dosta o meni, neke stvari ne mogu da oprostim, koliko god da volim tu osobu... Tako da odg. je brisem iz zivota, sa fb, ljude koje ne zelim da imam. 
Poruku je menjao/la Nechy92 - Petak, 17.02.2012, 4:03 PM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 28 | 17.02.2012 , 4:22 PM
|
Više koristim skype ili msn i svakoga koga imam neko vrijeme,a ne pričamo. Ili smo samo jednom pričali,a ne poznajemo se ili mi nije drag ili nešto obrišem ga i prije toga pošaljem poruku sa razlogom i to je to. Ne volim da mi listu prijatelja čine ljudi koje ne poznajem.
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 29 | 17.02.2012 , 9:39 PM
|
jako lepih komentara ovde fb mi se smucio neulazim uopste tako cesto a i nebrisem prijatelje jer mi je 666 vec odavno pa tako ostavljem neprihvatam vise nikoga i nebrisem nikoga pa eto 
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |